Femeia din Alba Iulia care și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina, un Audi A4, și-a primit sentința

În urmă cu aproape doi ani, o femeie din Alba Iulia care și-a prins soțul cu amanta a ales să se răzbune într-un mod inedit. În timp ce bărbatul se afla cu amanta, soția lui i-a distrus mașina aflată în parcarea blocului.
Alina Costache
18 dec. 2023, 16:19
Femeia din Alba Iulia care și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina, un Audi A4, și-a primit sentința
Femeia înșelată din Alba Iulia care i-a distrus mașina fostului soț și-a primit sentința

Bărbatul din Alba Iulia are un autoturism A4, iar acțiunea de distrugere s-a soldat cu pagube de peste 2.000 de euro. Acesta și-a lăsat mașina în parcarea special amenajată de lângă blocul în care locuiește.

„A doua zi, utilizând automobilul, a observat că acesta a suferit multiple distrugeri care trezeau suspiciunea că au fost create intenţionat, motiv pentru care a solicitat administratorului asociaţiei de proprietari să asigure imaginile capturate de sistemul de supraveghere video. Vizualizând înregistrările, a observat o persoană de sex feminin pe care a recunoscut-o ca fiind fosta sa concubină, oprind maşina lângă a sa, apoi lovind cu piciorul oglinda lateral dreapta şi zgâriind cu cheia caroseria autoturismului, la ora 01:00 a zilei de 10.04.2022”, a declarat bărbatul la poliție.

Citește și: Diabolic! O femeie din Alba Iulia și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina în timp ce el o înșela cu cea mai buna prietenă a ei!

Femeia a fost chemată pentru declarații și a susținut că a recurs la acest gest pe fondul unor conflicte avute anterior cu fostul partener, pe care îl bănuia că i-a distrus mașina. A spus că a lovit oglinda din dreapta cu piciorul și a zgâriat cu cheia caroseria automobilului, susținând însă că nu ar fi provocat daune materiale parbrizului mașinii.

„Declaraţia inculpatei privind faptul că a avariat toate componentele autoturismului ce aparţine victimei, mai puţin parbrizul acestuia, se coroborează cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere, imagini vizionate în şedinţa publică din care rezultă lovirea oglinzii din dreapta cu piciorul, producerea unor urme de zgâriere cu cheia pe portbagajul, portierele şi aripa din spate dreapta a autoturismului aflat în proprietatea persoanei vătămate”, se precizează în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

Citește și: Situație halucinantă la Constanța! Porci transportați cu ambulanța privată și sacrificați într-un parc recent amenajat de primărie. Nici măcar UE nu s-a gândit la așa ceva

Femeia, Ecaterina S., a fost condamnată la plata unei amenzi de 4.000 de lei. Bărbatul a solicitat și daune materiale de 13.763 de lei, însă instanța i-a respins cererea pentru că a fost formulată prea târziu.

„Instanţa reţine că inculpata a săvârşit fapta în contextul unor tensiuni punctuale acumulate în timp faţă de persoana vătămată, prin angajarea unor metode care să producă degradarea bunului, dar fără a-l aduce în stare de neîntrebuinţare. Astfel au fost realizate prejudicii materiale pentru repararea cărora sunt generate nişte costuri băneşti, în principal a fost afectată estetica autovehiculului, fără a fi pusă în pericol siguranţa utilizatorului. Aşadar, instanţa apreciază gravitatea faptei ca fiind una redusă spre medie”, a concluzionat magistratul, prin hotărârea din 14 decembrie 2023.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a dat lege în România! Aceste produse nu se vor mai putea vinde din iulie 2024!
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Apariție de senzație în Capitală. Toți ochii au fugit spre un cunoscut cuplu monden
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a avut loc vineri noaptea în România: La ce adâncime s-a produs și ce magnitudine a avut
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Donator de spermă din Olanda contestă documentarul „Bărbatul cu 1000 de copii”
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!