Experienţa teribilă a unei familii de români: s-a trezit fără cazare după 12 ore de condus! „Rezervare făcută în februarie, plătită în aprilie”

În plin sezon estival, o familie de români a trăit o experiență neplăcută în vacanță, după ce au descoperit că rezervarea de cazare din Franţa, făcută în februarie și plătită în aprilie, nu a fost onorată.
Filip Stan
05 iul. 2024, 18:38
Experienţa teribilă a unei familii de români: s-a trezit fără cazare după 12 ore de condus!
Experienţa teribilă a unei familii de români: s-a trezit fără cazare după 12 ore de condus!

Experienţa teribilă a unei familii de români: s-a trezit fără cazare după 12 ore de condus!  După un drum de 12 ore, familia a ajuns la destinația din Narbonne, Franța, doar pentru a constata că administratorii cazării nu erau disponibili pentru a le preda cheile apartamentului rezervat. În ciuda încercărilor repetate de a contacta proprietarii, aceștia nu au răspuns la telefonul asociat cu booking și au cerut să fie contactați prin WhatsApp. După mai multe mesaje, au primit răspunsul că, din cauza lipsei unui răspuns la un email anterior legat de prosoape și cearșafuri, rezervarea lor a fost anulată.

Citește și: Românii își iau la revedere de la Grecia și Bulgaria. Unde a ales toată lumea să își petreacă vacanța în acest sezon estival

„Pentru a nu păți și alții că noi relatez aici: rezervare făcută în februarie, plătit în aprilie, ieri ajungem la „Apartament entierement refait a neut a 150 m de la plage”- Narbonne Franța și surpriză, administratorii nu mai sunt acolo să ne dea cheile.

Sunăm de pe numărul arondat la booking – nu răspund, sunăm de pe alt număr- răspund, dar nu vorbesc engleză și să le dăm mesaj pe WhatsApp. Tot pe WhatsApp anunțasem că ajungem în 15 minute, dar fără răspuns. Ne răspund prin mesaje – Nu suntem acolo, check in era între 4 -5 pm. V-am trimis mesaje pe mail dacă doriți prosoape și cearșafuri (asta altă prostie, cazare fără cearșafuri) și nu am răspuns la mesajele lor de pe mail și ei au considerat că nu mai venim!

Dar banii i-au luat. Iar noi, după 12 ore de condus a trebuit să căutăm altă cazare. Evitați această cazare”, a scris aceasta pe grupul Vacanțe do it yourself de pe Facebook.

Utilizatorii grupului au sugerat menținerea unei comunicări constante cu gazdele înainte de check-in. Contactarea prin mesaj pe platformele de rezervare și prin WhatsApp cu câteva zile înainte de sosire este esențială pentru a confirma detaliile check-in-ului și pentru a evita surprizele neplăcute.

Citește și: Vacanță 2024. Un sfert dintre români speră să se descurce cu 3.000 lei, iar doar o treime își permit o săptămână de relaxare

Un reprezentant al unei firme care administrează apartamente în regim hotelier a confirmat că această abordare este cea mai eficientă. De asemenea, a subliniat importanța respectării detaliilor de check-in specificate de proprietari și a trimiterii documentelor necesare înainte de sosire. Un alt sfat oferit de utilizatori este de a evita cazările de la persoane fizice și de a opta pentru hoteluri, pensiuni sau campinguri. Aceste unități sunt, de obicei, mai fiabile și mai puțin susceptibile la astfel de probleme.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!