EXPLOZIE puternică lângă Ambasada SUA din Beijing GALERIE FOTO şi VIDEO

O explozie "suspectă" s-a produs în apropierea Ambasadei SUA din Beijing, joi, informează presa americană. Clădirea a fost învăluită în fum gri-albicios, care s-a extind apoi în toată zona.
Iulian Tudor
26 iul. 2018, 06:41
EXPLOZIE puternică lângă Ambasada SUA din Beijing GALERIE FOTO şi VIDEO

UPDATE: 11:02 Poliția chineză a declarat că un suspect a detonat un aparat asemănător cu focurile de artificii, în apropierea ambasadei și s-ar fi rănit la mână. Poliția l-a identificat pe suspect. El este un bărbat de 26 de ani, i se spune „Jiang”. Nu se cunoaşte deocamdată mobilul atacului.

UPDATE: 10:57 Un singur agresor a detonat o bombă în apropiere de ambasada SUA din Beijing joi, a declarat un purtător de cuvânt al ambasadei, pentru NBC News. Nu există alţi răniţi în afară de persoana care a detonat un explozibil pe care îl avea, a precizat și poliția chineză. S-a produs o explozie la aproximativ în colțul din sud-est al complexului ambasadei”, a declarat un purtătorde cuvânt, citat de NBC. „Potrivit ofițerului regional de securitate al Ambasadei, a existat o persoană care a detonat o bombă, alta decât agresorul. Nu sunt persoane rănite”, a mai precizat poliția chineză.

Poliția chineză a declarat că un suspect a detonat un aparat asemănător cu focuri de artificii în apropierea ambasadei și a rănit mâna. Poliția a identificat bombardierul ca bărbat de 26 de ani supranumit lui Jiang din regiunea Mongoliei interioare a țării. Funcționarii nu au furnizat un motiv suspect.

New York Times a raportat că explozia a fost auzită în blocuri în oraș.

Explozia a avut loc joi, în apropiere de Ambasada Statelor Unite din Beijing. Nu se cunoaşte deocamdată originea exploziei, potrivit CNBC.

Personalul ambasadei a ieşit din clădire după explozie, iar în faţa clădirii se afla o mulţime de oameni învăluită în fum gri-albicios. 

Deocamdată nu sunt informaţii precise despre acest incident, acestea urmând să fie asnunţate la momentul potrivit. SXe ştie însă că nicio persoană nu a fost vătămată în vreun fel în urma exploziei. De asemenea, nu au fost semnalate eventuale pagube materiale.

Publicaţia chineză Global Times a informat însă prin Twitter că un martor ocular a văzut o femeie care ar fi fost pe punctul de a se incendia, după ce se stropise cu o substanţă, cel mai probabil, cu benzină. 

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 11:00. Presa de stat a mai precizat că nu s-a demonstrat deocamdată vreo legătură între tentativa de incendiere a femeii şi „explozia efectivă”, a mai precizat aceeaşi sursă.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor de aur, Berbecii și Balanțele, printre cele mai avantajate
Capital.ro
Dispare permisul auto. Se introduce Cardul My Number. Va intra în vigoare din 24 martie 2025
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de 60 de milioane de euro. Cât plătește anual pentru asigurarea aeronavelor sale
Adevarul
Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Zodiile care scapă de singurătate în octombrie. Iubirea este la un pas de ele
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mamă are Livian Pop! Soția lui Nelson Mondialu' a atras toate privirile la nunta fiului ei 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Ana Bogdan, imagini hot în costum de baie. Îi prieşte viața de femeie singură
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Cod portocaliu de ploi în Galați: cantități semnificative de precipitații în mai multe localități
MediaFlux
SE ÎNGHEAȚĂ PENSIILE DOI ANI! Răsturnare după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...