EXCLUSIV | Virgil Nanu, candidatul pentru CJ Prahova, rupe tăcerea despre baronul Lamborgini: „Lucrurile sunt clare! DNA-ul nu își permitea să facă descinderi fără să aibă dovezi”

Principalul candidat pentru Consiliul Județean Prahova, Virgil Nanu, a vorbit în exclusivitate pentru România TV, despre cazul baronului Lamborghini.
Alina Costache
04 iun. 2024, 20:41
EXCLUSIV | Virgil Nanu, candidatul pentru CJ Prahova, rupe tăcerea despre baronul Lamborgini: „Lucrurile sunt clare! DNA-ul nu își permitea să facă descinderi fără să aibă dovezi”
EXCLUSIV | Virgil Nanu, candidatul pentru CJ Prahova, rupe tăcerea despre baronul Lamborgini: „Lucrurile sunt clare! DNA-ul nu își permitea să facă descinderi fără să aibă dovezi”

Virgil Nanu, candidatul din partea PSD pentru CJ Prahova, este de părere că mai mult ca sigur DNA are suficiente probe în rechizitoriu împotriva lui Iulian Dumitrescu, dată fiind ampla operațiune desfășurată de aceștia.

„Haideți să o luăm sistematic, el de fiecare dată când a primit această măsură a contestat-o. Niciodată nu a câștigat. Eu nu cred că DNA-ul își permite să vină astăzi să facă aceste descinderi, să vină să spună ca a luat 16 milioane de lei mită fără să existe dovezi. Deci lucrurile astea din punctul meu de vedere sunt clare și cred că tot ce s-a întâmplat a fost îndreptățit”, a declarat Virgil Nanu în exclusivitate pentru RomâniaTV.

Citește și: Adelina Pestrițu, despre secretul unei căsnicii fericite. Vedeta s-a căsătorit cu Virgil Șteblea în urmă cu cinci ani: „Relația mea se bazează pe încredere și iubire”

Andreea Crețulescu: Cum reușește să mai candideze PNL în Județul Prahova?

Virgil Nanu: „Ați văzut vreun lider PNL în județul Prahova de când a început campania? Eu nu am văzut!”

Cine este Virgil Nanu

Virgil Nanu, președintele PSD Prahova, urmează să renunțe la funcția de prefect, pentru a putea candida la alegerile locale din 9 iunie. Acesta a confirmat public, într-o conferință susținută joi, că mandatul său urmează să înceteze în următoarele două săptămâni, evitând să discute despre posibilul său înlocuitor la Prefectură.

Măsura vine în condițiile în care, conform legii, Prefectura are un rol central în organizarea alegerilor. Implicit, prefectul nu poate să fie în același timp și organizator de alegeri și candidat. În acest context, prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, anunțat deja drept candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean, va fi nevoit să renunțe, cel puțin temporar, la funcția de conducere.

Nanu a confirmat, într-o conferință de presă susținută joi la sediul PSD Ploiești, că mandatul său urmează să înceteze „în maxim două săptămâni”, evitând speculațiile privind înlocuitorul său la conducerea Prefecturii Prahova.

„Am făcut demersurile necesare pentru a aplica legea astfel încât să pot să candidez fără niciun fel de probleme. Demersurile sunt făcute, probabil săptămâna viitoare sau în maxim două săptămâni o să înceteze mandatul meu de prefect al județului”, a confirmat prefectul Virgil Nanu.

Citește și: Cum ar putea redeveni armata obligatorie în România. Anunţul generalului Virgil Bălăceanu

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Din ce cauză ar fi murit, de fapt, Andrei Versace. Principala ipoteză a anchetatorilor
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Poveste de iubire cu scandal. Amenințări și hărțuire în familia regală din Danemarca
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Marina Gavrilă, ucisă în doar 30 de secunde! Prima reacție a individului
substantial.ro
METEOROLOGII AU PRELUNGIT CODUL GALBEN DE CANICULĂ PENTRU 10 JUDEȚE ȘI BUCUREȘTI
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!