Fecioara Maria, zodiile cu har la sfârşitul săptămânii. Mesaj de la Divinitate: „Ai încredere în ceea ce simţi, ascultă mesajul îngerilor”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 9 martie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.
Alina Costache
09 mart. 2024, 07:20
Fecioara Maria, zodiile cu har la sfârşitul săptămânii. Mesaj de la Divinitate:

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 9 martie 2024. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Carti

Daca ai obiceiul sa intrebi care este scopul tau in viata, probabil ca ti-ai dat seama ca ai o afinitate deosebita pentru cartile sacre si spirituale. Te simti implinit cand vorbesti despre dragostea pentru astfel de carti. Visezi sa stai tot timpul cu nasul in carti bune, cu puternic mesaj spiritual. Cumva, primesti si raspunsul la intrebarea ta: scopul tau in viata este sa citesti carti, sa te documentezi, sa acumulezi cat mai multe cunostinte in acest domeniu al spiritualului. Nu degeaba iti apar „din senin” in cale carti cu un puternic mesaj pentru tine sau care te ghideaza spre un anumit drum. Fii deschis, iar daca ai dorinta de a scrie o carte, cere ghidare ingerilor tai. Te vor ajuta sa faci ce ti-ai propus.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Taie atasamentele

Poate ca ai acumulat multa negativitate in relatiile tale anterioare. Din fericire, toata aceasta energie toxica poate fi curatata cu ajutorul Fecioarei Maria si a ingerilor. Cere-le ajutorul. De fiecare data cand simti teama in relatia de cuplu se creeaza atasamente reciproce intre tine si partenerul de cuplu. Cu totii avem astfel de „cordoane energetice” care ne leaga de parinti, frati, rude, fosti iubiti, persoane care ne-au ajutat in viata, clienti, parteneri de afaceri. Nu trebuie sa-ti fie rusine de aceste atasamente, ci doar trebuie sa le tai, astfel incat sa nu te secatuiasca de energie. Cere-i Fecioara Maria si ingerilor sa te elibereze de cordoanele care te leaga prin frica de alte persoane sau care iti „fura” energia.

Horoscop pe 5 ani: Cele patru zodii care au parte de bani, succes în dragoste şi promovări în carieră

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Auzi ingerii?

Ingerii iti aud rugaciunile, dar tu ii auzi pe ei? Asculti mesajele pe care ei ti le trimit? Fii atent la versurile melodiilor, fii atent la ce-ti spun oamenii, la vorbele care ti se repeta in cap. Cum stii ca sunt de la ingeri? Mesajele care vin de la ingeri sunt intotdeauna pozitive, pline de iubire, constructive, iti dau putere.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru Rac
Ai incredere in ceea ce simti

Inima ta este inteleapta si iti cere sa faci anumite schimbari. Ai incredere in aceasta intelepciune si nu te face ca nu auzi. De cate ori ignori ceea ce simti, de atatea ori sufletul tau sufera. Repara relatia cu sufletul tau si cu tine insuti. Onoreaza-ti emotiile. Daca, de exemplu, esti nefericit intr-o situatie, o actiune este necesara. Cere Feciorei Maria si ingerilor sa iti dea curajul si sa te ajute sa faci acele schimbari sanatoase, acasa sau la birou, care sa fie in armonie cu sufletul tau. Fii mai deschis catre dragoste. Poate ca ai suferit din cauza relatiilor anterioare. Dar a venit vremea sa te vindeci. Fecioara si ingerii te protejeaza si isi doresc ca tu sa faci din nou loc iubirii in inima ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: sambata 9 martie 2024. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru sambata 9 martie 2024 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
DARUIESTE FARA ASTEPTARI     

Atunci cand imprastii din tine lumina si iubire spre altii, ar trebui sa o faci fara nicio alta conditie atasata de acest gest. Suntem cu totii facuti din aceeasi energie, deci binele pe care il trimiti in afara ta iti este dat, in mod esential, tie insuti. Cand ii ajuti pe altii, te ajuti de fapt pe tine – este mantra acestui mesaj. Ceea ce trebuie intarit este faptul ca recompensa ta trebuie sa fie bucuria simtita pentru actul de a darui. Energia curge constant si prin a darui neconditionat cu iubire, tu cresti si sporesti acest flux si te urci pe tine insuti pe o vibratie mai inalta a fiintei tale, ceea ce in schimb va fi un beneficiu pentru toti ceilalti. A darui este parte din sufletul tau. Cand tu nu esti in stare sa dai fara conditii, egoul tau are probleme de frica de saracie sau probleme legate de nevoia de a fi recunoscut pentru ceea ce face. Atunci cand dai din toata inima ta fara sa astepti nimic inapoi, tu cresti energiile de abundenta si recunostinta prin sfera ta de influenta. Viata nu este o competitie ; suntem aici sa ne ajutam unii pe altii. Focuseaza-te pe moduri in care poti realiza asta in viata ta, fara sa te gandesti in mod constient la asta. Cele mai bune recompense vin din acte pe care nici nu realizezi ca le faci.

Horoscop Urania primăvară 2024. Dragoste, ghiocei şi schimbări financiare. Echinocţiul modifică axul priorităţilor

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ajutorul zilnic pe care mi-l dai ca sa invat la randul meu sa daruiesc fara asteptari, umplandu-mi inima de bucuria de a darui.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
URMEAZA REGULA DE AUR

Acest mesaj este o piatra de hotar pentru oricine alege sa traiasca o viata in deplina constiinta. Ori de cate ori iti apare acest mesaj de la Arhanghelul Mihail si ghizii sai sa stii ca se refera la o situatie care abia a aparut sau care urmeaza sa apara in curand in care trebuie sa ii tratezi pe altii exact cum ai vrea sa fii tu tratat. Cel mai puternic semn si exercitiu de empatie posibil fata de cineva este sa te pui in locul sau, in „pantofii” sai si sa iti imaginezi ce sfat sau ajutor ai dori TU sa primesti. Din punctul karmic de vedere, niciodata nu poti sa dai gres daca te lasi calauzit de Regula de Aur. Cum ii tratezi pe altii poate fi catalogat drept „corect” sau „gresit” dar cat timp intentia ta a fost sa te comporti exact cum ti-ar placea tie sa fii tratat la randul tau, nu exista urma de vinovatie din partea ta. Tu poti actiona cu o intentie cat se poate de sincera si deschisa, bazata pe singurul lucru pe care il cunosti de fapt – tu insuti. Sa ghicesti sau sa iti asumi ce actiuni ar fi mai bune pentru altcineva poate duce deseori la neintelegeri sau la influentarea cursului vietii persoanei. Intotdeauna gandeste-te asa : „Daca eu as fi acea persoana, ce mi-ar placea mie sa aud de la mine pe aceasta tema?”

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma ghidezi sa pot oferi sfatul si sustinerea mea celor pe care ii iubesc din perspectiva a ceea ce simt ca doresc sa primesc eu daca as fi in locul lor. Iti multumesc ca astfel ma calauzesti sa ma sustin pe mine insumi si sa ma iubesc si respect prin relatiile cu ceilalti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Adrian Câciu: Deficitul bugetar este mai mare dar mai sustenabil față de anul trecut
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!