Familia lui Adrian Minune ar fi fost blestemată! O vrăjitoare dezvăluie de ce copiii manelistului nu au noroc în dragoste: „Există o energie negativă”

După ce s-a spus că toți cei trei copii ai lui Adrian Minune au ghinion în dragoste, o vrăjitoare susține că în familia lor există energii negative. Fiicele manelistului au trecut fiecare prin câte un divorț, iar Adrian Minune Jr, s-a despărțit recent de iubita lui, pe care o ceruse de soție.
Alina Costache
11 sept. 2024, 12:04
Familia lui Adrian Minune ar fi fost blestemată! O vrăjitoare dezvăluie de ce copiii manelistului nu au noroc în dragoste: „Există o energie negativă”
O vrăjitoare spune că familia lui Adrian Minune este blestemată

O vrăjitoare a stârnit o mulțime de reacții pe TikTok, după ce a dezvăluit că famiia lui Adrian Minune este blestemată, iar celor trei copii le-ar fi fost făcute farmece. Femeia spune că deși intră în relații, copiii manelistului nu ajung la căsătorie, așa cum este și cazul Adrian Minune Jr., care urma să facă nuntă anul viitor.

Vrăjitoarea spune că în familia manelistului există energii negative, iar copiilor le-ar fi fost făcte farmece. Nu doar urmăritorii vrăjitoarei au văzut videoclipul, ci l-a văzut și Adrian Minune Jr.

„Vreau să spun pe această cale că familia lui Adrian Minune este blestemată. Cu toții ați auzit zilele acestea ce se speculează în presă și este adevărat că ambele fete ale lui Adrian Minune au divorțat sau sunt pe cale să divorțeze, cât și băiatul lui, Adi Jr., a ieșit dintr-o relație. Pur și simplu copiii aceștia nu au soartă, își fac relații, dar nu pot să înainteze cu ele (…) Există o energie negativă în familia lor și nu îi lasă să înainteze și s-a pus pe copiii lui”, a spus vrăjitoarea, pe TikTok.

Citește și: Anunț-șoc din familia lui Adrian Minune! Un nou divorț, Adriana Simionescu și soțul ei se despart la două luni de la nuntă

@malvinamargareta1 #fyyyyyyyy #trend #viral #fypp #manifestation ♬ Beethoven Moonlight Sonata-High Sound Quality – Amemiya

După ce a văzut că familia lui a devenit subiect de discuție pentru acea vrăjitoare, fiul manelistului a distribuit pe Instagram câteva secunde din videoclipul postat de femeie, atunci când s-a filmat în timp ce râdea, semn că nu crede în spusele femeii.

@adrianminunejr #combină cu @Vrajitoarea Malvina Margareta ♬ Beethoven Moonlight Sonata-High Sound Quality – Amemiya

În comentarii, urmăritorii l-au încurajat pe fiul manelistului să nu creadă în așa ceva, pentru că multă lume crede că toți cei trei copii ai lui Minune sunt binecuvântați.

Citește și: Karmen Minune și soțul ei divorțează la doar cinci ani de la nuntă! Fiica cea mare a celebrului Adrian Minune a făcut anunțul: „Nu suntem făcuți unul pentru celălalt”

Minune Jr., despărțire chiar înainte de nuntă

Adrian Minune Jr. și logodnica sa, Andreea Loga, urmau să se căsătorească anul viitor, după ce fiul manelistului a cerut-o în căsătorie anul trecut de Crăciun, la Oradea. Cei doi s-ar fi despărțit după nunta Adrianei Simionescu și a soțului ei, Nicu. Fiul celebrului manelist și-ar fi prins logodnica în timp ce vorbea cu altcineva și a decis să pună punct relației.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul Parkside pe care foarte mulți români îl caută. E la raft de joi, 12 septembrie, costă 24.99 de lei și se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Elena Merișoreanu a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu artista de muzică populară
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru românii cu credite în LEI! BNR face anunțul
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Chinuri cumplite pentru pacienții din România. Problema a ajuns în tribunale
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea dragostei și-a PREVESTIT sfârșitul?! Mesajul cutremurător publicat înainte să fie ucisă, fără pic de milă
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cine sunt Denisa și Delia, cele două femei ucise de Șacalul! Denisa era mama unui copil de doar cinci ani: „Mami va veghea mereu asupra ta”
Capital.ro
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Corespondent militar rus urmărit de o dronă kamikaze în Donbas
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...