Fecioara Maria, mesaj de suflet pentru fiecare. Ce semne sunt binecuvântate

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 9 decembrie 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 9 decembrie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.
Filip Stan
09 dec. 2023, 00:57
Fecioara Maria, mesaj de suflet pentru fiecare. Ce semne sunt binecuvântate

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscop Pavel Globa decembrie 2023. Două zodii câştigă marele pot la loto, iar bonusurile de final de an vin în cascadă
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Zodiile care sunt binecuvântate de DIVINITATE toată viața. Au succes garantat în tot ce fac, iar banii vin grămadă
Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Parinti

Cum este/a fost relatia cu parintii tai? Cum este/ a fost relatia cu mama ta? Cum este/ a fost relatia cu tatal taua? Daca ai oarecare probleme cu diverse persoane, cel mai probabil ai emotii nevindecate din copilaria ta, in special din relatia cu mama. Daca iti este teama sa primesti iubirea in viata ta sau daca te simti vinovat ca vrei sa ti se implineasca nevoile, cere ajutorul ingerilor sa te ghideze in rezolvarea tulburarilor de natura emotionala provenite din relatia cu mama ta. Daca ai probleme cu increderea de sine, cere sprijinul ingerilor sa vindeci relatia cu tatal tau.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Servicii spirituale

Face parte din natura ta sa oferi servicii spirituale. Poate ca misiunea ta este sa fii vindecator sau profesor. Sa-i ajuti pe altii sa se vindece sau sa-si gaseasca drumul. Sa se elibereze de anxietate sau de ego. Te poti simti nesigur pe tine, nervos, poate incapabil sa duca la capat o astfel de misiune, dar Fecioara Maria si ingerii te sprjiina sit e incurajeaza sa mergi pe acest drum. Concentreaza-te pe ceea ce doreste sinele tau interior. Nu lasa egoul sa te domine si sa te impiedice sa-ti faci treaba. Nu te gandi ca ii impresionezi pe ceilalti cu abilitatile tale, ci gandeste-te ca acestea sunt binecuvantari divine, iar tu nu esti decat un mijlocitor al Universului, al Divinitatii.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Vindeca dependentele

A venit timpul sa renunti la comportamentele care duc la dependent. Ele pot interfera cu sanatatea ta, cu fericirea ta, cu scopul vietii tale. Fecioara Maria si ingerii te indeamna sa fii foarte cinstit cu tine insuti si sa recunosti problemele cu dependentele pe care le ai. Nu doar ca iti “mananca” timpul, ci iti fura si energia, increderea, iti blocheaza raspunsurile la rugaciunile tale. Din fericire, ai ingerii alaturi de tine pe tot parcursul vindecarii tale. Cere sfatul lor, cere sprijinul lor cand te cuprind “poftele” sau cand simti ca nu mai poti rezista tentatiei.

Mesajul zilei pentru zodia RAC
Detoxifiere

Fecioara Maria si ingerii vor ca tu sa stii ca ai o sensibilitate profunda. Poate ca te simti cu totul altfel decat pana acum, poate ca te crezi bolnav si esti tentat sa te tratezi singur cu diverse medicamente. NU mai proceda asa. Poti apela la metode de detoxifiere mult mai sanatoase. Renunta la substantele de care esti sub o forma sau alta dependent, renunta la alimentele procesate. Renunta la emotiile care iti fac rau, la oamenii care iti slabesc energia.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Ce apare pe alcooltest după ce mănânci un corn cu șampanie. Surpriza uriașă de care a avut parte un român după un experiment
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Al Treilea Incident de Zbor la Joasă Altitudine pentru Southwest Airlines în 2023
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!