Fecioara Maria, mesajul săptămânii: „Cu Dumnezeu, totul este posibil”

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna.
Alina Costache
27 mai 2023, 00:49
Fecioara Maria, mesajul săptămânii:

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 27 mai 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 27 mai 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Un preot face lumină asupra unei vechi dileme: e păcat să speli duminica sau în orice zi de sărbătoare dacă foloseşti maşina de spălat? „Iei din timpul pe care trebuie să-l dedici lui Dumnezeu”

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu iunie 2023. Un bronz frumos cimentează relaţiile, lună cu chef de călătorii, flirturi, dar şi hăţiş de probleme la muncă

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
CONECTEAZA-TE CU APA

Exista o puternica stare de pace atunci cand suntem langa o suprafata mare de apa cum este marea, lacul, oceanul, raul. Ionii negativi din apa au un efect pozitiv asupra starii noastre de bine. Iisus a spus ca el ne va da apa vie ca sa ne potoleasca setea iar spiritul sfant sa curga prin noi. Asa cum spiritul divin ne umple de energia vietii, tot la fel se intampla si cu apa. Uneori este indicat sa cureti ganduri si emotii si un mod excelent sa o faci este sa fii in contact cu energia apei. Apa este conectata oricum la emotiile noastre. Contempla apa si fii total prezent si astfel te vei relaxa si te vei putea focusa asupra mesajelor si ghidarii pe care Dumnezeu ti le trimite. Ai fost coplesit de emotii in ultimul timp ? Daca da, primesti ghidare sa stai pe un mal de apa cand poti. Si privitul unui video cu valuri care se misca sau ascultatul unui audio cu sunetele marii sunt un alt mod minunat de a te relaxa si de a-ti deschide inima spre conversatii vindecatoare cu spiritul divin ce iti vorbeste permanent.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
CU DUMNEZEU ORICE ESTE POSIBIL

Cu totii ne aflam in situatii de viata in care avem nevoie de ajutor suplimentar si trecem prin vremuri in care nu vedem solutiile la problemele noastre. Cand obstacolele par insurmontabile, focuseaza-te pe puterea suprema a lui Dumnezeu ca sa mute muntii pentru tine prin credinta ta. Spune muntilor tai despre Dumnezeul tau! Cu credinta nestramutata, miracolele curg in viata oricui. Poate ca nu stii cum se va rezolva o situatie, dar Dumnezeu stie! Intra in intelepciunea sa divina si vei primi solutii ingenioase prin rugaciune. Nu te ingrijora sau preocupa despre cum va fixa El o situatie, doar focuseaza-te pe a asculta de instructiunile divine ca sa actionezi apoi fa-o fara ezitare sau amanare.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
URMEAZA CALEA TA

Toata lumea se confrunta cu situatii si tentatii in viata in care stim intuitiv ca nu sunt cele mai potrivite. Ca si copil, te-ai bazat pe Dumnezeu si pe adulti sa iti arate calea cea mai buna de urmat. Uneori aceasta cale nu e pe placul altora, dar tu stii ca este cea pe care te indruma Dumnezeu.

Rugaciunea te ajuta sa iti gasesti acea putere suplimentara de a avansa chiar pe calea ta divina. Nu te judeca pentru asa-zisele greseli pe care le-ai facut. In schimb, vorbeste cu Dumnezeu despre ele. Admite-ti gandurile si sentimentele despre ce crezi tu ca ai facut gresit si Dumnezeu te va sustine si inalta prin iertare. Greselile sunt oportunitati de invatare si iertare. Asadar, fa-ti o noua promisiune sa te readuni si sa reincepi. Invata din orice situatie si tine minte ca pe viitor sa te indrepti spre Dumnezeu inainte de a lua orice decizie. Daca simti bine si usor in zona inimii, inseamna ca aceea este calea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: sambata 27 mai 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru sambata 27 mai 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
GANDURI FERICITE

„Ca sa te simti mai fericit chiar acum, gandeste-te la o amintire sau la orice care te face sa zambesti!”

Arhanghelul Mihail si ingerii sai iti spun ca fericirea este chiar simplu de obtinut: ea vine din a gandi constant ganduri fericite. Ai primit acest mesaj pentru ca ei iti spun ca in ultimul timp ai gandit unele ganduri care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu fericirea. Ei vor sa te ajute sa iti intorci viata spre bine prin schimbarea modului tau de a gandi.

Iti amintesti clipe din trecut, din copilarie, cand te-ai simtit cu adevarat fericit(a) si in siguranta? Gandeste-te acum la o amintire si simte-o in tot corpul tau. Chiar daca unele lucruri triste au loc acum in viata ta, tu ai puterea sa iti duci viata spre bine gandind ganduri de bine. Cu cat esti mai fericit, mai intai in mintea ta, cu atat mai repede lucrurile vor fi bune in viata ta. Fericirea este o energie magica care atrage experiente placute spre tine, deci nu amana sa alegi si sa mentii ganduri bune. Acest mesaj iti cere totodata sa ai ganduri bune si despre alti oameni. Tu poti oricand alege sa vezi binele sau raul legat de alti oameni. Ca sa ai relatii mai bune, focuseaza-te pe binele din tine si din altii, indiferent cum este relatia sau parerea ta despre ei.

Poti aduce mai mult bine in lume fiind tu o persoana vesela. Cand esti astfel, tu cresti starea de spirit in cei cu care esti in contact. Ce ganduri vesele poti gandi acum? Bucura-te de ele!

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca ma ajuti sa intretin ganduri pozitive, optimiste, de veselie, recunostinta si bucurie pentru viata!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
IUBIRE

„Raspunsul pe care il cauti este iubirea.”

Acest mesaj ajunge astazi la tine pentru ca Arhanghelul Mihail si ingerii sai doresc ca tu sa stii ca cel mai puternic raspuns dar si cel mai simplu la orice intrebare este iubirea – iubirea pura, divina, vindecatoare. Iti poti vindeca o situatie curenta actionand mai iubitor spre altii. Poti sa le spui mai des: Te iubesc. Chiar si sa mentii sentimente de iubire spre altii este un mod puternic de a vindeca relatia voastra. Poti trimite iubire spre oricine este in nevoie, simtind cum iese dragoste din inima ta si merge ca un val spre acea persoana.

Totodata, esti solicitat prin acest mesaj sa ii inveti si pe altii despre puterea iubirii. O poti face in multe forme. Poti vorbi, scrie sau canta despre asta. Poti desena, fotografia sau picta ceva ce exprima iubire. Poti face pe cineva sa rada ca sa isi deschida inima sau sa inspiri pe cineva prin propriul tau exemplu de a trai viata in iubire. Acest mesaj mai poate sa insemne ca o alta persoana te iubeste foarte mult dar nu stie cum sa iti arate sau sa iti spuna ce simte. Tine minte ca nu toata lumea este confortabila sa simta sentimente puternice. Compasiunea este parte din iubire ceea ce inseamna sa fii deschis la faptul ca suntem diferiti si sa accepti asta.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca imi umpli inima cu iubire pe care o pot exprima si manifesta catre toti cei dragi.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
MUNCA IN ECHIPA

„Munceste cu alti oameni ca sa obtii succesul intr-o situatie.”

O situatie din prezentul tau se va rezolva de la sine cu ajutorul implicarii oamenilor. Ai nevoie sa fii parte dintr-o echipa ca sa obtii succesul in cel mai bun

mod posibil. Munca de echipa inseamna ca fiecare imparte munca si distractia. Mai inseamna sa te gandesti si sa iti pese de sentimentele altor oameni, dar si de obiectivul comun al grupului. Acest mesaj iti cere sa fii un bun membru de echipa. Mai intai, fii deschis sa ceri altor oameni ajutor la nevoie. In al doilea rand, cand oamenii iti cer ajutorul, lasa-i sa te ajute. Este in regula sa fii ajutat apoi sa multumesti pentru acest ajutor. In al treilea rand, si tu ai nevoie sa te oferi sa ajuti pe altii. Astfel, cu totii va ajutati intre voi. O echipa poate realiza mai multe decat poate un singur om.

Ai mai primit acest mesaj si pentru ca ingerii pot vedea ca ai avea beneficii daca te implici intr-un sport de echipa. Astfel, ei te pot ajuta sa gasesti o echipa grozva cu o activitate ce ti se potriveste. Sporturile de echipa au beneficii ce te ajuta si in alte domenii ale vietii cum ar fi ca iti faci prieteni noi, faci exercitii, iesi in aer proaspat si experimentezi bucuria victoriei.

De asemenea, aminteste-ti ca tu si ingerii tai sunteti o echipa. Ori de cate ori ai nevoie de ajutor cu orice, doar gandeste asa: Arhanghele Mihail, ingerii mei, va rog ajutati-ma cu aceasta situatie! – iar ei trec imediat la treaba pentru tine.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca ma calauzesti sa fiu in contact cu oameni dragi, in echipe bune prin care sa imi ating obiectivele si sa am satisfactii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Institutul ‘Elie Wiesel’ condamnă decizia Sinodului BOR de a canoniza clerici cu trecut legionar
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'