FC BRAŞOV – DINAMO, scor 1-0, în etapa a 23-a a Ligii I

FC BRAŞOV - DINAMO LIVE VIDEO. Partida FC Braşov - Dinamo s-a disputat sâmbătă, la ora 20.30, în etapa a 23-a a Ligii I. Partida transmisă în direct de LOOK TV şi DIGI SPORT 1 s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, scor 1-0.
Iulian Tudor
21 mart. 2015, 17:38
FC BRAŞOV - DINAMO, scor 1-0, în etapa a 23-a a Ligii I

FC BRAŞOV – FC DINAMO LIVE VIDEO AICI şi AICI

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. FC Brașov a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal. Aceasta este a opta înfrângere suferită de Dinamo î Liga I în acest sezon şi a şaptea victorie a braşovenilor.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Cristian Ganea (89), dintr-o lovitură liberă, mingea ducându-se cu efect, direct în plasă, păcălindu-l pe portarul Kristijan Naumovski, fără a fi atinsă de cineva.

FC Brașov a marcat golul în condițiile în care juca din minutul 74 în inferioritate numerică, după eliminarea croatului Marko Bencun.

În 92 de partide jucate între cele două echipe, FC Brașov a bifat a 25-a victorie, Dinamo având 48, în timp ce alte 19 partide s-au încheiat nedecis.

Dinamo are trei înfrângeri în ultimele sale patru partide de campionat. FC Brașov a pierdut doar un meci din ultimele cinci disputate (două victorii, două egaluri). În tur, Dinamo s-a impus cu 2-1.

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. Primul meci a avut loc în ediţia 1957 – 1958, Dinamo – Steagul Roşu 1-1, golurile fiind marcate de Nicolae Nicuşor Dumitru, respectiv Emanoil Haşoti. Pe banca „alb-roşilor” s-a aflat unul din cei mai mari jucători din perioada interbelică, Iuliu (Gyula) Baratky, în timp ce „stegarii” au fost conduşi de cel mai longeviv antrenor din istoria clubului, dar şi din istoria primei divizii, Silviu Ploeşteanu. În returul stagiunii respective, dinamoviştii au bifat întâiul succes, 4-1 pe terenul braşovenilor, Petre Babone reuşind atunci o triplă, celelalte două goluri fiind marcate de Ioan Suru, respectiv, acelaşi Haşoti.

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. Primul succes din istoria ardelenilor în faţa dinamoviştilor a venit în ediţia următoare, 1958 – 1959, pe 15 martie 1959, Steagul Roşu – Dinamo 3-2 (dublă Nicolae Proca, Nicolae Campo / Iosif Szakacs I, Ion Nunweiller).

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat pe 19 mai 1965, Dinamo-Steagul Roşu 10-1! Aceasta a fost CEA MAI MARE DIFERENŢĂ DE SCOR ÎNREGISTRATĂ DE DINAMO ÎN LIGA 1, DAR ŞI CEA MAI SEVERĂ ÎNFRÂNGERE DIN ISTORIA BRAŞOVENILOR PE PRIMA SCENĂ.

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. Şapte partide directe s-au încheiat fără gol, ultima dată pe 23.10.2011 în „Ştefan cel Mare”.

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. O singură victorie au bifat dinamoviştii pe terenul braşovenilor în ultimele şapte deplasări, 1-0 pe 18 octombrie 2009, în rest au fost trei rezultate de egalitate şi trei succese ale „stegarilor”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!