Fecioara Maria, mesajul săptămânii: Acceptă lucrurile care nu pot fi schimbate

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 14 octombrie 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 14 octombrie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.
Alina Costache
14 oct. 2023, 07:40
Fecioara Maria, mesajul săptămânii: Acceptă lucrurile care nu pot fi schimbate

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Ora de iarnă 2023. Schimbare radicală, UE a decis să nu mai dăm ceasurile înapoi. Ce se întâmplă în România în weekend
Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Cristina Demetrescu face dezvăluiri cutremurătoare despre harul cu care este înzestrată: „Aș putea să aflu data morții cuiva”

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BALANTA
Ai incredere in instinctele tale ca sa discerni adevarul dintr-o situatie

Instinctul tau este acel aspect din tine care trimite semnale creierului tau direct din corp. Este responsabil pentru supravietuirea ta, in special cand te afli in situatii ce iti ameninta viata si cand trebuie sa eviti pericolul fugind, luptandu-te sau ramanand pe loc tacut si incremenit. Instinctul iti dicteaza care alegere iti asigura mai bine perpetuarea. El este mai puternic decat intelectul si este ceea ce conecteaza oamenii la animale. Increderea in semnalele instinctului pot fi modificate prin conditionare, in special in copilarie. Cand esti invatat repetat sa nu crezi in ce iti spune corpul, acest instrument devine incetosat si chiar complet suprimat. El este inlocuit fie de frica generalizata si agitatie ce apar si in situatii care nu sunt daunatoare sau cu o stare de confuzie care iti amortesc acele simturi care proceseaza ce se intampla in mediu, ce e pericol si ce nu e. Fa-ti timp sa te conectezi la sentimentele tale instinctive, folosind tehnici lente de respiratie ca si cod de acces. Asculta-ti toate simturile ca sa discerni ce iti spune corpul tau si foloseste-ti intelectul ca sa interpretezi daca e o reactie conditionata sau un raspuns instinctiv. Cu practica, iti vei rafina aceste capacitati ca sa ai incredere deplina in ceea ce simti.

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION
Accepta o situatie asa cum este in loc sa lupti sa o schimbi

Sunt vremuri in care sa lupti pentru ceea ce crezi si vremuri in care sa lasi sabia jos si sa te predai. Daca tu sau familia ta ati fi in pericol iminent, este natural sa te aperi fie prin lupta fie prin fuga din fata pericolului, fie prin cuvinte fie prin actiuni. Situatiile extreme pot impune masuri extreme. Exista, cu siguranta, erori care pot fi indreptate si situatii de viata in care razboinicul spiritual din tine trebuie sa preia carmele. Totusi, nu este mereu acest caz si nu este acum cazul de asa ceva. Ceea ce va functiona cel mai bine pentru toti ce implicati este ca tu sa lasi jos armele de lupta (vorbe, actiuni, ganduri) si sa accepti lucrurile asa cum sunt. Fii eficient daca vrei sa rezolvi. Lasa deoparte sabia, nu din sacrificiu sau ca semn ca esti invins, ci din realizarea faptului ca aceasta nu este o batalie in care sa te implici sau pe care sa o vrei. Asa cum este si vorba…alege-ti bataliile. Aceasta nu este una in care sa iti risipesti timpul si energia. Rosteste rugaciunea seninatatii cu voce tare : Doamne, da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea sa imi dau seama de diferenta dintre ele. Da drumul dorintei sa ai tu dreptate si gaseste pacea mintii pe care o poti avea doar pentru ca decizi sa o alegi.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR
Esti chemat sa iti arati calitatile de lider, deci ai incredere ca esti capabil de ele

Ca sa fii un lider eficient si plin de compasiune trebuie sa stapanesti arta de a echilibra energiile yin si yang adica sa discerni cand sa avansezi si cand sa stai si sa fii atent la subtilitati si la fluxul din grup in timp ce esti conectat si la vocea ta intuitiva. Fie ca rolul tau se aplica familiei, prietenilor, angajatilor, companiei tu trebuie sa ii auzi pe cei din jur si sa le raspunzi nevoilor cu putere si compasiune. Si cand simti ca e necesar, trebuie sa iti urmezi ghidarea chiar daca altii pot sa nu fie de acord cu tine. Ia deciziile in functie de ce simti ca este cel mai mare bine pentru toata lumea in loc sa te concentrezi pe nevoi individuale sau egoiste. Frica si dubiul pot aparea unbeori dar nu le lasa sa te indeparteze de la scopul tau. Cei mai buni lideri nu sunt perfecti dar sunt dispusi sa isi asume riscuri calculate bazate pe convingerile lor si pe dorintele pline de pasiune de a face doar ce simt ca e bine. Uneori te poti impiedica sau poti cadea dar nu inseamna ca nu esti un bun conducator ci ca esti uman. Nu conteaza de cate ori cazi in viata ci de cate ori te ridici. Altii te privesc acum si asteapta ghidare de la tine. Auzi asta cu inima ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!