EXPLOZII BRUXELLES. Mai multe zboruri din România către Bruxelles, ANULATE UPDATE

O aeronavă a companiei Tarom care efectuează o cursă Bucureşti - Bruxelles, cu 81 de pasageri la bord, se află în zbor şi va ateriza pe aeroportul din Amsterdam, din cauza exploziilor de pe aeroportul din capitala Belgiei.
Ionela Marcu
22 mart. 2016, 08:18
EXPLOZII BRUXELLES. Mai multe zboruri din România către Bruxelles, ANULATE UPDATE

UPDATE. Jandarmeria a suplimentat numărul echipajelor în apropierea ambasadelor din Bucureşti şi a Aeroportului „Henri Coandă”

UPDATE. Avand in vedere atentatele sangeroase care au avut loc in aceasta dimineata la Bruxelles , compania TAROM comunica pasagerilor ca zborurile TAROM OTP-BRU-OTP (RO372, RO373, RO374 din data 22martie2016 si RO371, RO372 din 23martie) se anuleaza.

Pasagerii care detin bilete pe aceste zboruri vor fi acceptati la imbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris, Frankfurt,Munchen si Londra din 22 si 23 martie .

UPDATE. Blue Air anulează o cursă de la Bacău la Bruxelles şi retur programată pentru marţi, în contextul exploziilor de pe aeroportul din capitala Belgiei, a anunţat operatorul aerian low-cost.

Ca urmare a exploziilor înregistrate în cursul dimineţii de astăzi la aeroportul din Bruxelles, Ambasada României în Regatul Belgiei a întreprins în regim de urgenţă demersurile legale pe lângă autorităţile locale, inclusiv pe lângă autorităţile aeroportuare şi reprezentanţii biroului TAROM de la Bruxelles, în vederea obținerii unor informaţii suplimentare cu privire la circumstanțele producerii incidentului şi cetăţenia persoanelor afectate. Ambasada României în Regatul Belgiei menţine contactul cu autorităţile locale şi este pregătită să acorde asistenţă consulară de specialitate în limita competenţelor legale„, a transmis Ministerul Afacerilor Externe într-un comunicat.

Două explozii au avut loc marţi dimineaţă la terminalul plecări al aeroportului din Bruxelles, soldate cu cel puţin 11 morţi şi 25 de răniţi, au anunţat pompierii belgieni citaţi de presa locală. Traficul feroviar către aeroportul din Bruxelles a fost suspendat.

„Ţinând cont de explozia care a avut loc pe aeroportul din Bruxelles, terminalul plecări, compania Tarom informează faptul că aeronava B737 – 700 a companiei Tarom, cu număr de zbor RO 371, care a decolat de la Bucureşti la ora 07.20, cu destinaţia Bruxelles, având la bord un număr de 81 de pasageri se află în zbor în acest moment şi a fost redirecţionată către aeroportul din Amsterdam”, a precizat compania aeriană, într-un comunicat.

Aeronava urma să efectueze şi cursa întors Bruxelles – Bucureşti, aterizarea pe aeroportul Henri Coandă fiind programată pentru ora 14.00. Reprezentanţii Tarom au declarat că aeronava se va întoarce de la Amsterdam, cel mai probabil, ţinând cont de situaţia din capitala Belgiei.

Marţi mai este programată încă o cursă a Tarom pe ruta Bucureşti – Bruxelles, programată să decoleze la ora 16.50 de pe aeroportul Henri Coandă. Aeronava ar urma să se întoarcă pe aeroportul din Otopeni la ora 23.05.

În funcţie de evoluţia situaţiei din Bruxelles, Tarom va decide dacă mai efectuează sau nu cursa, potrivit reprezentanţilor companiei.

CITEŞTE ŞI Imagini TERIFIANTE din aeroportul din Bruxelles. Zeci de morţi şi răniţi FOTO VIDEO

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!