FC Barcelona, singura echipă calificată în primăvara UCL înainte de ultimele două runde

Au trecut deja 4 runde din Grupele Ligii Campionilor 2018/2019 iar lucrurile încep să prindă contur. Înaintea etapei a cincea, programată pe 27-28 noiembrie, singura echipă ce a reușit să își asigure calificarea în șaisprezecimile competiției este FC Barcelona, catalanii acumulând 10 puncte din 12 posibile. 
Romania TV
14 nov. 2018, 15:04
FC Barcelona, singura echipă calificată în primăvara UCL înainte de ultimele două runde

Grație celor 3 victorii și egalului din runda a 4-a, 1-1 pe terenul lui Inter, Messi and co. ocupă prima poziție în Grupa B, fiind urmați de Inter-7 puncte, Tottenham-4 puncte și PSV-un singur punct. Conform datelor prezentate pe uefa.com, iată cum stau lucrurile în celelalte 7 grupe!

 Grupa A- Conform previziunilor, Atletico Madrid și Borussia Dortmund ocupă primele poziții în clasament, ambele cu câte 9 puncte, în timp ce Monaco, cu un singur punct, a ieșit din cursă pentru primele 2 locuri, iar șansele lui Club Brugge (4 puncte) sunt mai mult teoretice.

 Grupa C- Ceea ce părea a fi la început o luptă în 3, între PSG, Napoli și Liverpool, s-a transformat, după rezultatele înregistrate in runda a 4-a, într-o dispută extrem de echilibrată. Nu ar fi fost așa dacă Steaua Roșie Belgrad nu ar fi reușit să dea peste cap toate previziunile prezentate în rubricile ponturi pariuri sportive, biletul zilei și altele, câștigând fără drept de apel în față lui Liverpool, cu scorul de 2-0. Drept urmare, belgrădenii au intrat și ei în cursa pentru primele două poziții, clasamentul înaintea ultimelor două runde fiind extrem de echilibrat: Napoli și Liverpool-câte 6 puncte, PSG-5 puncte și Steaua Roșie-4 puncte.

 Grupa D- FC Porto, lider în grupă, cu 10 puncte, își poate asigura calificarea dacă obține cel puțin un punct în partida cu Schalke (8 puncte) sau Galatasaray (4 puncte) ratează victoria în deplasarea de la Lokomotiv Moscova (0 puncte).

Grupa E- Bayern Munchen (10 puncte) își poate asigura calificarea chiar și cu un egal în meciul cu Benfica (4 puncte), însă cel mai probabil se va impune și poate fi chiar sigură de prima poziție, dacă Ajax (8 puncte) nu câștiga pe terenul ultimei clasate, AEK Atena (0 puncte).

 Grupa F- Manchester City (9 puncte) își asigură calificarea chiar și cu un egal în meciul de la Lyon (6 puncte), în timp ce un succes în Franța îi securizează prima poziție, indiferent de rezultatele din ultima rundă. Lyon este și ea calificată, dacă se impune în față lui City, sau obține cel puțin un punct și Hoffenheim (3 puncte) termină la egalitate meciul cu Sahtior (2 puncte). Cel mai probabil scenariu este cel în care Lyon obține maxim un punct în fața lui City, acumulând 7 în total, Hoffenheim câștiga meciul cu Sahtior, face 6 puncte, iar ultimul meci, Lyon vs Hoffenheim se va disputa cu calificarea pe masă.

 Grupa G- Deși TSKA Moscova (4 puncte) are toate șansele să câștige în runda a 5-a, jucând acasă cu Plzen (1 punct), Roma și Real Madrid, ambele cu câte 9 puncte, rămân favorite la primele două poziții. Roma se califica cu un egal sau dacă TSKA nu câștiga, iar Real Madrid își asigură prima poziție în grupa în cazul unui succes și este calificată dacă TSKA ratează victoria.

 Grupa H- Juventus Torino (9 puncte) se califică chiar și cu un egal în meciul de acasă cu Valencia (5 puncte) sau dacă Manchester United (7 puncte) pierde în față ultimei clasate, Young Boys (1 punct). Cel mai probabil, United se va impune în fața lui Young Boys iar Valencia nu va câștiga la Torino, combinație de rezultate ce rezolvă ecuația echipelor calificate în șaisprezecimi.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Îți anulează garantat permisul auto. Românii fac iar școala de șoferi
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
ATENȚIE LA CE MÂNCAȚI! Aceste alimente cresc riscul de demență
Adevarul
Boala gravă ce poate fi contactată de la o doză de bere sau suc. Avertismentul unui medic: „Orice doză poate fi letală”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Kate Middelton și-a schimbat prioritățile. Cancerul i-a dat viața peste cap
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Noua iubită a lui Michele Morrone e româncă şi a lucrat pentru frații Tate! Cum arată Bianca
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Primele imagini cu mormântul lui Nicu Covaci. Funeraliile au avut loc cu porțile închise
Capital.ro
Proprietarii de terenuri nu plătesc absolut nimic. Se eliberează gratuit. Statul acoperă toți banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
România: Angajații vor avea 17 zile libere legale în 2024
MediaFlux
CUM SE FURĂ la factură. Oamenii trebuie să primească BANII ÎNAPOI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!