EXCLUSIV Victor Ponta şterge pe jos cu Iohannis, după implicarea acestuia în scandalul Diana Şoşoacă – Lucia Goracci: „Mai bine se implica în problemele românilor care trăiesc în Italia, nu într-un scandal dintre două doamne care au vrut doar să-şi facă reclamă”

Victor Ponta condamnă atitudinea preşedintelui care s-a implicat în scandalul dintre senatoarea Diana Şoşoacă şi jurnalista italiană Lucia Goracci. Fostul premier este de părere că ambele căutau doar să-şi facă reclamă.
Oana Anghel
19 dec. 2021, 22:04
EXCLUSIV Victor Ponta şterge pe jos cu Iohannis, după implicarea acestuia în scandalul Diana Şoşoacă - Lucia Goracci:

Referitor la conflictul Şoşoacă – Goracci, Victor Ponta este de părere că implicarea preşedintelui Iohannis, a ministrului Bode şi a lui Arafat în acest scandal este total nepotrivită.

Victor Ponta, despre cazul Diana Şoşoacă: „A vrut să-şi facă reclamă”

Liderul PRO România a declarat, în emisiunea România de poveste de la România TV, că ar fi fost de preferat ca aceştia să se implice în problemele românilor plecaţi la muncă în Italia.

Eu mă aşteptam să se implice toţi în problemele adevărate ale românilor care trăiesc în Italia, sunt două milioane de români. Toţi muncesc şi plătesc taxe, mulţi sunt abuzaţi, sunt plătiţi la negru. Eu asta cred că trebuia să facă preşedintele, nu să se ocupe de o jurnalistă şi de o doamnă senator care au vrut să-şi facă reclamă„, este de părere fostul premier.

Aglomeraţia de la intrarea în ţară, cauzată de incapacitatea instituţiilor de a pune în aplicare măsurile

Victor Ponta a vorbi, de asemenea, şi despre aglomeraţia din aceste zile de la punctele de trecere a frontierei. În opinia sa, acest lucru se întâmplă deoarece nu există aparatul care să pună în aplicare o decizie.

Citeste si EXCLUSIV | Doru Viorel Ursu, dezvăluiri halucinante despre Revoluţia din 1989 şi executarea lui Ceauşescu. „Condamnarea era făcută de alţii. E o chestiune care ne pătează istoria”

Intenţiile sunt bune, se vrea să ţinem pasul cu ce se întâmplă în lume, dar la noi, deşi decizia e bazată pe lucruri bune, se loveşte totul de capacitatea instituţiilor de a aplica. La vamă nu sunt mai mulţi angajaţi, poliţiştii n-au cum să verifice testele PCR, ei verifică paşapoartele. Degeaba ai intenţii bune dacă nu are cine să le aplice. Dacă nu ai un aparat capabil să le pună în aplicare, se ajunge la haos.

Dacă tot avem acum un Guvern PNL-PSD, cred că ar trebui de anul viitor să vedem ce facem cu administraţia românească, pentru că în continuare băgăm bani, vrem să facem lucruri bune şi totuşi merg din ce în ce mai prost„, spune fostul prim-ministru.

Ponta: „Închiderea României este  decizie greşită”

Fostul prim-ministru este de părere că oprirea tuturor activităţilor în România pentru limitarea răspândirii virusului este o decizie complet greşită.

Citeste si Rareş Bogdan, despre alianţa PNL – PSD: „Este nefirească. E făcută strict pentru interesul național” Despre PNRR: „E în Top 10 cele mai bine scrise. La sănătate, se vor finanța 46 de spitale”

În America, totul e deschis. Sigur, se doreşte ca oamenii să se vaccineze, bogaţii pot sta şi acasă. Noi, însă, nu ne permitem să stăm acasă, noi trebuie să ţinem ţara deschisă. Cu cât mai multe măsuri, dar deschisă. Horeca a fost distrusă, poate profităm de sărbători şi ţinem restaurantele deschise. Dacă punem restricţii, falimentăm şi horeca şi nu are sens că oricu, de sărbători, oamenii se duc acasă unii la alţii.

Faptul că România este pe verde e un noroc, că nu am făcut nimic special. Guvernul nostru e asemeni ultimului etaj al unei clădiri, ultimul etaj se roteşte, dar mai jos nu se mişcă nimic. Au decis să se facă acele teste în şcoli, asta e un lucru bun, dar nu au reuşit să pună în practică.

În acest moment ne confruntăm cu incapacitatea de a pune în aplicare deciziile politice. Oamenii nu mai au încredere. Marea provocare a acestui Guvern e să recupleze ce decide el cu ceea ce se întâmplă în realitate. 

Ăştia au fost anii de mandat ai lui Iohannis: luptăm cu corupţia, dar corupţia e mai mare decat înainte; o să avem o Românie educată, şi România e mai needucată ca niciodată; se ridica vizele de America, şi noi am rămas ultima ţară cu vize de America.

Dacă Guvernul nu reuşeşte să cupleze nivelul preşedintelui cu celelalte niveluri ale ţării, nu ne vom îndrepta într-o direcţie bună„, a conchis fostul prim-ministru.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Descoperirea uluitoare făcută pe o plajă din Noua Zeelandă: ”Este uriaș”
Capital.ro
Amendă 7.000 de lei. Este ilegal dacă statul nu ți-a dat voie. Mii de români fac tot timpul asta
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele imagini cu suspecții crimei din Vaslui. Un bărbat și concubina acestuia, surprinși de camerele de supraveghere în timp ce târăsc geamantanul în care a fost descoperit cadavrul unui bărbat
Capital.ro
Ungaria, OUT?! Decizia istorică se pregăteşte acum în Europa: Acţiuni reale
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Cadavru descoperit într-un geamantan în localitatea Pungești, Vaslui
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'