Fanii lui Dinamo cer întreruperea Ligii 1. „Avem timp de fotbal după ce nu mai murim!”

Fanii din Peluza Sud Dinamo, reveniți în număr mare pe stadion în acest sezon, au anunțat pe rețelele de socializare că, în semn de protest, nu vor veni la meciul cu Rapid din week-end. Și prezența ultrașilor rapidiști e incertă la derby-ul de sâmbătă.
Filip Stan
21 oct. 2021, 09:43
Fanii lui Dinamo cer întreruperea Ligii 1.

Fanii lui Dinamo cer întreruperea Ligii 1! Suporterii din Peluza Sud Dinamo, reveniți în număr mare pe stadion în acest sezon, au anunțat pe rețelele de socializare că, în semn de protest, nu vor veni la meciul cu Rapid din week-end. Și prezența ultrașilor rapidiști e incertă la derby-ul de sâmbătă.

Fanii lui Dinamo cer întreruperea Ligii 1. „Avem timp de fotbal după ce nu mai murim!”

O parte din suporterii lui Dinamo anunță că nu se prezintă la meciul cu Rapid din week-end. Situația epidemiologică din țară a împărțit România în două: cei vaccinați versus cei nevaccinați, dar și cei care susțin, respectiv contestă măsurile luate de cei din fruntea statului.  Cu doar câteva zile înaintea derby-ului cu Rapid, ultrașii dinamoviști din Peluza Sud s-au alăturat protestului deja la modă printre galerii, anunțând că nu vor mai veni la stadion.

FRF impune certificatul verde pentru jucători. Ce sancţiuni vor suporta cei ce încalcă regula

Într-un comunicat, aceștia își exprimă poziția despre accesul fanilor pe stadioanele din România şi solicită FRF și LPF întreruperea Ligii 1:

„Trăim clipe grele, cu adevărat grele. Ca grup, peluză, club, suporteri, popor, ca oameni. Dăm nas în nas cu boala și cu moartea la fiecare apel amical, pe fiecare canal de comunicare, iar cei mai ghinioniști o pățesc pe propria piele și in propria familie.

Dincolo de evidenta situație medicală, am ajuns să trăim asta și pentru ca suntem condusi de oameni incompetenți și de formațiuni politice interesate doar de a capitaliza politic și de a întreține un circuit al banilor care să-i hrănească. Toți, dar absolut toți, de la stânga la dreapta și de sus până jos. Numai interese. Un joc politic care astăzi, la data scrierii acestor rânduri, a contribuit la cele 500+ decese ale zilei. Și la alte multe mii în ultima vreme.

Focar de Covid-19 la FCSB. Gigi Becali le-a transmis jucătorilor să nu se vaccineze!

Sigur că am contribuit și noi, suntem un popor conspiraționist și căpos, așa cum ne-ați învațat să fim de când ne știm. Am copilărit și crescut cu combinațiile voastre. Pe parcurs le-am tolerat, că le mai făceam și noi și era bine așa. Oricum nu vă interesa de noi. A venit momentul să realizați situația în care ne aflăm și să rezolvați mizeria la care ați contribuit decisiv. Ne deranjați dincolo de vremelnicele condiții de acces pe stadion sau de regulile care apar sau dispar peste noapte în legatură cu modul nostru de viață. Ne deranjați pentru că din cauza incompetenței și a iresponsabilitații de care dați dovadă, contribuiți la moartea celor dragi nouă.

Partidele politice – indiferent de culoarea politică și de interesele pe care le aveți și pe care le deserviți, intelegeti catastrofa umanitară pe care o trăim si acționați, că e timp după aia să ne prostiți cu ce mai vreți voi. După ce nu mai murim.

FRF & LPF – luați în calcul întreruperea campionatului până la garantarea sănătății suporterilor și a unui mod coerent de acces pe arenele sportive. Avem timp de fotbal după ce nu mai murim. Nu vom intra la meciul cu Rapid. Umanitate înainte de toate!”, se arată în comunicatul emis de cei din Peluza Sud Dinamo.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Kamala Harris anunță că va candida pentru nominalizarea prezidențială democrată
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'