EXCLUSIV Virgiliu Nanu, noul președinte al CJ Prahova: „O să gândim o arhitectură la nivel de Consiliu Județean astfel încât să ne putem duce la bun sfârșit toate proiectele”

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, detronându-l pe „baronul Lamborghini” Iulian Dumitrescu. Noul șef al CJ Prahova este gata să se apuce de treabă.
Alina Costache
10 iun. 2024, 20:52
EXCLUSIV Virgiliu Nanu, noul președinte al CJ Prahova: „O să gândim o arhitectură la nivel de Consiliu Județean astfel încât să ne putem duce la bun sfârșit toate proiectele”
Virgiliu Nanu, noul președinte al Consiliului Județean Prahova

Virgiliu Nanu, ales noul președinte al Consiliului Județean Prahova, a vorbit, în direct la România TV, în emisiunea „România la raport” moderată de Andreea Crețulescu, despre mandatul câștigat n detrimentul „baronului Lamborghini” Iulian Dumitrescu.

„O campanie foarte grea, o campanie atipică și dacă ne uităm foarte atent, vedem că s-a dus mai mult o campanie pe om. Am obținut un procent destul de bun de 35,5% din totalul numărului de secții de votare evaluate. Greu, dar prahovenii au ales”, a declarat președintele PSD Prahova pentru România TV.

Citește și: Rareş Bogdan: Domnul Stănescu încearcă să îl împingă pe scări pe domnul Ciolacu. Cel mai potrivit la preşedinţia României este Nicolae Ciucă

Întrebat cum se va face majoritatea, Virgiliu Nanu a răspuns: „Momentan nu am ajuns să facem o astfel de analiză pentru că încă mai sunt secții de votare, mai sunt puține de adus, după ce avem imaginea completă o să gândim o arhitectură la nivel de Consiliu Județean astfel încât să ne putem duce la bun sfârșit toate proiectele pe care noi ni le-am propus”.

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a câștigat alegerile la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, în fața principalului său contracandidat Iulian Dumitrescu.

Potrivit rezultatelor parțiale, candidatul PSD, Virgil Nanu, a câștigat alegerile la Consiliul Județean Prahova cu 34,87% din voturi, fiind urmat de liberalul Iulian Dumitrescu, cu 27.19%, de George Ionescu (Partidul Forţa Dreptei – Alianţa Dreapta Unită) cu 10,75% și de Adrian- George Axinia (AUR) cu 10,62%.

Iulian Dumitrescu este cercetat de procurorii anticorupție pentru luare de mită și fals în delcarații și are interducția de a-și exercita funcția de președinte al CJ Prahova, la sfârșitul lunii mai primind o prelungire a controlului judiciar cu 60 de zile.

Iulian Dumitrescu primise din partea instanței interdicția de a exercita funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, dar cu toate acestea a candidat pentru un al doilea mandat de președinte „pentru ca prahovenii să aibă o viață mai bună” și „din respect” pentru aceștia.

Virgiliu Nanu anunțase imediat după închiderea urnelor că la nivel de Consiliu Județean se așteaptă la o victorie cu un procent mai mare de 40%.

Citește și: EXCLUSIV Rareş Bogdan: Domnul Tuţă a câştigat alegerile, Clotilde Armand ar trebui să se împace cu ideea. Jandarmeria să păzească fiecare vot!

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'