Fecioara Maria, zodiile binecuvântate ale lunii: „Urmăreşte sursa de lumină”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, miercuri 23 octombrie 2024 Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de miercuri 23 octombrie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 
Alina Costache
22 oct. 2024, 22:34
Fecioara Maria, zodiile binecuvântate ale lunii:

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Horoscop financiar: potop financiar pentru 5 zodii până la final de octombrie

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Cristina Demetrescu, despre ce e rezervat României în următorii 20 de ani: „Destinul este este într-o poziție culminantă pe harta cerului ţării”

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Vizualizeaza succesul

Lucreaza la sporirea increderii de sine. Vizualizeaza elemente pozitive in viata ta. Atunci cand te astepti ca lucruri bune sa se intample, ii vei inspira si pe ceilalti. In acest fel, succesul este aproape. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa te ajute sa-ti pastrezi gandurile curate, sa te elibereze de negativitate, sa te ghideze in vizualizarea succesului. Aprinde o lumanare si concentreaza-te pe flacara ei. In timp ce o privesti, imagineaza-te zambind, fericit, implinit. Da-ti voie sa simti ca tu si cei dragi tie sunteti in siguranta, protejati de Dumnezeu.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Legea atractiei

Experimentezi schimbari pe drumul tau spiritual. Legea universal a atractiei spune ca atragi ceea ce esti. Deci esti atras de oameni si situatii care au intentii similar cu ale tale. De exemplu, daca intentiile tale sunt sa fii iubitor si sa vezi Divinul in ceilalti oameni, atunci vei atrage in jurul tau oameni iubitori si situatii care sa-ti arate Divinul din ceilalti. De aceea, in drumul tau prin viata relatiile si gusturile se pot schimba. Poate ca unii dintre prietenii tai nu te mai fascineaza sit e retragi usor-usor din grupul lor. Poate ca unele actiuni care iti faceau bine in trecut nu te mai satisfac. Nu e nimic rau in asta. Pur si simplu, te-ai transformat, iar focusul tau spiritual s-a schimbat.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Esti puternic

Daca ai probleme legate de putere si control, primesti acest mesaj pentru a intelege ca nu esti deloc lipsit de putere. Ai aceleasi calitati precum Creatorul tau. El este bun si puternic, deci asa esti si tu, indiferent cum te simti in interior. Aminteste-ti ca a fi puternic nu inseamna a fi agresiv. A fi puternic inseamna a fi constient si autentic cu tine insuti si cu cei din jurul tau. Fecioara Maria si ingerii iti reamintesc ca tu si numai tu te poti controla. Ca ai intotdeauna optiuni si alegeri si ca Ei te pot ajuta, dar NUMAI daca le ceri.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia RAC
Sursa de lumina

Esti o sursa de lumina, iar acest lucru nu trebuie sa te sperie. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa-ti dea puterea de a te simti confortabil cu abilitatile tale. Energie divina curge prin tine si ai darul de a le lumina calea celorlalti. Nu este ego, daca esti constient de faptul ca esti canal prin care altii pot simti iubirea, armonia in tot ceea ce fac. Cu cat esti mai consti

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?