Fecioara Maria, ce zodii sunt binecuvântate la sfârşitul săptămânii

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 2 aprilie 2022 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 
Filip Stan
02 apr. 2022, 00:11
Fecioara Maria, ce zodii sunt binecuvântate la sfârşitul săptămânii

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscop carieră aprilie 2022. Zodiile care vor da lovitura pe plan profesional. Se vor scălda în bani și succes!
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

HOROSCOP 2022. Baba Vanga a prezis zodiile pe care le vor lovi norocul! Le va merge bine pe toate planurile
Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
CREDINTA

„Am incredere si credinta in Dumnezeu sa vindece aceasta situatie.”

O preocupare a ta la care te gandesti acum implica o situatie care iti testeaza credinta. Astfel, acest mesaj iti indica faptul ca ai nevoie sa ai mai multa credinta. Totul se va rezolva in modul perfect divin si in timpul potrivit divin, chiar daca in prezent nicio solutie nu iti este in fata ochilor. Rugaciunilor li se ofera deseori raspuns in moduri neasteptate, asa cum va fi cazul acestei situatii. Las-o in mainile lui Dumnezeu, care, in infinita Lui intelepciune, deja stie cum sa rezolve totul. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pot vedea viitorul tau..si este luminos. Ai credinta, suflet drag, pentru a te bucura de fiecare moment pretios de pe calea ta spre ziua de maine.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
AVEM GRIJA DE TINE

„Imi permit sa ma simt in siguranta si sa ma bucur de viata mea, stiind ca divinitatea are grija de mine si de cei dragi mie”

Acest mesaj aduce o reasigurare pentru siguranta ta si iti cere sa renunti la orice mecanisme de aparare care te impiedica sa te bucuri de viata ta. Relaxandu-te in bratele protectoare ale lui Dumnezeu, iti reduci stresul in moduri benefice. Dumnezeu, Iisus, Fecioara Maria si ingerii ti-au auzit rugaciunile si iti trimit raspuns de protectie. Primesti raspunsurile lor prin sentimente si ganduri repetitive care te ghideaza in continuare pe drumul sigurantei. Mentine-ti mintea clara si deschisa pentru a culege usor mesajele divinitatii si fii sigur ca urmezi actiuni acolo unde esti directionat.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
TATA

„Tatal meu adevarat este Dumnezeu din ceruri care straluceste lumina vindecatoare asupra mea, asupra tatalui meu biologic si relatiei noastre.”

Acest mesaj vine spre tine pentru ca ai in suflet o intrebare sau preocupare ce are legatura cu relatia dintre tine si tatal tau. Desi aceasta legatura poate ca nu este facuta si inteleasa imediat, acest mesaj recunoaste legatura. Cel mai probabil, emotii vechi ce au legatura cu tatal tau iti afecteaza prezenta situatie. Daca iti apare o amintire pe masura ce citesti acest mesa, ai incredere ca drumul te va duce spre vindecarea ei. Reamintirea unei amintiri dureroase nu este placuta dar este un pas important spre vindecarea tiparelor negative. Daca ai o inima grea in legatura cu tatal tau, ia-ti o clipa si spune : „Dumnezeu si Fecioara Maria, va multumesc pentru ca ma ajutati sa vindec si sa eliberez emotia (numeste emotia) pe care o simt pentru ca el si eu sa fim liberi.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: sambata 2 aprilie 2022. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru sambata 2 aprilie 2022 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
PRACTICA: Slefuieste-ti abilitatile practicand regulat.

Raspunsul la o intrebare de-a ta despre cum sa iti dezvolti mai bine cariera implica sa iti focusezi timpul si atentia pe o abilitate ce are legatura cu interesele si pasiunile adevarate ale inimii tale. Poate ca este un hobby la care visezi pe care sa il transformi intr-o ocupatie. Da, este posibil daca iti dedici timpul si energia sa iti rafinezi talentele in aceasta directie. Vizualizeaza-te bucurandu-te de beneficiile de a avea succes in acest efort depus. Asteapta-te la tot ce e mai bun apoi fa munca necesara pentru a deveni realitate.

Putin timp dedicat zi de zi pentru practica se va transforma intr-un obicei pozitiv care duce la rezultate pozitive. In curand vei observa cum abilitatile ti se dezvolta si nivelul de satisfactie si placere creste. Corpul va invata intuitiv cum sa integreze automat ce ai practicat si tu vei gasi o noua inspiratie pe masura ce evoluezi de la dificultate la libertate si bucurie.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma indrumi, sustii si inspiri sa practic zi de zi orice inseamna abilitate pentru munca mea si sa devin din ce in ce mai bun!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
AI GRIJA DE MEDIU: Esti un inger pe pamant care a venit sa protejeze, sa hraneasca si sa invete despre natura si animale.

Pasiunea ta pentru mediul in care traiesti izvoraste din scopul vietii tale. Inainte de a te incarna, ai ales sa te comiti ca pe durata vietii tale sa ajuti aceasta planeta. Poti sa simti acest scop de fiecare data cand te intristeaza poluarea sau gunoaiele sau deteriorarea naturii sau prin iubirea puternica pe care o simti fata de animale, flori, copaci. De fapt, te poti simti chiar mai conectat cu animalele decat cu oamenii iar motivul este rezonanta pe care sufletul tau o are cu tot ce inseamna natura, flora sau fauna.

Acest mesaj vine la tine ca o inspiratie si motivatie ca sa actionezi in orice fel poti in beneficiul mediului. Asta incepe cu un stil de viata ecologic pentru tine, ce implica si reciclarea si folosirea resurselor verzi. Cariera ta orientata spre natura poate include animale, planete, cristale, corpuri de apa, calitatea aerului, energie alternativa si tot asa.

Observa-ti pasiunile naturale si interesele in acest domeniu ca ghidari pentru directiile viitoare de urmat ca sa poti proteja natura si animalele oricum poti. Oricand te simti intristat despre un subiect, este un semn ca acolo este vorba de scopul tau de viata. Ori de cate ori te gandesti „Cineva ar trebui sa faca ceva in aceasta privinta”, sa stii ca acel cineva esti chiar tu!

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, te rog sa ma calauzesti cum sa fiu cel mai bine de folos naturii, animalelor, plantelor, mamei Pamant prin munca si dedicarea mea! Iti multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
SCRISUL: Tu vindeci, inspiri, inveti, relaxezi si distrezi oameii cu cuvintele pe care le scrii

Ai primit acest mesaj ca o validare ca parte din scopul vietii tale este sa scrii. Fie ca mediul tau este alcatuit dein carti, articole, scenarii, ingerii te incurajeaza sa explorezi scrisul ca o cale de viata. Asta implica o disciplina de sine din partea ta, pentru ca ai nevoie sa petreci timp implicat in aceasta activitate zi de zi.

Ingerii iti reamintesc faptul ca scrisul este o arta si nu o stiinta. Ca atare, nu poate fi niciodata complet perfect. Egoul iti poate sopti indoieli, nesigurante sau frici ca sa amani cat mai mult acest proiect de viata de a scrie. Daca se intampla asa ceva, cere ajutorul ingerilor, in special pe al Arhanghelului Gabriel, ca sa primesti incredere de sine, claritate si motivatie.

Ingerii te vor ajuta sa ai la indemana forme de a-ti expune munca scrisa, daca le vei cere ajutorul si le vei urma ghidarea intuitiva.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, te rog sa ma calauzesti spre forma cea mai clara pe care o pot practica in arta scrisului, pentru ca mesajele divine sa curga prin mine spre oamenii care ma citesc. Iti multumesc!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!