EXCLUSIV Traian Băsescu îi plânge de milă Elenei Udrea, aflată în spatele gratiilor: „Are un tratament inuman. Să nu-i dai o învoire, pentru mama unui copil e neomenește”

Traian Băsescu a comentat tratamentul pe care Elena Udrea îl primește în închisoare, după ce fostul ministru a scris pe Facebook, din spatele gratiilor, că nu a primit permisie pentru a participa la serbarea fiicei sale.
Alina Costache
30 iun. 2024, 23:54
EXCLUSIV Traian Băsescu îi plânge de milă Elenei Udrea, aflată în spatele gratiilor: „Are un tratament inuman. Să nu-i dai o învoire, pentru mama unui copil e neomenește”
Traian Băsescu, despre ce se întâmplă cu Elena Udrea în spatele gratiilor

Traian Băsescu e de părere că tratamentul pe care Elena Udrea trebuie să îl suporte în spatele gratiilor este de-a dreptul inuman și a subliniat faptul că România are nevoie de o lege care să pedepsească comportamentul inuman față de deținuți.

„Elena Udrea are un tratament absolut special, nu știu de la cine i se trage și de ce. Are un tratament inuman. Și din punct de vedere juridic este fals și ea beneficia de prescriere, decizia Curții Consituționale era dată, când ea a fost condamnată. Sunt trei ani de când e închisă, să nu-i dai o învoire, pentru mama unui copil e neomenește. Are o solicitare de rejudecare a procesului, rezultatul se tot amână din trei în trei luni, cred că are parte de un tratament incorect, la fel cum a avut parte și Obreja, l-au ținut în penitenciar până a murit, judecătorul Mustață – l-au ținut în penitenciar până au ajuns cu el la Spitalul Militar și acolo a făcut infarct. La Rudel Obreja l-au ținut până a ajuns cancerul în ultima fază și nu i-au dat voie să se trateze. Avem nevoie de legea care să facă responsabili și să pedepsească comportamentul inuman față de un deținut”, a declarat Traian Băsescu, în direct la România TV, în emisiunea „România exclusiv”, moderată de Simona Gheorghe.

Citește și: EXCLUSIV Băsescu explică motivul pentru care i-a numit pe Coldea şi Kovesi la SRI şi DNA: „În țara asta s-au devalizat bănci, s-au pierdut miliarde. E ca și cum am spune că instituțiile statului s-au legat de nevinovați”

În cursul zilei de duminică, 30 iunie, Elena Udrea, aflată în penitenciar pentru fapte de corupție, a transmis un mesaj, pe Facebook, potrivit căruia i se încalcă drepturile fundamentale, în contextul în care nu a fost lăsată să meargă la serbarea fiicei sale, care tocmai a absolvit grădinița.

Elena Udrea a scris pe Facebook, din închisoare, că vinovat de acest abuz este șeful Administraiei Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin. Mai mult, aceasta susține că se află în închisoare ilegal, din cauza „binomului” Coldea-Kovesi.

„Eva a sărbătorit primul ei eveniment social important, terminarea grădiniței, etapă esențială în dezvoltarea psiho emoțională a fiecărui om. A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit. Nu am putut să ii fiu alături fetiței mele, așa cum nu i-am fost niciodată în ultimii doi ani și jumătate.

În mod incredibil, nu doar ca stau în continuare ilegal în pușcărie, executată de Kovesi-Coldea, dar continuă si abuzul pe care omul lor din fruntea ANP, Dan Halchin il face, refuzându-mi permisia pentru a fi cu fetița mea măcar câteva ore la evenimentele importante din viața unui copil de 5 ani.

Accentuez “incredibil” pentru că se întâmplă chiar și acum când întreaga țară asistă la deconspirarea și destructurarea puterii oculte care a manevrat România ultimilor cinsprezece ani, folosindu-se de justiție.

Statul paralel construit de Coldea- Kovesi- Dumbravă în interes propriu de bani și putere #rezistă prin oamenii pe care și i-au implantat în fruntea instituțiilor, așa cum este acest Dan Halchin aflat în ANP din vremea lui Macovei. Sub conducerea lui, țintele statului paralel au fost torturate psihic și fizic în pușcării, unii chiar au murit, Mustață, Adamescu, Mecinicopschi, Obreja și alții mai puțin cunoscuți.

Foarte ciudat este că Gorghiu îl susține în continuare în frunte , așa cum l-a susținut și Predoiu. Oare de ce?!?”, s-a plâns Elena Udrea pe Facebook.

Citește și: EXCLUSIV Traian Băsescu, despre destinul lui Klaus Iohannis după ce va părăsi scaunul de la Cotroceni: „Lumea care poate să ia decizii nu apreciază faptul că e înalt și frumos, să îl pună într-o funcție”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Capital.ro
Este ilegal pentru românii cu telefoane mobile. Toată lumea trebuie să anunțe
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Lege pentru românii care locuiesc la bloc! Este obligatoriu!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
România, sufocată de bugetari. Gaura e uriașă
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Devine obligatoriu în România. Sancțiunile se aplică de la 1 septembrie 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Nuntă Ttransformată în tragedie în Missouri: Mirele împușcat în cap în timpul unei tentative de jaf
MediaFlux
Incidente grave la EURO 2024. UEFA a deschia o anchetă disciplinară
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?