FCSB – VIITORUL 3-0. Echipa lui Becali defilează în noul sezon

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.
Filip Stan
30 aug. 2020, 17:22
FCSB - VIITORUL 3-0. Echipa lui Becali defilează în noul sezon

FCSB – VIITORUL 3-0. FCSB a început ca din tun noul sezon. După 3-0 cu Astra, în prima etapă, a urmat încă un 3-0, dar în turul 1 preliminar din Europa League, cu armenii de la Shirak şi încă un 3-0 cu Viitorul.

Tehnicianul Anton Petrea a declarat duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 3-0, că nu se aştepta ca FCSB să aibă atât de multă prospeţime şi că îl bucură faptul că echipa sa nu primeşte goluri.

„Mă bucură jocul şi rezultatul. Nu mă aşteptam să avem aşa prospeţime. Cred că şi organizarea noastră a fost foarte bună, nu le-am dat nicio şansă. Am încercat să le blocăm traseele de joc. Buş a avut şi astăzi seară nişte oportunităţi, a fost un pic ghinionist. Mă bucură faptul că înscriem destul de mult, dar mai mult mă bucură faptul că nu primim”, a spus Petrea pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Tănase ‘2, Mladen ’50 (autogol) şi Vână ’90.

FCSB – VIITORUL: 3-0, GOL Vână, min 91

FCSB – VIITORUL: 2-0, GOOL Mladen, min. 50

FCSB – VIITORUL: 1-0, GOOOL Tănase, min. 3

ECHIPELE DE START:

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, I. Cristea, Miron, I. Panțîru – Moruțan, Ov. Popescu, Fl. Tănase – D. Man, Sg. Buș, Fl. Coman
Rezerve: R. Ducan – Ad. Petre, I. Vînă, Buziuc, R. Ion, Perianu, D. Olaru, A. Pandele, Ov. Horșia
Antrenor: Toni Petrea

Viitorul: Cojocaru – R. Boboc, Mladen, V. Ghiță, Martinez Ortega – C. Matei, Casap – G. Ganea, A. Chițu, Al. Mățan – Luckassen
Rezerve: Căbuz – Dussaut, A. Georgescu, A. Ciobanu, G. Iancu, V. Fernandez, Bodișeteanu, Artean, L. Munteanu
Antrenor: Ruben Barrera

Jucătorii antrenați de Toni Petrea au arăîtat însă carențe în defensivă, mai ales după ce l-au pierdut pe fundașul Bogdan Planic.

De cealaltă parte, Viitorul a remizat în prima etapă, 1-1 acasă cu nou-promovata UTA, însă constănțenii vor să-și ia revanșa față de rivalii lor, care au câștigat 6 meciuri și a remizat de 3 ori în ultimele 10 întâlniri directe.

Ultima victorie a Viitorului cu FCSB a fost în martie 2019, scor 2-1.

Viitorul vine după primul sezon în care nu a prins play-off-ul, însă are un suflu nou pe bancă în persoana spaniolului Ruben de la Barrera.

FCSB – Viitorul, echipele probabile

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Panțâru – Olaru, Popescu, Tănase – Man, Buș, Coman

Viitorul: Tordai – Boboc, Mladen, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Casap – Fernandez, Iancu, G. Ganea

FCSB – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. FCSB are un început bun de sezon, după finalul mai puţin reuşit din ediţia trecută, atunci când echipa lui Toni Petrea a încheiat play-off-ul pe locul 5, dar a reuşit totuşi să câştige Cupa României după o pauză de cinci ani. În prima etapă, FCSB a defilat în confruntarea de la Giurgiu, cu Astra. Roş-albaştri au câştigat la scor de neprezentare şi pe fondul unui joc bun. Man, Tănase şi Moruţan, din penalty, au marcat golurile victoriei. 

FCSB a repetat isprava şi în meciul din primul tur preliminar al UEFA Europa League. Fotbaliştii lui Toni Petrea au obţinut calificarea în faza următoare după ce a trecut cu scorul de 3-0 de armenii de la Shirak. Olaru, Tănase, din penalty, şi Buziuc au stabilit rezultatul final. Bucureştenii au trei meciuri consecutive contra Viitorului în care nu au pierdut. Ultimul succes al noii echipe a lui Ruben de la Barrera datează din martie 2019, scor 2-1, chiar pe Naţional Arena.

FCSB – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Patru meciuri fără victorie la Viitorul

De cealaltă parte, trupa din Ovidiu nu a luat startul în noua ediţie a Ligii 1 aşa cum se aştepta. În prima etapă, Viitorul a făcut doar o remiză, scor 1-1, pe teren propriu, cu nou-promovata UTA Arad. A fost al patrulea meci oficial la rând pe care constănţenii nu reuşesc să îl câştige. Ce-i drept, in finalul play-out-ului trecut, clubul condus de Gheorghe Hagi a avut motive să se relaxeze, echipa de la malul Mării Negre având de mult primul loc asigurat.

Pentru Viitorul seria de meciuri complicate continuă şi după vizita la Bucureşti. În runda următoare, fotbaliştii lui Ruben de la Barrera dau piept cu U Craiova pe teren propriu. Principala armă a tehnicianului spaniol rămâne Gabriel Iancu. Atacantul a fost golgheterul ultimei ediţii de campionat, cu 18 reuşite. Fotbalistul care a trecut şi prin curtea lui FCSB pare să aibă aceeaşi pofta de gol şi în acest campionat. Iancu a marcat golul Viitorului în remiza cu UTA.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Sfatul zilei pentru luni, 1 iulie 2024. Berbecii trebuie să fie mai atenți la nevoile celor din jur
Capital.ro
Intră în vigoare de luni, 1 Iulie. Șoferii sunt obligați să plătească
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Șoferii trebuie să știe! Apare un nou indicator rutier în România
Adevarul
Cum arăta cu adevărat voievodul Ștefan cel Mare. Potretele cunoscute nu au nicio legătură cu realitatea istorică
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Bacalaureat 2024. Informații de ultimă oră pentru candidați
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal de proporții! Și-a desfigurat iubita lui “E diavol și bolnav psihic!” + “I-am făcut plângere penală”
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
S-a stins cel mai iubit actor. A fost una dintre cele mai adorabile ființe
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Părinți sârguincioși din Coreea de Sud aleg izolare în „Fabrica de Fericire” pentru a-și înțelege mai bine copiii retrasi
MediaFlux
BLOCAJ privind RECALCULAREA PENSIILOR! LOVITURĂ pentru ROMÂNI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?