EXCLUSIV | Vica Blochina își deschide sufletul pentru RomâniaTV. Cât de grav a fost aceasta afectată de depresie: „Viața nu mai are sens. Cum am putut să ajung aici?”

Vica Blochina a vorbit în exclusivitate pentru RomâniaTV despre cât de puternică a fost depresia prin care a trecut și cum a fost ea afectă de această boală.
Irina Dumitrescu
05 iul. 2023, 23:55
EXCLUSIV | Vica Blochina își deschide sufletul pentru RomâniaTV. Cât de grav a fost aceasta afectată de depresie: „Viața nu mai are sens. Cum am putut să ajung aici?”
EXCLUSIV | Vica Blochina își deschide sufletul pentru RomâniaTV. Cât de grav a fost aceasta afectată de depresie:

Vica Blochina a vorbit în exclusivitate pentru RomâniaTV despre problemele cu care s-a confruntat după pandemie. Vedeta a povestit despre cum numărul de kilograme în plus a afectat-o teribil. Acesta este unul dintre principalele motive din cauza căruia aceasta a intrat în depresie. Ea a explicat că a fost o etapă în viața ei în care problemele s-au ținut scai de ea și parcă toate veneau spre ea pe bandă rulantă.

Citește și: Ce fel de relație are Vica Blochina cu fiul ei, de când Edan s-a mutat cu Victor Pițurcă: „Este mai greu de comunicat”

Vica Blochina a povestit că plecarea băiatului ei la Victor Pițurcă s-a suprapus cu tristețea pe care o simțea ea din cauza faptului că se îngrășase și, de asemenea, cu faptul că era îngropată în datorii. Ea a mărturisit că se trezea în fiecare dimineață întrebându-se ce ar trebui să facă.

„Eu la mine nu m-am așteptat niciodată, ever in my life (t. vreodată în viața mea). Cine mă cunoaște știe că râdeam acum câțiva ani de zile când auzeam despre oameni. Cum pana mea poți să faci depresie? Nu înțelegeam ce înseamnă depresie până nu m-am lovit de acest fenomen. Într-adevăr, am avut o depresie foarte urâtă datorită faptului că m-am îngrășat în ultimii 3 ani de zile, după pandemie.

A fost emoțional. A fost foarte greu. N-am putut să slăbească. Am plecat în Thailanda că poate măcar acolo slăbesc. Am ținut tot felul de regimuri, am făcut toate stilului de detox, că eu sunt nebună din asta. Am stat 21 de zile pe sucuri, după care am ajuns să țin regim doar pe apă plată. Am ținut post negru 3 zile și slăbisem un kilogram și jumătate, după care am pus vreo 3-4 la loc. Apoi, efectiv, m-am întors din Thailanda și m-am uitat în oglindă.

Nu mă suportam absolut deloc și mă gândeam: „Bă, ce ai de făcut?” Cumva mă trezeam cu tristețe și mă gândeam că viața nu mai are sens. Mă gândeam că o să rămân așa grasă și nasoală toată viața mea.

Oamenii care sunt plinuți sunt judecați, pentru că și eu la vremea îi judecam. Mă gândeam: „Ia uite ce grasă. Ce mănânci așa mult?” Știi și nu înțelegeam că poți avea aceste kilograme în plus, datorită multor factori.

Eram într-un blocaj. Efectiv, nu știam ce să fac, ce se întâmplă cu viața mea, cum am putut să ajung aici”, a povestit Vica Blochina în exclusivitate pentru RomâniaTV.

Citește și: Ce nu are voie Vica Blochina să consume de când și-a micșorat stomacul. Vedeta este disperată: „La asta nu cred că rezist! Nu se poate!”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...