FCSB – DINAMO 3-2. Derby de România cu două roşii

FCSB câștigă derbiul României cu Dinamo: 3-2, după un meci nebun în Capitală.
Romania TV
03 oct. 2020, 17:25
FCSB - DINAMO 3-2. Derby de România cu două roşii

Formaţia FCSB echipa Dinamo, scor (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

 Distribuie pe Facebook

FCSB – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020

min. 76: FCSB – DINAMO 3-2, gol Tănase de la 11 m, după un presupus fault asupra lui Man.

Min. 41: FCSB – DINAMO 2-2,  şut Nemec, Cristea deviază în propria poartă

Min. 26: FCSB – DINAMO 2-1, Borja Valle transformă un penalty

Min. 17: FCSB – DINAMO 2-0, Cristea schimbă iar tabela

Min. 8: FCSB – DINAMO 1-0, GOOL Tănase

Cele două echipe evoluează în următoarele formule:

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Panţîru – Perianu, Popescu, Tănase – Man, Buş, Moruţan. Antrenor: Anton Petrea

Dinamo: Mejias – Gonzales, Puljic, Grigore, Lopez – Răuţă, Gol – Camara, Borja Valle, Mihaiu – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Meciul este arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de asistenţii Marius Nicoară şi Mihai Marica.


Cele două rivale vin după înfrângeri în ultima rundă de campionat. FCSB a fost învinsă categoric la Iași de Poli, 2-5, în timp ce Dinamo a cedat în fața UTA-ei, 0-1 în ”Ștefan cel Mare”.

Spre deosebire de meciul cu Poli, FCSB se va putea baza pe fotbaliști precum Andrei Miron, Ovidiu Popescu, Florin Tănase sau Sergiu Buș în derby, reveniți în lot înaintea deplasării la Iași după o perioadă în care au avut COVID-19. 

La FCSB au fost testați negativ, în săptămâna derby-ului, și Iulian Cristea, Vali Crețu, Ionuț Vînă, Olimpiu Moruțan și Dennis Man.

Din lotul „roș-albaștrilor”, doar Marius Briceag mai este depistat cu COVID-19, dar la derby vor absenta și Darius Olaru, suspendat, și Florinel Coman, accidentat.

De cealaltă parte, Cosmin Contra are la dispoziție aproape întreg lotul pentru meciul cu FCSB, în afara lui Vlad Achim, accidentat, niciun fotbalist de la Dinamo nefiind depistat cu COVID-19 de la startul acestui sezon.

Echipele probabile: 

FCSB: Vlad – Enache, Cristea, Miron, Pantiru – Vina, Popescu, Tanase – Morutan, Bus, Buziuc

Antrenor: Toni Petrea

Dinamo: Mejias – Gonzalez, Puljic, Grigore, Isma Lopez – Camara, Rauta, Gol, Sorescu – Nemec, Borcea

Antrenor: Cosmin Contra

FCSB – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020 Petrea: E o problemă rezultatul de la Iaşi, dar mai mare este cea cu refacerea jucătorilor

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat, vineri, că înfrângerea din etapa trecută a Ligii I, cu Poli Iaşi, scor 2-5, reprezintă o problemă, dar şi mai mare este problema refacerii jucătorilor care au stat izolaţi din cauza coronavirusului. Petrea speră ca fotbaliştii săi să câştige meciul de sâmbătă cu Dinamo.

“Un meci dificil, în compania unei echipe de tradiţie, formată din jucători valoroşi care au fost transferaţi în ultima perioadă. Sper ca jucătorii pe care îi avem la dispoziţie mâine seară să se ridice la nivelul derbiului şi să câştigăm acest meci. Pe mine mă interesează mai puţin discuţiile de pe margine, mă interesează cum suntem noi şi cum vom trata meciul mâine seară, cu seriozitate. Importantă este atitudinea noastră. E o problemă cu acest rezultat de la Iaşi, dar mai mare problemă este cu refacerea jucătorilor care au fost depistaţi pozitiv, care acum la ultimele teste au fost găsiţi negativ, pentru că au stat o perioadă destul de lungă fără antrenamente, fără a avea contact cu echipa. Să vedem nivelul la care vor fi m1ine seară şi pe cine vom miza”, a spus Petrea.

Anton Petrea speră ca suporterii să revină în curând pe stadioane: “Este o problemă pentru ambele echipe, pentru spectacolul fotbalistic. Va fi mai difici, dar din păcate asta e situaţia. Spe ca în cel mai scurt timp suporterii să aibă acces pe stadioane.  Vom încerca să facem totul să câştigăm acest meci”.

El a vorbit şi despre pauza care urmează, menţionând că va încerca să remedieze unele probleme în cele două săptămâni. “Această pauză este binevenită pentru noi şi vom căuta să remediem mai multe lucruri în aceste două săptămâni, dar până atunci suntem concemtraţi pentru meciul de mâine seară”.

FCSB – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020 Cosmin Contra: Suntem pregătiţi şi sperăm să ne ridicăm la înălţimea unui derbi, FCSB are cel mai valoros lot din România

Tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, vineri, că jucătorii săi sunt pregătiţi să se ridice la înălţimea unui derbi cu FCSB, despre care afirmă că are cel mai valoros lot din România.

„Suntem pregătiţi şi sperăm să ne ridicăm la înălţimea unui derbi, FCSB are cel mai valoros lot din România, chiar dacă a avut multe probleme extrasportve, va alinia o echipă foarte bună. Noi trebuie să demonstrăm că suntem o echipă foarte bună şi putem deveni puternică pe viitor. Băieţii sunt dornici să spele ruşinea din meciul cu UTA şi să câştige mâine. Sper ca mâine să fim inspiraţi şi să câştigăm. Nu dorm bine înaintea niciunui meci, indiferent că e derby sau nu. Preocupările există, suntem în căutarea unei formule ideale. Jucătorii trebuie să se integreze în echipă, automatismele au nevoie de timp ca să fie perfecte. Din păcate, acum nu avem timp, ci de rezultate, pentru a ne apropia de play-off. Sper ca Paul Anton să evolueze cât mai repede pentru Dinamo, pauza asta să fie un avantaj pentru el. Meciul de sâmbătă va fi important, am vrea să i-l dedicăm lui Cătălin Hîldan, de la a cărui dispariţie se împlinesc 20 de ani. Îmi pare rău că spectatorii nu sunt alături de noi, ar fi fost dornici să facă ceva deosebit, sper ca la următorul derbi să putem beneficia de ajutorul lor”, a declarat Contra, într-o conferinţă de presă.

FCSB – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020 Radu Petrescu arbitrează derbiul FCSB – Dinamo

Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru derbiul FCSB – Dinamo, care seva disputa, sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a VI-a a Ligii I. 

Petrescu va fi ajutat de Marius Nicoară şi Mihai Marica, iar rezervă va fi Lucian Rusandu.

Observator a fost desemnat Constantin Ştefan.

Arbitrii celorlalte meciuri de sâmbătă din Liga I:

Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Argeş, ora 14.30

Arbitri: Horia Mladinovici – Daniel Mitruţi, Bogdan Gheorghe – Ionuţ Coza

Observator: Marian Dorobanţu

FCSB – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020FCSB, fără victorie în Liga 1 în fața lui Dinamo de peste trei ani! Constantele din loturile celor două rivale

În ultimii ani, FCSB a dezvoltat un adevărat ”complex” în fața rivalei tradiționale. Chiar dacă aproape de fiecare dată a fost cotată cu prima șansă, echipa ”roș-albastră” nu a mai învins Dinamo de mai bine de trei ani, în campionat.

Ultimul succes în Liga 1 cu Dinamo a fost reușit de FCSB pe 24 septembrie 2017, pe Arena Națională. Echipa antrenată atunci de Nicolae Dică se impunea datorită unui gol marcat de Marko Momcilovic, cu capul, după un corner executat de Dennis Man.

Din echipele care se întâlneau la ultima victorie ”roș-albastră” într-un derby jucat în campionat, la FCSB se mai regăsesc și acum în lot Gabi Enache, Ovidiu Popescu, Dragoș Nedelcu, Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase. Totuși, pentru jocul cu Dinamo de sâmbătă, Nedelcu și Coman nu pot juca, fiind accidentați.

e partea cealaltă, la Dinamo mai sunt și acum în  echipă Paul Anton, care a semnat contractul înaintea jocului cu FCSB, Ionuț Șerban și Adam Nemec.

Echipele utilizate la ultimul derby FCSB – Dinamo câștigat de ”roș-albaștri” în Liga 1:

    • FCSB (antrenor Nicolae Dică): Niță – Benzar, Planic, Bălașa, Momcilovic – Popescu, Nedelcu – Man, Budescu, Coman – Alibec
    • Rezerve: Stăncioiu, Enache, Morais, Larie, Gnohere (intrat în minutul 46, în locul lui Alibec), Tănase (intrat în minutul 64, în locul lui Coman), Teixeira (intrat în minutul 85, în locul lui Man)
    • Dinamo (antrenor Vasile Miriuță): Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Filip – Nascimento, Anton – Hanca, Mahlangu, Salomao – Nemec
    • Rezerve: Muțiu, Dudea, Oliva (intrat în minutul 59, în locul lui Nascimento), Ion Gheorghe (intrat în minutul 66, în locul lui Filip), Șerban, Bokila (intrat în minutul 58, în locul lui Hanca), Rivaldinho

De la confruntarea de pe 24 septembrie, cele două rivale s-au mai întâlnit în toate competițiile de șapte ori, rezultând două victorii pentru FCSB, ambele în Cupa României, în semifinalele ediției precedente, patru remize și două succese pentru Dinamo.

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Bombă! Revine Gigi Becali în politică!? „O să fiu deputat în decembrie!” Video exclusiv
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Producția de energie a României s-a prăbușit
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Se scumpește rovinieta. Ce includ noile prețuri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ministrul Transporturilor anunță reluarea circulației pe Valea Oltului din 9 august
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?