EXCLUSIV/ Traian Băsescu, despre profesorul îmbrăcat în fustă: „Prin educație nu mai rezolvăm, pentru că a fost pierdută din mână”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a vorbit, în exclusivitate, la România TV, despre trendul bărbaților îmbrăcați în fustă. Recent, un profesor a mers cu fustă la un curs, iar un polițist, s-a afișat și el de numeroase ori purtând fustă.
Alina Costache
28 iul. 2024, 21:06
EXCLUSIV/ Traian Băsescu, despre profesorul îmbrăcat în fustă:

Traian Băsescu, fost președinte al României, a discutat la România TV despre situațiile recente în care un profesor și un polițist s-au îmbrăcat cu fustă. Acesta spune că situațiile reprezintă doar începutul unui fenomen de neoprit și că, din păcate, astfel de situații nu pot fi oprite, pentru că nu există reglementări în care un anumit tip de vestimentație să fie interzis.

Traian Băsescu, declarații despre profesorul și polițistul îmbrăcați în haine de femeie

Fostul președinte al României a spus că subiectul este foarte amplu și că, din păcate, reprezintă un fenomen care nu poate fi stopat. De asemenea, el a subliniat și situația scandaloasă de la Jocurile Olimpice, unde un cântăreț a apărut aproape dezbrăcat și cu corpul acoperit cu vopsea albastră.

„Aș face o apreciere generală: trendul este de neoprit. Nu putem introduce reglementări în care să interzicem, dacă el vrea să-l cheme Mărioare și are testicule, își spune Mărioara.”, a declarat fostul președinte.

Citește și: EXCLUSIV/ Traian Băsescu, declarații incendiare la România TV: „Iohannis a semnat solicitarea ca Mircea Geoană să fie secretar adjunct NATO”

„M-am uitat la deschiderea Jocurilor Olimpice din Franța. Dacă, oriunde în lumea civilizată sau în lumea musulmană, ar fi apărut Mohamed în fustă, o lume musulmană ar fi sărit ca să-și apere credința și valorile. Noi, creștinii, ne uităm, zâmbim, și spunem ce am spus eu: ăsta e trendul. Aici e marea problemă, prin educație nu mai rezolvăm, pentru că a fost pierdută din mână. Am băgat lecții despre sexologie în toate școlile, profesorii, mai tineri, mai în vârstă, cu tot soiul de apucături, nu toți, dar cei de la care se abandonează valorile creștine, și, uite așa, lucrurile se duc înainte. Singurul lucru pe care îl putem face e să introducem reguli. La poliție nu poți să vii în fustă, vii în uniformă.”, a mai adăugat acesta.

Citește și: EXCLUSIV/ Traian Băsescu, declarații despre cazul crimei înfiorătoare din Brăila: „Eu aș face o dezbatere la nivelul judecătorilor. Care sunt prioritățile în politica statului român?”

Cine sunt polițistul și profesorul îmbrăcați cu fustă

Andrei Nae este profesor universitar și s-a prezentat în instituție îmbrăcat în fustă mini. Fotografiile au devenit virale pe internet și au stârnit numeroase dezbateri. La scurt timp după, a apărut și un polițist îmbrăcat în femeie. Cezar Mihail Bucur este absolvent al Academiei de Poliție și în prezent este angajat al Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București. Mai mult, acesta ar fi responsabil cu pregătirea polițiștilor locali.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Adio, doamnă! S-a stins marea actriță. Toată lumea a iubit-o pe legendara regină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber la Jocurile Olimpice cu cel mai bun timp
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!