Fecioara Maria spune că plângerile sunt mantre negative care atrag şi mai multă suferinţă. Ce zodii sunt binecuvântate de Regina Îngerilor

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de marti 29 august 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.
Alina Costache
29 aug. 2023, 20:30
Fecioara Maria spune că plângerile sunt mantre negative care atrag şi mai multă suferinţă. Ce zodii sunt binecuvântate de Regina Îngerilor

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Horoscop financiar. Şase zodii vor face bani frumoși până la iarnă. O singură zodie dă cu adevărat lovitura

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Protejeaza natura

Petrece mai mult timp in natura, inconjurat de animale, plante, flori. Ocupa-te mai mult de gradinarit, de reciclare. Poti strange gunoiul din unele zone. Aceste activitati nu doar ca te vor relaxa, insa iti vor conferi si energia necesara pentru a te ocupa de sarcinile tale de zi cu zi. Iti va da o stare de bine sa stii ca ai ajutat Mama Natura.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Vindeca dependentele

A venit timpul sa renunti la comportamentele care duc la dependent. Ele pot interfera cu sanatatea ta, cu fericirea ta, cu scopul vietii tale. Fecioara Maria si ingerii te indeamna sa fii foarte cinstit cu tine insuti si sa recunosti problemele cu dependentele pe care le ai. Nu doar ca iti „mananca” timpul, ci iti fura si energia, increderea, iti blocheaza raspunsurile la rugaciunile tale. Din fericire, ai ingerii alaturi de tine pe tot parcursul vindecarii tale. Cere sfatul lor, cere sprijinul lor cand te cuprind „poftele” sau cand simti ca nu mai poti rezista tentatiei.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Manifesta-ti puterea

Tu ai putere, tu nu esti slab. Fecioara Maria si ingerii iti arata ca ai abilitati spirituale. Poate ca in ultima vreme ti-ai plans de mila, poate ca te-ai simtit o victima a imprejurarilor. Primesti acum mesajul ca nu este deloc asa. Ai puterea de a schimba totul in viata ta, folosindu-te de darurile tale naturale. De fiecare data cand te plangi, pasezi puterea ta altora. In plus, plangerile sunt mantre negative care atrag si mai multa suferinta. Fecioara Maria si ingerii te incurajeaza sa renunti la obiceiul de a te plange si sa adopti un raspuns mai sanatos: vizualizarea si transformarea dorintelor in realitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: marti 29 august 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru marti 29 august 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Horoscop 2024 realizat de Daniela Simulescu. 2024, anul regăsirii de sine şi al transformării profunde

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
NU DA INAPOI

„Stai drepti si sustine ceea ce tu crezi cu tarie ca este drept.”

Acest mesaj iti sugereaza sa ai claritate mare cu privire la intentiile tale. Daca iti e neclar, confuzia iti va slabi puterea si forta. Precum o lumina in intuneric, sa fii foarte clar si stralucitor cu privire la ceea ce este acceptabil pentru tine intr-o anumita situatie la care te gandesti. Nu face greseli: te voi ghida si proteja. Vorbeste despre nevoile si dorintele tale ferm si despre adevarul tau cel mai profund. Acum este timpul sa fii in contact cu puterea ta, pentru ca flacara si caldura sa iti vor sustine pasiunea care te va propulsa inainte in moduri nenumarate. Chiar in fata fricii, tu poti sta drepti cu ceea ce tu crezi ca e bine pentru tine.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: asuma-te cu adevarat; nu te teme ce gandesc altii a; ai incredere ca actiunile tale vor functiona cel mai bine; vorbeste-ti adevarul; tine de opiniile tale; pune piciorul in prag.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi sustineti puterea personala ca sa imi asum adevarul si sa il sustin cu incredere si tarie.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
ITI LIVRAM FARA LIMITA

„Iti sunt livrate divin toate cele necesare vietii de azi si pentru toate zilele viitoare”

Acest Univers este unul abundent, plin cu tot ce este nevoie si mai mult decat atat pentru fiecare in parte. Totusi, formatul de energie pe Pamant este despre polaritati. In acest caz, este despre a da si a primi. Cheia unei vieti abundente este sa le echilibrezi pe amandoua. Daca doar dai, te vei simti secatuit, frustrat si vei experimenta lipsa. Daca doar primesti, nu te vei bucura de ceea ce dai. Echilibrul vine din a da cu curaj asa cum esti calauzit apoi sa primesti cu bucurie si recunostinta. Este exact precum respiratia: atat inspiratia cat si expiratia sunt la fel de importante. Practica daruirea si primirea in fiecare zi si nu vei duce lipsa niciodata de nimic.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu te teme cu privire la viitor; sa stii ca vei avea intotdeauna suficient de mancare; nevoile tale vor fi implinite mereu; petrece timp pe malul marii; inoata; locuieste aproape de o plaja sau intr-o comunitate aproape de mare; practica orice forma de miscare sau sport in contact cu valurile marii; da bani sau timp pentru o cauza ce are legatura cu viata la malul marii.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru indemnul de a trai in echilibru intre a da si a primi si pentru reasigurarea abundentei in care voi imi scaldati viata in fiecare zi.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
FII PUTERNIC!

„Tu esti mult mai puternic(a) decat crezi ca esti, iar puterea ta iti asigura un deznodamant fericit.”

Vezi-te ca fiind puternic(a) si victorios/victorioasa. Nu te plange de nimic. Nu invinovati pe nimeni sau nicio conditie exterioara. Tu esti intruchiparea puterii nu a victimizarii. Pe masura ce te ridici deasupra vechilor tendinte si te vezi intr-o noua lumina de imputernicire, viata ta se va schimba in moduri miraculoase. Vei atrage noi oportunitati, forme de abundenta si relatii care sa te ajute sa iti manifesti cel mai inalt potential. A fi puternic inseamna sa te vezi in cea mai favorabila lumina pe care ti-o poti imagina. Fii autentic si permite-ti sa simti cele mai sincere emotii dar cel mai important, fii puternic fara sa ramai in ele.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu te subestima; evita sa te plangi, vaieti sau sa te scufunzi in gandire negativa; implica-te in program de exercitii fizice pentru combaterea excesului de greutate ca sa iti faci corpul mai puternic.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi vedeti puterea si ma ajutati si pe mine sa ma vad asa cum va vedeti voi, puternic, imputernicit, minunat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Felul românesc de mâncare pe care spaniolii au început să-l adore. Cei care îl gustă vor neapărat rețeta
Capital.ro
România devine o MARE FORȚĂ în Europa. Planul care se pregătește CHIAR ACUM: Va fi noul combustibil
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Clarificări în scandalul Drugtest! Informații importante pentru toți șoferii!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Scumpiri în mijlocul vacanței. Taxa care afectează bugetele de călătorie
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Interdicție impusă PRIN LEGE în România. Toți cei cu animale trebuie să respecte: SANCȚIUNE maximă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ambasada SUA la București celebrează 30 de ani de la lansarea filmului „Forrest Gump”
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!