Fecioara Maria, mesaj pentru zodiile binecuvântate în luna martie

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.
Alina Costache
01 mart. 2023, 00:18
Fecioara Maria, mesaj pentru zodiile binecuvântate în luna martie

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, miercuri 1 martie 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de miercuri 1 martie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscop martie 2023. Cristina Demetrescu: „Nu toată lumea trebuie să fie fericită”. O singură zodie e norocoasă
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
RETRAGE-TE DIN LUMEA EXTERIOARA

Lunile de iarna sunt in natura vreme de retragere si hibernare pentru animale salbatice, pasari, flori, plante, copaci. Si tu ai nevoie sa iti incetinesti ritmul din cand in cand, in special in sezonul rece cand zilele sunt mai scurte si vremea mai racoroasa. Interesant este ca atunci cand te retragi reusesti sa faci cea mai buna munca de regenerare si revigorare. Poate ca este timpul sa iti regandesti calea si sa iti faci planuri noi. Iarna, in natura este multa activitate sub pamant chiar daca nu se vede, copacii si plantele sunt regenerate din pamantul plin de nutrienti. Aceasta hibernare fata de lumea exterioara este in favoarea hranei lumii tale interioare.

Horoscop Cristina Demetrescu martie 2023. Luna neagră, Lilith, otrăveşte zodiile cu gânduri toxice

Te poti retrage oricand, nu doar iarna. Este mereu important sa ai perioade in care sa iei iei pauze si sa te duci in interiorul tau. Rugaciunea este un mod minunat sa iti reincarci bateriile. Roaga-te lui Dumnezeu sa te sustina si aline si sa iti inspire moduri creative de a te odihni si reimprospata.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
UN CAMIN FERICIT

Daca nu ai avut caminul plin de iubire si lumina in copilarie asa cum visai, poti oricand sa il creezi acum pentru tine, pentru familia ta si pentru copilul tau interior. Daca caminul copilariei tale ti-a lasat o amintire placuta, poti recrea acel sentiment de iubire si siguranta acum la maturitate. Roaga-te ca Dumnezeu sa iti umple casa cu iubirea si lumina divina care inlatura orice intuneric. Toate fiintele au nevoie de adapost. In natura, animalele sunt norocoase sa traiasca oriunde este cel mai bine pentru ele. Ca oameni, aveti unele limitari practice si nu puteti sa ne faceti casa chiar oriunde doriti. Rugaciunea si credinta deschid usa pentru a gasi caminul potrivit care sa fie mentinut in pace si protectie. Are casa ta nevoie de o curatenie amanuntita, inclusiv sa scapi de lucruri vechi ce te trag in spate ? Plimba-te prin casa si intreaba spiritul sfant sa iti indice care sunt lucrurile ce ar fi bine sa le donezi, vinzi sau arunci. Poate ca este timpul sa iti faci bagajul si sa te muti in alta casa. Fie ca noua locuinta apare ca necesitate sau ca alegerea ta, te poti ruga la Dumnezeu sa te ghideze spre locul ideal de locuit. Poti si sa te rogi sa ti se dea motivatia de a face curatenie detaliata in casa daca prea multele obiecte adunate au facut ca spatiul sa nu mai para confortabil.

Adu-L pe Dumnezeu in casa ta prin multa rugaciune si devotament iar casa va reflecta aceasta puternica iubire divina.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
FII IN LINISTE CA SA AUZI

Multi copii aud in mod natural vocea lui Dumnezeu si ei au incredere in ghidarea divina pe care o primesc. Ei nu se indoiesc si nu se gandesc daca este imaginatia lor sau chiar il aud pe Dumnezeu. Dar undeva pe drumul vietii, adultii ajung sa se indoiasca de tot, inclusiv de Dumnezeu. Daca ai dificultate sa auzi ghidarea lui Dumnezeu pentru tine, incearca sa te duci undeva in exterior. Merita sa investesti timp in asa ceva, chiar daca trebuie sa calatoresti ca sa gasesti un loc linistit in natura unde poti sa comunici cu Creatorul. Decuplarea de la galagia lumii iti permite sa te rupi de distragerea atentiei. Inchide telefonul si paseste in biroul lui Dumnezeu – in marile spatii exterioare ale naturii pe care El a creat-o ca un sanctuar pentru toata lumea. Petrece cateva momente admirand opera Sa de arta, asculta pasarile ciripind, priveste fluturii dansand, mangaie petalele unei flori, inspira-te de tacerea maiestuoasa si inteleapta a sezonului de iarna. Umple-ti inima cu Dumnezeu si aminteste-ti sa iti linistesti mintea si sa ii auzi replicile care vin delicat spre urechile tale si inima ta. Vorbeste cu El asa cum vorbesti cu parintele tau iubitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: miercuri 1 martie 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru miercuri 1 martie 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
UN PROIECT NOU

Precum un copil nou nascut, actiunile tale iti cresc idea spre realitate.

Acest mesaj vine la tine ca o validare ca esti pe calea cea buna cu noul tau proiect. Cerurile pot vedea ca ai unele frici, ceea ce declanseaza amanari si indoieli in tine. Da-ti fricile lui Dumnezeu si mergi mai departe cate un pas pe rand. Fii in momentul prezent cu entuziasm pentru proiectul tau si nu iti permite tie sa te mai ingrijorezi pentru viitor. Arhanghelul Mihail impreuna cu Gabriel te ghideaza acum sa eviti sa faci compromisuri sau sa iti modifici proiectele ca sa se potriveasca cu ce vor consumatorii daca acest lucru nu inseamna si ce simti tu. Fii asumat total in puterea viziunii tale si permite-ti ca munca ta sa fie o reflectare a adevarului tau interior.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca ma sustineti sa dau viata noilor mele proiecte fara indoieli ci cu inima plina de incredere.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
DA DRUMUL

Elibereaza dorinta de a controla o situatie si lasa intelepciunea infinita a lui Dumnezeu sa rezolve totul frumos.

Creativitatea este un dans intre a primi si a darui. Tu primesti inspiratie si apoi dai proiectele creative spre alti oameni. Acest mesaj te incurajeaza sa dai prin a elibera. Tu ai multe de spus desi ai si indoieli pe care orice om care creaza ceva le mai are din cand in cand asupra creatiei sale. Mesajul principal pe care il primesti acum este ca a venit timpul sa dai drumul, ceea ce are semnificatii multiple. Vei sti care din aceste semnificatii se aplica la tine: Da drumul fricilor despre munca ta / Da drumul unui job ce nu te reprezinta / Da drumul asteptarilor si lasa-L pe Dumnezeu sa fie la carme / Da drumul si exprima-ti sentimentele prin munca creativa autentica / Da drumul si arata-ti munca creativa si altora. Oricare forma e valabila pentru tine … da drumul.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, dragi ghizi spirituali, va multumesc pentru ca ma indemnati sa dau drumul pentru a crea spatiu de nou, de mai bine, de eliberare si de progres in viata mea, asa cum numai Dumnezeu stie sa imi aduca.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
E MOMENTUL PENTRU DETOXIFIERE

Elibereaza toxinele din corpul, mintea si dieta ta.

Ca o persoana creativa ce esti, te poti simti coplesit urmare a sentimentelor tale senzitive, deci te poti indrepta spre anumite dependente ca sa diminuezi intensitatea acestor senzatii coplestitoare. Acest mesaj vine spre tine ca o reamintire ca ceea ce simti autentic este inspiratia de care ai nevoie pentru marile tale creatii. In schimb, dependentele si un obicei repetitiv iti poate diminua starea de spirit si vibratia, inducandu-ti in mod artificial o depresie sau anxietate. Tu stii deja in inima ta care sunt substantele sau comportamentele obiceiuri care te deraiaza de la starea de sanatate si implinire. Ar putea fi consumul excesiv de produse fainoase, cafeina, alcool, nicotina, carne, lactate sau zahar. Cere asistenta iubitoare a divinitatii pentru a te elibera din aceste pofte nesanatoase, ca sa nu iti fie greu sa iti detoxifiezi fiinta de ele. Totodata, poti fi ghidat divin sa primesti ajutor de la alti oameni care sa iti sustina aceasta abordare noua a vietii, ca sa ai corpul curat si mintea si mai eliberata de ganduri si emotii toxice.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, dragi ghizi spirituali, va multumesc pentru ca ma indemnati si ma sustineti sa ma eliberez de ceea ce imi diminueaza vibratia si imi creeaza toxine in corp, minte si suflet.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Care sunt, de fapt, diferențele între diabetul de tip 1 și cel de tip 2. Când trebuie să mergi la medic
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
„Profeția” fostul președinte Gerald Ford despre prima femeie în fruntea Americii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Minivacanță de 4 zile în august pentru angajații din România. Cine beneficiază de cele 4 zile libere în august 2024
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Noi imagini și mărturii despre prăbușirea dronelor rusești lângă Plauru
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!