EXCLUSIV | Victor Ponta, umilit pe aeroport după ce zborul a fost anulat. „Eram cu copiii treziţi de la 4 dimineaţa. Nu se ocupă nimeni din statul român. Iohannis e interesat să-şi găsească post la NATO”

Victor Ponta s-a declarat revoltat, după ce zborul cu care trebuia să ajungă împreună cu familia la Londra a fost anulat şi a aflat despre probleme abia când a ajuns pe Aeroportul Otopeni. În direct la România TV, fostul premier a precizat că va "dacă nu se ocupă nimeni din statul român, o s-o iau haicuceşte şi o să-i dau în judecată" compania Wizz Air. Mai mult, liderul Pro România susţine că doar presa semnalează aceste probleme deoarece preşedintele Klaus Iohannis e "interesat unde îşi găseşte un loc de muncă la NATO".
Filip Stan
08 iul. 2022, 21:34
EXCLUSIV | Victor Ponta, umilit pe aeroport după ce zborul a fost anulat.

Vicotr Ponta a mărturisit, vineri seara, în direct la România TV, că a păţit „ceea ce păţesc mii de români în fiecare zi”.

„Săptămâna aceasta am verificat numai la Bucureşti au fost anulate 30 de curse, 23 dintre ele de cei de la Wizz Air. 200 de oameni care aveau treabă să meargă la muncă sau în vacanţă.

Eram cu copiii treziţi de la 4 dimineaţă, ne ducem la aeroport şi ni se spune că au anulat cursa. Atât! Nu că pleacă mai târziu. S-a anulat! Vedeţi-vă de viaţă.

Am tras un semnal de alarmă. Am găsit la altă companie, am plătit din buzunar biletele şi am plecat, dar am spus că voi da în judecată că, din păcate, nicio autoritate a statului român nu intervine.

Cum e posibil? Iei banii de la oameni şi după care nu mai oferi serviciul şi nu te mai interesează de oamenii ăia. Dacă nu se ocupă nimeni din statul român, o s-o iau haiduceşte şi o să-i dau în judecată şi dacă câştig eu, toate miile de români, care săracii nu au bani de avocaţi, n-au răbdare să aştepte, pot folosi hotărârea mea. Eu cred că aceste companii, fie că e vorba de Wizz Air sau de altcineva, dacă încep să plătească bani mulţi amenzi şi despăgubiri, o să îndrepte lucrurile, dar acum rămâi şi cu banii daţi.

Oamenii îşi pierd locuri de muncă, vacanţe. Până la urmă lucruri foarte importante”, a declarat Victor Ponta, în direct la România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Rareş Bogdan cere insistent aderarea la Schengen. „România are tot dreptul să nu fie umilită, are tot dreptul să fie respectată. Îi invit pe toţi politicienii să facă presiune”

Victor Ponta, umilit pe aeroport după ce zborul a fost anulat. „Ciucă zici că-i premierul Ucrainei că în fiecare zi ne zice ce face pentru Ucraina”

De asemenea, Victor Ponta a acuzat autorităţile că sunt impasibile la modul în care românii sunt batjocoriţi de companiile aeriene.

„Doar presa prezintă. Domnul Iohannis e interesat unde îşi găseşte un loc de muncă la NATO; domnul Ciucă zici că-i premierul Ucrainei că în fiecare zi ne zice ce face pentru Ucraina. Nu ştiu cine dintre cei care ar trebui să se ocupe.

Repet, nu e un accident. Se întâmplă lucruri, dar în momentul în care în fiecare zi mii de români, fie în Bucureşti, la Cluj sau la Timişoara sunt pur şi simplu batjocoriţi şi nimeni din statul român nu zice nimic înseamnă că e ceva greşit”, a mai spus Victor Ponta.

Victor Ponta cere sancţiuni pentru companiile aeriene care anulează curse nejustificat. „Să fie sancţionate nesimţirea, bătaia de joc la adresa oamenilor şi incompetenţa”

„Cred ca si in Romania trebuie sa vina momentul in care sa fie sanctionate nesimtirea, bataia de joc la adresa oamenilor si incompetenta! Cu bani cat mai multi – ca sa simta , ca altfel nu le pasa ! Desi mii de romani o patesc aproape in fiecare zi – nimeni nu ii asculta si nu ii baga in seama ! La ce ma refer : in aceasta dimineata, la ora 4, am trezit fetele sa plecam in vacanta pe care am platit-o si la care viseaza de 6 luni . Stiam ca au mereu probleme – asa ca am verificat aseara tarziu si cursa Wizz de Londra aparea ca plecand la ora 6.30 conform programului . Cand am ajuns la aeroport am constatat, alaturi de alti 200 de romani, ca a fost anulata cursa – pur si simplu. Unii oameni merg la lucru – altii in vacanta – pe Wizz ii doare in cot ! Sa ne descurcam . Noi avem la ora 6 dupamiaza plecarea de la Londra intr-o excursie de 7 zile – si nimeni nu ne asteapta sau ne da banii inapoi pentru ca Wizz a anulat cursa . Deci nu se pune problema ca mergem maine sau in alta zi. Bietii angajati Wizz nu au nicio vina – si nicio solutie ( imi pare sincer rau si stiu ca echipajele Wizz sunt oameni extrem de buni si seriosi – fiind obligati sa suporte furia oamenilor pt ceva ce nu decid ei )! In disperare de cauza am reusit sa gasim 4 bilete la British airways ( cu 500 de euro un bilet) si sper sa ajungem la timp. Bineinteles ca saptamana viitoare ii voi da in judecata – voi cheltui tot eu bani cu avocati si procese – si voi astepta ca judecatorii romani sa imi dea dreptate si sa recuperez banii ( ca nervii si supararea nu)! Scriu acest mesaj pentru ca sunt revoltat – si pentru ca mii de romani patesc la fel si nu au ce sa faca ! Evident ca nimeni din Statul Roman nu se gandeste sa faca ceva in fata unui fenomen ! Patronii Wizz Air incaseaza milioane de euro de la cetatenii romani – dar nimeni nu ii apara pe romani de aceste necazuri care au devenit o regula ( cand propune cineva sa fie taxati suplimentar imediat ii apara cate un “liberal” ) ! Cred ca putini isi permit sau au energie sa plateasca alte bilete , sa dea in judecata si sa faca publica situatia . Asa ca injura si indura ! Uite ca o fac eu – sa vad ce se intampla!

Update – cei de la Romania TV au cerut in aceasta dimineata situatia zborurilor anulate doar la Otopeni in ultima saptamana: Wizz Air a anulat 23 !!! Inmultiti cu 200 de pasageri, adaugati alte orase din Romania – si va intrebati ca si mine de ce nimeni nu face nimic? Am inteles ca Dl Iohannis e ocupat sa ia un post la NATO si Dl Ciuca sa ajute Ucraina – dar totusi???”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Dezastrul din PNRR făcut de Cîțu și USR, dezvăluit de către ministrul Budăi: „Nicăieri nu s-a pus problema sărăcirii unui stat din UE, în afară de România” (VIDEO)

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Oana Cuzino, victorie în procesul deschis Primăriei Capitalei. Ar putea încasa o sumă uriașă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Edward Iordănescu nu își prelungește contractul cu echipa națională de fotbal a României
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!