Exclusiv / Soția lui Alin Oprea și-a sărbătorit fiica în Italia. Ce surpriză de neuitat i-a făcut Medana. ”Sunt binecuvântată cu doi copii minunați și cu un soț extraordinar. Sunt recunoscătoare!”. GALERIE FOTO

Fiica Medanei, soția lui Alin Oprea, a împlinit 15 ani și a avut parte de o aniversare de vis. Medana Oprea a oferit detalii exclusive pentru RomâniaTV.net.
Alina Costache
13 mart. 2024, 13:47
Exclusiv / Soția lui Alin Oprea și-a sărbătorit fiica în Italia. Ce surpriză de neuitat i-a făcut Medana. ''Sunt binecuvântată cu doi copii minunați și cu un soț extraordinar. Sunt recunoscătoare!''. GALERIE FOTO

Medana Oprea este o femeie împlinită. Are doi copii superbi, un soț care o iubește enorm și o familie care este totul pentru ea. Pe data de 9 martie, Daria a împlinit 15 ani, iar mama ei a vrut să-i facă o surpriză de neuitat.

Profitând de faptul că Alin Oprea avea concert în Italia, artistul le-a invitat și pe soția sa și pe fiica ei, oferindu-i adolescentei o aniversare de poveste și soției un 8 Martie special, dorind să le facă celor două o surpriză de neuitat.

Într-un interviu pentru RomâniaTV.net, frumoasa soție a lui Alin Oprea ne-a povestit cum a decurs minivacanța în Bologna.

Am întâmpinat primăvara cu multă bucurie și momente frumoase. Ziua de 8 Martie a fost numai pentru mine și fiica mea Daria. Alin a avut un concert la Buzău, așa că ne-a propus ca noi două să plecăm cu o zi înainte să ne bucurăm de shopping, pentru că aveam zbor direct de pe Cluj către Italia, dorind să ne protejeze și să ne scutească pe noi de un drum lung și obositor. Alin e foarte atent și protectiv, așa că ne-a rezervat un hotel frumos exact în centrul punctelor de atracție ale orașului Bologna, în Piața Maggiore, dorindu-și să ne facă vacanța cât mai frumoasă. Așa că mi-a dat cardul lui și la drum cu noi”, a spus Medana Oprea.

În plus, bucuria Medanei este cu atât mai mare, cu cât îndrăgitul artist are o relație deosebită cu ambii săi copii. Alin Oprea îi iubește și îi apreciază pe Daria și pe Darius, care au fost crescuți impecabil de mama lor.

Luna Martie a venit cu cadouri din partea lui Alin, chiar și fiului meu Darius i-a făcut cadou un abonament la sală, pe timp de 14 luni, dorindu-și foarte mult ca acesta să îi calce pe urme în materie de sport. E o mare bucurie să văd cum îl îndrumă și cum îl sfătuiește legat de acest domeniu și are grijă să îi dea informațiile corecte pentru a avea rezultate frumoase”, a mai spus Medana.

Daria, fiica Medanei Oprea, nu a fost sărbătorită doar de mama sa și de Alin Oprea, ci și de una dintre perechile lor de nași, îndrăgita Maria Dragomiroiu, de soțul acesteia, dar și de toți invitații veniți la petrecerea la care a cântat Alin.

Pe data de 9 Martie a venit și Alin în Italia, împreună cu nașii noștri Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, unde au susținut și un recital de zile mari, la restaurantul Imperial din Padova, condus de domnul Marius Rusu cu soția Rodica. Tot acolo am sărbători-o și pe fiica mea Daria care a împlinit 15 ani pe data de 9 Martie. Am avut alături oameni dragi, iar momentul a fost unul plin de emoție și de bucurie. Alături de nașii noștri Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, de Paul Stângă, care este cel mai bun acordeonist din România, de Rodica și Marius Rusu și de peste cei 200 de oaspeți, ziua fiicei mele a fost un moment pe care ni-l vom aminti toată viața. Iar soțului meu Alin, nu pot decât să-i mulțumesc pentru toate gesturile nobile și pentru tot ceea ce face pentru mine. Bucuria lui cea mai mare este să mă vadă fericită și chiar se străduiește din plin pentru asta. Lucru admirabil pe care îl apreciez enorm la el, pentru că simt efectiv cum mă răsplătește pentru tot ceea ce am făcut eu pentru el, de-a lungul anilor, în momentul în care a rămas fără nimic’‘, a spus soția îndrăgitului artist.

CITESTE SI: Gest superb făcut de Medana, de ziua ei. Soția lui Alin Oprea a donat cartea de poezii pe care a scris-o pentru a ajuta mai multe persoane nevăzătoare. ”Cel mai frumos cadou de ziua mea” / Exclusiv

În plus, tânăra ne-a povestit că Alin Oprea, un romantic desăvârșit, a ținut să-i facă și ei o surpriză, oferindu-i o cină romantică, așa cum merită, într-unul dintre cele mai renumite restaurante din Italia.

Am sărbătorit și în doi Ziua Femeii, unde am avut o cină romantică la un restaurant faimos, numit Pedrocchi, foarte frumos, cu o vastă tradiție, deschis în anul 1831′‘, a declarat Medana Oprea.

Dar dincolo de petrecere și cadouri, Medana Oprea ne-a declarat că cea mai mare bucurie a fost cea spirituală. Frumoasa Medana este o femeie foarte credincioasă, fiindu-i recunoscătoare Lui Dumnezeu pentru tot ce i-a oferit. Are o familie la care alții doar visează și, de fiecare dată când are ocazia, merge la biserică pentru a mulțumi pentru ce are și pentru a se ruga pentru familie și toți cei dragi.

Cea mai mare bucurie a fost să vizităm Basilica Sfântului Anton de Padova, unde este și mormântul sfântului Anton, care a fost și este un model strălucit de sfinţenie. În momentul în care am atins mormântul din marmură al Sfântului, m-a cuprins o emoție de nedescris și m-am trezit brusc plângând. L-am rugat să îmi protejeze copiii și soțul și i-am mulțumit pentru faptul că mi-a ascultat rugăciunile. Atât pentru mine, cât și pentru Alin, momentele petrecute în această biserică au fost o reală încântare pentru suflet. Sunt binecuvântată cu doi copii minunați și cu un soț extraordinar. Asta mă face să fiu mereu recunoscătoare, motiv pentru merg la biserică să aduc mulțumiri, de fiecare dată când am ocazia”, a declarat Medana Oprea.

CITESTE SI: Exclusiv / Medana, soția lui Alin Oprea, pe prima pagină a unui ziar celebru din Spania. Cadoul superb primit de Dragobete! ”Sunt atât de onorată” 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Europarlamentarii sancționează gestul premierului ungar Viktor Orban pentru vizita la Moscova
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'