FCSB – CRAIOVA 4-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Ultima şansă pentru Becali la titlul 2020

FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Partida FCSB - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 2-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Meciul este live pe RomaniaTV.net
Filip Stan
08 mart. 2020, 07:30
FCSB - CRAIOVA 4-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Ultima şansă pentru Becali la titlul 2020

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. FCSB și CS Universitatea Craiova se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în derby-ul etapei cu numărul 2 din play-off-ul Ligii 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe RomaniaTV.net și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING

FCSB – CRAIOVA 4-1, gol Man

FCSB – CRAIOVA 3-1, gol Tănase

Min. 57: FCSB – CRAIOVA 2-1, oaidă reuşeşte dubla

Min. 45: FCSB – CRAIOVA 1-1, oltenii egalează prin Bărbuţ în ultimul minut al primei reprize

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-0: Răzvan Oaidă finalizează o fază pornită după o gafă uriașă a lui Pigliacelli. Portarul a degajat direct în piciorul lui Dennis Man, care i-a trimis lui Florinel Coman. Șeptarul l-a driblat pe Pigliacelli, dar a șutat în bară. Oaidă a apărut excelent din spate și a împins mingea în plasa goală, pentru 1-0.

FCSB – Craiova, echipe de start

FCSB: A. Vlad – Crețu, I. Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Ov. Popescu, Tănase – D. Olaru – Man, Coman
Rezerve: Niga, Miron, L. Filip, Moruțan, Momcilovic, Ad. Petre, I. Vînă
Antrenor: Bogdan Vintilă

Craiova: Pigliacelli – Martic, Bălașa, Cosic, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, L. Nițu, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, Dielna, Vătăjelu, Qaka, A. Ivan, Koljic, Baiaram
Antrenor: Corneliu Papură

Stadion: „Arena Națională” (București)
Arbitru: Istvan Kovacs // A1: Vasile Marinescu; A2: Valentin Avram

UPDATE: Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că a decis ca meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori în tribune, în condiţiile regulamentului.

LPF subliniază că a comunicat scris celor 14 cluburi membre această hotărâre. „Măsura se aplică imediat şi va fi adaptată în viitor în funcţie de evoluţia situaţiei şi deciziile autorităţilor statului”, se arată în comunicat LPF.

Meciul FCSB – Universitatea Craiova, programat în această seară, pe Arena Naţională, se va disputa fără spectatori, a anunţat clubul craiovean.

„Le mulţumim suporterilor noştri anticipat pentru atmosfera pe care ar fi creat-o în această seară pe Arena Naţională, regretăm faptul că nu îi vom putea simţi aproape, dar vom da totul să îi facem fericiţi din faţa micilor ecrane”, a anunţat Universitatea Craiova.

FCSB – Craiova 2020, echipe probabile:

FCSB: 99. A. Vlad – 2. V. Creţu, 4. A. Miron, 16. Planic, 3. Panţîru – 27. Olaru, 23. Ov. Popescu, 10. Fl. Tănase – 98. Man, 19. Ad. Petre, 7. Fl. Coman
Rezerve: 12. Niga, 6. Nedelcu, 8. L. Filip, 11. Moruţan, 15. Momcilovic, 17. I. Cristea, 20. Vînă
Absenți: Bălgrădean (exclus din lot), Soiledis, Gnohere (accidentați)
Antrenor: Bogdan Vintilă

Craiova: 13. Pigliacelli – 27. Martic, 26. Acka, 15. Cosic, 11. Bancu – 16. D. Nistor, 8. Mateiu, 10. Cicâldău – 22. Bărbuț, 38. L. Nițu, 28. Mihăilă
Rezerve: 1. L. Popescu, 2. T. Ferreira, 4. Dielna, 5. Vătăjelu, 14. Qaka, 18. Șt. Vlădoiu, 19. Koljic
Absenți: A. Ivan, Ivanov, Bălașa (incerți), M. Roman II, V. Constantin (accidentați)
Antrenor: Corneliu Papură

Stadion: „Arena Națională” (București)
Arbitru: Istvan Kovacs // A1: Vasile Marinescu; A2: Valentin Avram 

Ambele formații vin după o săptămână cu meciuri în faza sferturilor de finală din Cupa României. FCSB s-a calificat cu emoții mai departe, după 2-1 cu Hermannstadt, în timp ce Craiova a fost eliminată surprinzător de Poli Iași, în urma unui spectaculos 2-3.

În clasament, echipa din Bănie este pe locul 2, cu 26 de puncte, în timp ce roș-albaștrii ocupă poziția a 5-a, având 23 de puncte. Craiova s-a impus în prima rundă din play-off în fața celor de la Gaz Metan Mediaș (2-1), spre deosebire de vicecampioana României în exercițiu care s-a împiedicat la Botoșani (2-2).

În sezonul regular, FCSB a câștigat ambele meciuri cu CS Universitatea Craiova, 1-0 pe „Ion Oblemenco” și 2-0 la București. Ultimul succes al oltenilor în confruntările directe datează din octombrie 2018.


FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Vintilă: „Cu Dumnezeu înainte”

Antrenorul formaţiei FCSB, Bogdan Vintilă, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că victoria de la Sibiu, cu FC Hermannstadt, din sferturile de finală ale Cupei României, scor 2-1, i-a descătuşat pe jucătorii săi care pot câştiga şi meciul cu Universitatea Craiova din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii I de fotbal.


„Ne dorim ca până la ora jocului să facem jucătorii să fie în cele mai bune condiţii fizice şi mentale. Consider că victoria de la Hermannstadt a descătuşat jucătorii şi le-a redat încrederea că pot câştiga orice joc. Am mare încredere în ei şi sunt optimist. Presiune este la orice joc, trebuie să te împrieteneşti cu presiunea, să-i faci faţă, pentru că noi vrem să câştigăm orice joc. Craiova consider că s-a întărit, a adus doi jucători buni. Noi ne dorim să ne atingem obiectivul, câştigarea campionatului şi participarea într-o cupă europeană. Acum, participarea în cupă ne-a liniştit un pic, mai rămâne în campionat. Eu nu doresc să fac paşi greşiţi, dar se poate întâmpla orice. După acest meci din cupă cred că avem un plus de moral”, a declarat Vintilă.

Tehnicianul spune că jucătorii săi au trecut peste şocul plecării portarului Cristian Bălgrădean la rivala CFR Cluj şi a precizat că este exclus să revină Cosmin Vâtcă la FCSB, întrucât a semnat un contract cu Universitatea Cluj: „Eu cred că au trecut peste şocul plecării lui Bălgrădean, au mai fost jocuri în care el nu a jucat şi jocul echipei a mers bine. Consider că urmează două jocuri grele, nu decisive, pentru că mai sunt nouă jocuri. Sunt puţine puncte între locurile 2 şi 6, se poate întâmpla orice. Nu vine Vâtcă, nu se pune problema, din câte ştiu eu a semnat cu ‘U’ Cluj. Avem doi portari, chiar dacă sunt tineri, e foarte bine. Suntem o echipă tânără”.

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Jucătorul echipei FCSB, Florin Tănase, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va avea din nou şanse să se bată la titlu dacă va reuşi să câştige următoarele două partide din play-off-ul Ligii I, cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

„Suntem nerăbdători, o să fie o atmosferă frumoasă. Jucăm împotriva unei echipe bune, sperăm să facem un meci bun aşa cum a fost ultimul şi să-l câştigăm. Craiova e o echipă mai puternică, s-au întărit, joacă un fotbal mai bun, mai ofensiv, şi cred că va fi un meci mai greu faţă de ultimul pe care l-am disputat cu ei. Dacă ne uităm la ultimele rezultate, putem spune că suntem favoriţi, dar nu cred, cred că şansele sunt de 50 la sută. Ei au o echipă bună, sunt în formă, noi nu prea am făcut meciuri bune anul acesta. Sperăm să facem un meci mare. După părerea mea mai avem multe lucruri de îmbunătăţit, dar avem un moral bun după meciul de cupă şi sper să se vadă. Dacă vom câştiga aceste două partide, cu Craiova şi CFR, ne vom bate la campionat. Avem şanse. Dar dacă nu vom câştiga, rămâne cupa”, a declarat Tănase.

El spune că jucătorii echipei antrenate de Bogdan Vintilă nu au fost afectaţi de plecarea portarului Cristian Bălgrădean la rivala CFR Cluj: „Sunt multe de discutat, o să discutăm între noi. Avem multe lucruri de pus la punct, dar nu pot fi făcute publice. Trebuie să facem analizele între noi şi să vedem ce avem de făcut. Nu ne-a afectat plecarea lui Bălgrădean, dar am rămas surprinşi. După părerea mea trebuia să anunţe. Eu am aflat când avea geanta pe umăr, când pleca de la bază”.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?