Fecioara Maria, zodiile binecuvântate ale lunii iulie: „Bucură-te de soare, de fiecare răsărit, de fiecare apus, de foecare picătură de ploaie

Primeste cu inima deschisa un mesaj al lunii iulie cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.
Alina Costache
30 iun. 2024, 19:09
Fecioara Maria, zodiile binecuvântate ale lunii iulie:
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Regina Îngerilor deschide porțile către o oază de liniște: „Bucură-te de răsărit, de apus, de natură, de viață”

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Previziuni rune 1-7 iulie 2024. WUNJO, runa de aur, aduce bucurie, belşug şi fericire pentru o zodie. Atenţie la OTHILA, este cu faţa în jos

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Zodiac chinezesc săptămâna 1-7 iulie 2024. Noul mesaj de la înţelepţii din Orient. Încearcă să schimbi ceva la tine şi vei descoperi cum rezistenţa celorlalţi se diminuează!

 

Fecioara Maria, mesajul lunii iulie pentru zodia BERBEC
Muzica este esentiala pentru vindecarea ta si starea ta de bine, fie ca o canti, o asculti sau canti la un instrument

Ca sa isi diagnosticheze pacientii, una din intrebarile pe care le pun vindecatorii samani este cand a incetat pacientul sa cante. Daca s-a intamplat de ceva timp, samanul ii recomanda cantatul impreuna cu alte remedii ca un aspect esential al recuperarii. Tot ce este implicat atunci cand canti – ritmul corpului, ritmul respiratiei, deschiderea gurii, a maxilarului – serveste sa iti creasca energia, sanatatea si vibratia. Tot la fel, cand canti la un instrument iti atinge adancimile fiintei creative care tanjeste sa fie exprimata prin cantec. Doar si simpla ascultare cu toata atentia a unor melodii mult iubite te inspira si te vindeca. Fa din muzica o parte esentiala a vietii tale zilnice asa cum este mancatul si respiratul. Iti poti elimina inhibitiile de a te exprima artistic prin muzica intr-un singur fel : canta, fredoneaza, interpreteaza. Lasa copilul magic din tine sa isi redescopere bucuria de a iubi muzica si a fi iubit de muzica.

Fecioara Maria, mesajul lunii iulie pentru zodia TAUR
Ai incredere ca ai resursele de a trece prin provocarile din fata ta

Uneori te poti simti ca te deplasezi printr-un desert vast si lipsit de viata care se intinde la nesfarsit cat vezi cu ochii. Setea si confortul in asemenea situatii pot fi ostoite din satisfactia pe care sa o gasesti in resursele tale interioare. Toate experientele pe care le-ai avut de-a lungul vietii, provocarile pe care le-ai depasit cu succes si bogatia cunoasterii acumulate pot fi accesate ca sa faci fata oricarei adversitati de la acest moment dar si pentru a merge mai departe cu curaj si determinare. Mai intai, identifica unde vrei sa ajungi si apoi mergi incet, hotarat si asumat spre acea directie. Pe masura ce mergi, alunga fricile, indoielile si ezitarile ori de cate ori apar, lasand cele patru vanturi sa le ridice spre soare si sa le arda. Usureaza-ti mintea si inima si nu uita ca totul este bine si vegheat divin si ca esti mereu protejat. Cheama spiritele in ajutor care te-au asistat oricum permanent de-a lungul calatoriei pana aici. Ai resursele sa reusesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

CALAUZIRE zilnica Arhanghelul Mihail pe zodii

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
IMBUNATATIRE A SANATATII   

Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti ofera informatii din culisele divine cu privire la o situatie de sanatate care te preocupa si de care intrebi cu gandul tau. Ei vor ca tu sa stii ca rugaciunile tale si actiunile tale sanatoase chiar ajuta, deci ramai pe aceasta cale pozitiva. Poate dura ceva timp pana cand imbunatatirile sa fie foarte evidente sau palpabile si intre timp esti rugat sa ramai optimist si sa continui sa faci actiuni de stil de viata sanatos. Daca esti tu un vindecator, acest mesaj simbolizeaza ca esti pe drumul cel bun. Schimbarile la care te-ai gandit recent sa le pui in practica sunt cu adevarat ghidare de la arhangheli si de la ingerii sanatatii care te asista permanent in munca ta de vindecare. Ei sunt cu tine in fiecare clipa in calatoria ta vindecatoare.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: daca iti urmezi ghidarea prin intuitie, vei experimenta rezultate pozitive; scopul vietii tale este si munca de vindecare; rugaciunile tale despre vindecarea ta sau a cuiva drag au fost auzite si primesti raspuns; mentine-ti un nivel ridicat de credinta si incredere in ingeri si arhangheli.

Rugaciune: Draga Arhanghele Mihail si draga Arhanghele Rafael, va multumesc pentru reasigurarea linistitoare pe care mi-o trimiteti cu privire la situatia ce ma preocupa.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
AI NEVOIE DE SOARE   

Razele soarelui au puteri naturale vindecatoare. Desi este esential sa ai o atitudine echilibrata cu privire la timpul petrecut sub razele soarelui ca sa eviti orice daune, sunt foarte multe dovezi stiintifice verificate cu privire la beneficiile uluitoare pentru sanatate si stare de bine ale soarelui. Acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) te ghideaza spre o locatie mai insorita sau sa petreci timp in exterior ori de cate ori vezi ca este senin si soare sau sa investesti intr-un dispozitiv de iluminare cu spectru complet. Arhanghelii iti recomanda si consumul de vitamina D totodata reamintindu-ti-se ca aceasta vitamina se gaseste in mod natural in razele soarelui si ca este vitala pentru sanatatea ta.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: dezvolta si practica o stare de spirit insorita; vizualizeaza cum lumina puternica solara inconjoara o anumita situatie stresanta; muta-te undeva unde vremea este mai calda; petrece mai mult timp in exterior; o problema de sanatate este cauzata de vreme.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Rafael, va rog sa ma ajutati sa ma bucur de beneficiile razelor si luminii solare in moduri sigure si sanatoase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Barem matematică la BAC 2024. Cum se rezolvau subiectele și la ce notă să te aștepți la bacalaureat 2024 după corectare. Update
Capital.ro
Telefoanele mobile, INTERZISE. Decizie în România. Nu ai voie să îl folosești
Playtech.ro
OOPS! Lidia Buble, aproape GOALĂ! Se vede TOT prin costumul ăsta de baie MINUSCUL
DailyBusiness
Ultimele informații cu privire la data alegerilor prezidențiale și parlamentare din 2024!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Sofia Vicoveanca tarif negociabil la nunți. Câte cere vedeta pentru a întreține atmosfera
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
O mai știți pe Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la PRO TV? Jurnalista s-a retras de ani buni din presă. Cu ce se ocupă acum
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
UPDATE Acesta este baremul pentru proba scrisă la matematică profil tehnologic Bacalaureat 2024
Capital.ro
Statul VA ȘTI TOTUL imediat. Decizia care se aplică din 1 iulie în toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Peste 80 de persoane decedate în urma unei busculade la o adunare religioasă hindusă din India
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?