Fecioara Maria, mesaj pentru zodiile protejate de asistenţă divină ale săptămânii: „Deschide ochii larg”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de luni 9 octombrie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.
Alina Costache
08 oct. 2023, 23:23
Fecioara Maria, mesaj pentru zodiile protejate de asistenţă divină ale săptămânii: „Deschide ochii larg”

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Calendar ortodox 9 octombrie 2023. Sfântul Apostol Iacob al lui Alfeu. Rugăciunea pe care ar trebui să o rostească toți credincioșii
Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BALANTA
„Asistenta divina”

Exista asistenta divina pentru tine in imense moduri. In ce directie doresti sa trimitem binecuvantari spre viata ta ? Gandeste-te acum la aceste domenii. Vizualizeaza cum lumina aurie te invaluie si iti umple acele zone de viata pe care le vrei ajutate cel mai mult. Cand lumina aurie – care este vointa divina – iti umple canalul central, corpul, mintea, sufletul si proiectele tale, atunci obstacolele sunt inlaturate din culise si tu poti manifesta totul mai usor. Este o onoare sa te asistam si azi si in fiecare zi.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia SCORPION
„Deschide ochii larg”

Ai ales sa traiesti in aceste vremuri de iluminae aici la scoala pamant si este onoarea noastra sa te asistam in orice mod putem. Cand ma chemi, sunt aici cu tine, langa tine, imediat. Strigatele tale de ajutor sunt auzite. Deschide ochii larg, ei stralucesc cu lumina divina. Ai avut provocari pana acum ? Ele au fost necesare ca sa ajungi unde esti acum. Tu stiai ca vor fi evenimente neprevazute atunci cand ai ales sa vii aici. Vestea buna este ca ai avut determinare si sustinere ca sa faci fata acestor transformari. Iti trimit prin ceakra coroana lumina geometriei sacre cea care intareste oamenii. Ai ajutorul a 1000 sfinti si a arhanghelilor ce sunt cu tine pana cand vei reveni Acasa.

Zodiile binecuvântate, sunt ocolite de necazuri până la finalul anului. Niciun rău nu le atinge, au parte de protecţie divină

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR
„Simte-te tinut in palmele lui Dumnezeu”

Te felicit pentru ca ai trecut cu bine atatea situatii in care a trebuit sa faci pe plac altora doar de dragul si nevoia de a primi iubire. Acum tu stii ca iubirea vine oricum spre tine ca apa cristalina de izvor intr-o zi de vara la munte. Simte cea mai frumoasa lumina cum curge din ceruri spre tine si te invaluie. Permite luminii lui Dumnezeu, Creatorul tau, sa iti penetreze celulele si intreaga fiinta. Fii una cu aceasta lumina acum, simte sustinerea divina cum curge prin ceakra coroana. Simte-te tinut in palmele lui Dumnezeu. Aceasta iubire nesfarsita iti aduce si mai mult bine in viata daca ii permiti. Ceea ce candva parea foarte indepartat si greu de trait, acum este foarte aproape de tine. Asistenta divina este la indemana ta. Asa este asa sa fie!

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia VARSATOR
Ia-ti timp sa te odihnesti si sa te refaci in loc sa continui sa te agiti

Ironia este ca prin odihna si conservarea energiei, iti mobilizezi resursele interne pentru urmatorul ciclu de munca si poti realiza si mai multe si mai bine. In lumea plina de viteza in care traiesti, cu asa multe presiuni, este dificil sa iti gasesti intervale regulate de timp pentru asa ceva, totusi este critic pentru sanatatea ta si starea ta de bine. Lasa aceste perioade de odihna sa fie o oportunitate oferita corpului tau de a se recupera din stresul si povara ultimelor activitati si ganduri. Dormi mai mult, fa un masaj, petrece timp cu un prieten de suflet, exploreaza natura, orice care sa iti aduca pacea mintii. Multi oameni nu isi dau voie dupa o activitate productiva dar stresanta sa aiba perioade de respiro si sar imediat in alte activitati, fara sa se bucure de rezultat, relaxandu-se. Este total nenatural, in natura nu vezi niciun animal asa. Inchide telefonul, computerul si bucura-te de rasarit, de apus, de natura, de viata. Aceste ferestre de timp nu trebuie sa fie lungi dar trebuie sa existe in viata ta neaparat.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!