Fecioara Maria, zodiile binecuvântate la sfârşit de iunie: Mesajul zilei: „Roagă-ţi îngerii să te ajute!”

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.
Alina Costache
21 iun. 2024, 22:46
Fecioara Maria, zodiile binecuvântate la sfârşit de iunie: Mesajul zilei:

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

CALENDAR ORTODOX 22 IUNIE 2024. Cruce roşie, este Sâmbăta Morţilor, nu se mătură azi. De ce se dau de pomană căni cu cireşe de Moşii de vară 2024

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

ând sunt Mosii de vara 2024. Ce este bine să dai de pomană. Superstiţii de Sâmbăta Morţilor

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Protejeaza-te

Captezi energiile celorlalti oameni si te poti simti mai obosit, suparat, fara putere de concentrare. Fecioara Maria si ingerii iti transmit mesajul ca este foarte important sa te protejezi. Asa cum nu iesi din casa fara umbrela daca ploua, asa ar trebui sa te protejezi de energiile negative, de cuvintele urate, de certuri. Imagineaza-te inconjurat de lumina si dragostea Fecioarei Maria si a ingerilor, ca sic and ai avea un scut in jurul tau.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Protejeaza natura

Petrece mai mult timp in natura, inconjurat de animale, plante, flori. Ocupa-te mai mult de gradinarit, de reciclare. Poti strange gunoiul din unele zone. Aceste activitati nu doar ca te vor relaxa, insa iti vor conferi si energia necesara pentru a te ocupa de sarcinile tale de zi cu zi. Iti va da o stare de bine sa stii ca ai ajutat Mama Natura.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Manifesta-ti puterea

Tu ai putere, tu nu esti slab. Fecioara Maria si ingerii iti arata ca ai abilitati spirituale. Poate ca in ultima vreme ti-ai plans de mila, poate ca te-ai simtit o victima a imprejurarilor. Primesti acum mesajul ca nu este deloc asa. Ai puterea de a schimba totul in viata ta, folosindu-te de darurile tale naturale. De fiecare data cand te plangi, pasezi puterea ta altora. In plus, plangerile sunt  mantre negative care atrag si mai multa suferinta. Fecioara Maria si ingerii te incurajeaza sa renunti la obiceiul de a te plange si sa adopti un raspuns mai sanatos: vizualizarea si transformarea dorintelor in realitate.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia RAC
Vindeca dependentele

A venit timpul sa renunti la comportamentele care duc la dependent. Ele pot interfera cu sanatatea ta, cu fericirea ta, cu scopul vietii tale. Fecioara Maria si ingerii te indeamna sa fii foarte cinstit cu tine insuti si sa recunosti problemele cu dependentele pe care le ai. Nu doar ca iti “mananca” timpul, ci iti fura si energia, increderea, iti blocheaza raspunsurile la rugaciunile tale. Din fericire, ai ingerii alaturi de tine pe tot parcursul vindecarii tale. Cere sfatul lor, cere sprijinul lor cand te cuprind “poftele” sau cand simti ca nu mai poti rezista tentatiei.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia LEU
Roaga-ti ingerii sa te ajute

Ai incercat sa rezolvi multe situatii de unul singur, fara sa te gandesti ca ai putea sa-ti chemi ingerii in ajutor. Fecioara Maria si ingerii iti spun inca o data ca nu esti singur, ca sunt alaturi de tine, ca sunt gata sa-ti raspunda la intrebari, gata sa te ghideze si gata sa grabeasca manifestarea visurilor tale. Este adevarat ca Dumnezeu si ingerii stiu deja ce iti doresti, dar spune-o cu voce tare, scrie-Le. Dumnezeu ne-a dat si liberal arbitru si daca nu vorbim, nu cerem expres, solicitarile noastre nu raman decat niste ganduri si atat. Nu exista solicitare gresita sau incoerenta! Fii increzator si spune ce simti, cu voce tare sau voce joasa, dar cere ce vrei!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Nu te vom uita! România a pierdut o stea. A fost cea mai adorată actriță
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Pensionarii, în depresie. Bani mai puțini după recalculare
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei oameni au murit și cinci au fost răniți într-un accident în Giurgiu
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?