Fecioara Maria, zodii binecuvântate de Sfânta Cruce 2024: Fii atent la semne şi lasă-le să îţi inspire alegerile!

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de 14 septembrie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.
Alina Costache
13 sept. 2024, 22:37
Fecioara Maria, zodii binecuvântate de Sfânta Cruce 2024: Fii atent la semne şi lasă-le să îţi inspire alegerile!

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Citește și

Zodiac chinezesc 2024 cu Marian Golea: „Există mult foc!”. Cine atrage norocul pe final de an într-un an cu doi justiţiari, Tigru şi Câine

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Exista ceva in dezechilibru in viata ta, deci fa orice poti ca sa aduci o corectie

Te-ai simtit nesigur, instabil sau nu ai fost in apele tale in ultimul timp pentru ca exista un dezechilibru in viata ta. Ca sa aduci inapoi echilibrul, incepe prin a avea grija de sanatatea ta fizica. Colaboreaza cu cineva specializat in medicina holistica pentru a te reechilibra la nivel de energie si holistic. Nu este nevoie sa fii alarmat, dar daca exista o disfunctie pe care o poti repara energetic pentru corp, vei beneficia de pe urma unei asemenea analize. Exerseaza in fiecare zi, mananca alimente nutritive si odihneste-te din belsug. Apoi dedica timp pentru a-ti verifica cu sinceritate domeniile vietii ca sa vezi cum stai cu echilibrul si cu polaritatea dintre munca si distractie, dintre social si solitudine, dintre a da si a primi si orice alt aspect la care te hgandesti. Este nerealist sa te astepti sa fii tot timpul echilibrat dar e de datoria ta sa fii atent la tine. Chiar si trecerea de la un anotimp la altul, de la noapte la zi aduc in corp modificari. Observa cum te simti cand nu esti in echilibru si apoi urmeaza pasii necesari ca sa ajustezi orice e nevoie pentru ca energia ta sa revina la nivelul optim.

Cinci zodii norocoase în anul 2025. Cine sunt nativii cărora li se schimbă viața la 180 de grade

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Muzica este esentiala pentru vindecarea ta si starea ta de bine, fie ca o canti, o asculti sau canti la un instrument

Ca sa isi diagnosticheze pacientii, una din intrebarile pe care le pun vindecatorii samani este cand a incetat pacientul sa cante. Daca s-a intamplat de ceva timp, samanul ii recomanda cantatul impreuna cu alte remedii ca un aspect esential al recuperarii. Tot ce este implicat atunci cand canti – ritmul corpului, ritmul respiratiei, deschiderea gurii, a maxilarului – serveste sa iti creasca energia, sanatatea si vibratia. Tot la fel, cand canti la un instrument iti atinge adancimile fiintei creative care tanjeste sa fie exprimata prin cantec. Doar si simpla ascultare cu toata atentia a unor melodii mult iubite te inspira si te vindeca. Fa din muzica o parte esentiala a vietii tale zilnice asa cum este mancatul si respiratul. Iti poti elimina inhibitiile de a te exprima artistic prin muzica intr-un singur fel : canta, fredoneaza, interpreteaza. Lasa copilul magic din tine sa isi redescopere bucuria de a iubi muzica si a fi iubit de muzica.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Ai incredere in instinctele tale ca sa discerni adevarul dintr-o situatie

Instinctul tau este acel aspect din tine care trimite semnale creierului tau direct din corp. Este responsabil pentru supravietuirea ta, in special cand te afli in situatii ce iti ameninta viata si cand trebuie sa eviti pericolul fugind, luptandu-te sau ramanand pe loc tacut si incremenit. Instinctul iti dicteaza care alegere iti asigura mai bine perpetuarea. El este mai puternic decat intelectul si este ceea ce conecteaza oamenii la animale. Increderea in semnalele instinctului pot fi modificate prin conditionare, in special in copilarie. Cand esti invatat repetat sa nu crezi in ce iti spune corpul, acest instrument devine incetosat si chiar complet suprimat. El este inlocuit fie de frica generalizata si agitatie ce apar si in situatii care nu sunt daunatoare sau cu o stare de confuzie care iti amortesc acele simturi care proceseaza ce se intampla in mediu, ce e pericol si ce nu e. Fa-ti timp sa te conectezi la sentimentele tale instinctive, folosind tehnici lente de respiratie ca si cod de acces. Asculta-ti toate simturile ca sa discerni ce iti spune corpul tau si foloseste-ti intelectul ca sa interpretezi daca e o reactie conditionata sau un raspuns instinctiv. Cu practica, iti vei rafina aceste capacitati ca sa ai incredere deplina in ceea ce simti.

Mesajul zilei pentru zodia RAC
Exprima-te prin ritm si miscare, dansand si batand o toba

Prima ta experienta a corpului tau fizic a fost prin ritm si miscare : vibratiile bataii inimii mamei tale si vocea ei, ritmul respiratiei ei si miscarea fluidului din placenta care te invaluia. Ai plutit in armonia sau dizarmonia starilor ei emotionale si a miscarilor corpului ei. Daca ai incercat vreodata sa bati toba sau orice alt instrument de percutie in timp ce dansai, stii ca acel sunet rezoneaza cu ceva foarte adanc si antic din noi, ceva tribal de unde spiritul si corpul se contopesc. Ritmul si miscarea cresc exprimarea senzuala si te fac sa te unesti cu lumea simturilor din jurul tau. Permitandu-ti sa te abandonezi pulsului oricarui ritm care te ghideaza, tu te conectezi cu spiritul tau dar si cu completitudinea corpului tau. Cand dansezi in mod regular, te simti mai relaxat si in flux cu viata. Facand asta, tu te reconectezi la senzatiile pe care le simteai in pantecul mamei, revizitand acel loc in care nu aveai ganduri si unde erai protejat si in siguranta. Deci da-ti voie, elibereaza-te, bucura-te de orice ritm doresti. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Țara pe care e bine s-o eviți când mergi în vacanță. Deși mulți turiști o consideră spectaculoasă, “are multe orașe urâte, nu te simți în siguranță noaptea”
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Germania solicită amânarea directivei UE privind defrișările
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...