FCSB – LASK Linz ONLINE STREAM, GRATIS numai la Romania TV. Meci cu casa închisă în Ghencea

FCSB va primi vizita austriecilor de la LASK în returul play-off-ului Europa League. Meciul se va disputa pe stadionul Steaua, azi de la 21:30 și este transmis în exclusivitate pe postul România TV și în format liveTEXT şi Video pe RomaniaTV.net 
Filip Stan
29 aug. 2024, 18:11
FCSB - LASK Linz ONLINE STREAM, GRATIS numai la Romania TV. Meci cu casa închisă în Ghencea

FCSB – LASK Linz ONLINE STREAM Romania TV, de la 21.30. FCSB joacă pe teren propriu partida cu LASK Linz și dispune de avantajul susținerii suporterilor, astfel fiind favorită în câștigarea duelului. Chiar dacă nu are o formă foarte bună în campionat, FCSB așteaptă să fie susținută în meciul european de cât mai mulți fani.

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a declarat că nu se așteaptă ca duelul cu LASK să se joace cu casa închisă, dar pe aproape.

Mihai Stoica a anunțat că s-au vândut cu 10 ore înainte de meci aproximativ 20.000 de bilete pentru returul cu austriecii.

„Nu o să le vindem pe toate, dar cred că în jur de 25.000. Acum suntem undeva pe la 19.500-20.000.”, a declarat Mihai Stoica.

Cine va comenta meciul FCSB – LASK în direct la România TV. Victor Ciutacu va analiza partida din studio alături de Dumitru Dragomir şi Serghei Mizil

Stadionul Steaua are o capacitate de 30.000 de locuri și este arena pe care FCSB și-a jucat partidele de acasă în acest început de sezon, în contextul în care Arena Națională este închiriată pentru mai multe evenimente care au deteriorat starea gazonului.

FCSB se va duela cu LASK Linz pentru un loc în faza următoare a Europa League. În tur, în Austria, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1. De la meciul tur, FCSB a suferit o înfrângere în campionat, scor 2-0 cu Hermannstadt, la Sibiu.

Ce a declarat Elias Charalambous înainte de returul cu LASK: „E o zi mare! Vrem să mergem în grupele Europa League”,

Elias Charalambous a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu LASK. Tehnicianul celor de la FCSB a discutat despre situația accidentaților, dar și despre situația nou-venitului Marius Ștefănescu.

„E un meci ca o finală pentru noi. Vrem să ne calificăm în grupe. E foarte important pentru toți. Știm că va fi greu, LASK e o echipă bună. Am văzut asta în primul meci. Vrem să facem totul pentru a ne califica.

Știm că nu am făcut lucruri prea bune în campionat. Trebuie să ne îmbunătățim jocul. Dar acum trebuie să ne uităm doar la meciul cu LASK. E o zi mare! Vrem să mergem în grupele Europa League.

Bunicul îmi spunea mereu: dacă ai căzut de 6 ori, te ridici de 7 ori, de 8 ori. Avem timp să ne revenim și în campionat, fiți siguri de asta.

Musi și Phelipe sunt bine. S-au antrenat. Nu s-au antrenat însă cu echipa, știți bine că noi nu am fost la București o săptămână. I-am văzut doar două antrenamente, azi va mai fi unul. Ultimul! Sper să fie 100%, voi discuta cu ei și vedem dacă ne bazăm”, a declarat Charalambous la conferința de presă.

Despre Ștefănescu, cipriotul a zis: „E un caracter puternic. Știe că e la o echipă mare, știe că trebuie să fie puternic la o asemenea echipă. Să arate tărie de caracter. Muncește ca un nebun în fiecare zi, are calitate, sunt sigur că asta se va vedea în viitorul apropiat”

Miza calificării în grupa Europa League este una uriașă pentru FCSB. Campioana României își poate adăuga în conturi o sumă de 4,31 de milioane de euro, dacă reușește să o elimine pe LASK Linz.

ROMANIA TV LIVE VIDEO FCSB – LASK Linz online streaming. Meci de foc în play-off-ul Europa League

Un succes pentru roș-albaștri ar însemna și revenirea acestora în cea de-a doua competiție europeană din punct de vedere valoric, după o pauză de șase ani. Ultima prezență a celor de la FCSB în Europa League a fost în sezonul 2017-2018, când echipa patronată de Gigi Becali a fost eliminată în faza șaisprezecimilor de către Lazio (2-5 la general).

De asemenea, ultima oară când o echipă românească s-a calificat în grupele Europa League a fost în sezonul 2020-2021, când CFR Cluj termina pe locul trei o grupă din care au mai făcut parte AS Roma, Young Boys Berna și CSKA Sofia.

FCSB – LASK Linz, LIVE de la 21:30

Echipele probabile în FCSB – LASK Linz:
FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Șut, Edjouma – Ștefănescu, Olaru, Băluță – Miculescu
Antrenor: Elias Charalambous

LASK Linz (4-2-3-1): Siebenhandl – Bogarde, Ziereis, Boateng, Galvez – Jovicic, Berisha – Usor, Horvath, Pintor – Ljubicic
Antrenor: Thomas Darazs

Arbitru: Felix Zwayer (Germania)
Asistenți: Robert Kempter (Germania), Christian Dietz (Germania)
Arbitru de rezervă: Sven Jablonski (Germania)
Arbitru VAR: Christian Dingert (Germania)
Asistent VAR: Johann Pfeifer (Germania)

Stadion: Steaua

FCSB o va întâlni pe LASK Linz din postura penultimei clasate din Superligă, după o înfrângere administrată de către Hermannstadt (0-2). La rândul lor, austriecii se confruntă cu un început modest de sezon. Se află pe locul 10 din 12 și au fost învinși în ultimul meci (1-2) de către Austria Viena.

Meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Taoui, în minutul 34, a marcat pentru LASK Linz, în timp ce David Miculescu a punctat pentru FCSB în minutul 45 + 2.

Spynews
Viața fără filtru. Cu ce se ocupă Cristian Cioacă în prezent, după ce a petrecut aproape un deceniu în spatele gratiilor. Fostul polițist s-ar fi angajat
Bzi.ro
Andreea Marin, super sexy în Sardinia! S-a afișat cu sutienul la vedere, la 49 de ani!
Fanatik.ro
Ce pățești dacă nu îți treci al doilea prenume pe biletul de îmbarcare în avion! Detaliul căruia nu mulți români îi dau atenție
Capital.ro
Răsturnare de situaţie în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei Ghinescu a mărturisit totul după 17 ani de la dispariția fiicei sale: Mi s-a interzis
Playtech.ro
WOW! Iustina de la Insula iubirii e SUPERBĂ înainte să nască! Apariție de SENZAȚIE după finala emisiunii
DailyBusiness
Marcel Boloș asigură toți pensionarii! 116 miliarde de lei, injectate azi în conturile Casei de Pensii!
Adevarul
Horodincă, James Bond de România eșuat în SUA. Viața de film a spionului care dezertat pe tărâmul făgăduinței
Spynews
Viața fără filtru. Mama Elodiei Ghinescu, declarații la 17 ani de când fiica ei a dispărut. Femeia merge zilnic să aprindă o lumânare la un mormânt gol: "Ce pot să fac"
Spynews
Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul. E bine să-l citești la vreme de necaz și supărare, ce cuvinte puternice să folosești
Evz.ro
Leguma preferată a românilor se scumpește. Prețul e chiar exagerat
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Maria de la Insula Iubirii s-a reprofilat pe maneliști. Dani Boy, Marcel și Beni sunt ISTORIE!
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Un copil a fost închis în toaleta unui avion pe motiv că „făcea zgomot”. Incidentul a stârnit o întreagă revoltă în mediul online
Capital.ro
Devine interzis pentru fumători. Nu vor mai avea voie să fumeze în spațiile publice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
substantial.ro
CNSAS dezvăluie numărul impresionant de colaboratori recrutati de Securitate între 1970-1979
MediaFlux
Rusia AMENINȚĂ România. Klaus Iohannis, ȚINTA DIRECTĂ a criticilor
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...