Fanii „Chefi la cuțite” îi plâng pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea: „Superbii noștri chefi! Vă vrem în aceeași formulă, indiferent în care televiziune! Sunteți cei mai tari!”

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea s-au reunit! Fanii le-au sugerat foștilor jurați de la „Chefi la cuțite” să facă un nou proiect împreună.
Irina Dumitrescu
18 ian. 2024, 13:02
Fanii „Chefi la cuțite” îi plâng pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea: „Superbii noștri chefi! Vă vrem în aceeași formulă, indiferent în care televiziune! Sunteți cei mai tari!”
Fanii „Chefi la cuțite” îi vor înapoi pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea

În octombrie 2023, Antena 1 anunța că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriul emisiunii „Chefi la cuțite”. Foștii jurați au refuzat să filmeze pentru sezonul 13, motivul inovicat fiind oboseala acumulată din cauza filmărilor.

Antena 1 pregătește acum un nou sezon de „Chefi la cuțite”, care va debuta în primăvară. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei care vor ocupa scaunele de jurați în cadrul celui mai apreciat cooking-show din România.

Citește și: Schimbări mari la Antene. După scandalul de la „Chefi la cuţite”, probleme mari cu show-ul lui Capatos. Se caută înlocuitori!

Fanii îi vor înapoi la „Chefi la cuțite” pe cei 3 jurați

Chiar dacă nu vor mai apărea pe micul ecran în noul sezon al emisiunii de la Antena 1, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea continuă să țină legătura. Dumitrescu a postat pe Instagram o poză cu el și foștii colegi, iar fotografia a strâns numeroase aprecieri și comentarii din partea fanilor.

„Când băieții se adună şi mâncarea este bună!”, a scris Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei în care apare alături de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Citește și: Primele imagini de la Chefi la cuțite. Cu ce își ocupă timpul noii jurați de la Antena 1

Fanii au început să comenteze și să spună că își doresc ca cei trei să revină la „Chefi la cuțite”. Alții i-au îndemnat să facă un nou proiect împreună.

„Frumos! Dinamica dintre voi este spectaculoasă. Pure entertainment! Si nu numai asta, ne-ați ajutat să ne îmbogățim cultura culinară, să privim altfel gătitul. Sper să vă mai vedem împreună într-un show”/ „Reveniți în acest trio magnific, indiferent de postul TV”/ „Superbii noștri chefi! Vă vrem în aceeași formulă, indiferent în care televiziune! Sunteți cei mai tari!”.

„Ce dor îmi era să va vad împreună pe toți trei, mult succes în viață și în carieră dragi chefi va vom urmări cu mult drag in continuare pentru că ne-ați condimentat viața cu rețete și nu numai, veți fi mereu chefii noștri preferați, nu uitați, sunteți minunați așa în felul vostru natural”/ „Un show culinar online cu voi 3. Cum ar fi?”.

„Vă rog să reveniți din nou în aceeași formulă. Sunteți cei mai buni!”/ „Eu cred că vă cam pare rău că ați renuțat la acel concurs care era foarte stresant pentru voi și dacă vă adunați împreună și gățiți toți trei pentru clienții voștri cred că veți avea succes și mai mare decât independenți, iar Dumitrescu să se ocupe de deserturi la care este profesor și cu puțină reclamă veți rupe gura târgului”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bilanțul morților în urma alunecării de teren din Etiopia a crescut la 257
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!