Femeia împuşcată în cap de un poliţist a fost transferată la Spitalul din Târgu Mureş

Femeia împușcată în cap de un polițist a fost transferată la Spitalul din Târgu Mureș. Starea ei s-a îmbunătățit și urmează să fie audiată, transmite România TV.
Romania TV
18 feb. 2019, 15:04
Femeia împuşcată în cap de un poliţist a fost transferată la Spitalul din Târgu Mureş

UPDATE. Femeia în vârstă de 59 de ani, din localitatea Aluniş, judeţul Mureş, care a fost rănită la cap de un glonţ ricoşat, după ce un poliţist din Brâncoveneşti a tras mai multe focuri de armă asupra unui autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnal, a fost adusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, fiind în stare stabilă.

„În această după-amiază femeia a fost adusă la Târgu Mureş şi a fost internată la Clinica de Neurochirurgie a SCJU Târgu Mureş. În acest moment este stabilă şi conştientă. Motivul pentru care a fost transferată la Târgu Mureş este acela că starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit şi i-a permis să fie transportată”, a precizat purtătorul de cuvânt al SCJU, Mariana Negoiţă.

Iniţial, femeia a fost internată la Secţia de neurochirurgie din Cluj-Napoca.

Agentul este anchetat de colegi, iar oamenii legii vor stabili dacă acesta a greșit ținta atunci când a tras focul de armă sau dacă pistolul avea o defecține.

Citeşte şi: Femeia împuşcată în cap de un poliţist la Reghin este în comă. Echipajul urmărea un şofer care nu oprise la semnale

emeia în vârstă de 59 de ani, din localitatea Aluniş, judeţul Mureş, care a fost împuşcată în cap, din greşeală, de unul dintre poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti, care a efectuat un foc de armă asupra unui autoturism care nu a oprit la semnal, este în comă, susţine fratele victimei.

„E în comă, şi au scos glonţul din cap. (…) Cred că trei împuşcături au fost dar numai un glonţ a intrat, nu se ştie exact, dar un glonţ a intrat şi exact aici, la ureche şi până la măduva spinării. (…) Era în comă, de aici de la Aluniş era deja în comă, când au dus-o”, a spus fratele femeii rănite.

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 19.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto aflat în trafic.

Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea. Din acest motiv, polițiștii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului, care a fost dat în consemn polițiștilor din cadrul Sectiei de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești, întrucât se îndrepta în direcția respectivă.

Ulterior, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești au depistat în trafic, pe raza localității Aluniș, autoturismul în cauză, efectuând și ei semnal regulamentar de oprire, însă nici de această dată conducătorul autoturismului nu s- a conformat.

Având în vedere cele precizate, un polițist din cadrul secției respective a efectuat foc de armă asupra autoturismului în cauză.

În urma uzului de armă, un glonț a lovit, în zona capului, o femeie, de 59 de ani, din localitatea Aluniș, care se afla în zona respectivă, în calitate de pieton.

În acel moment, polițiștii Secției Rurală de Poliție nr. 6 Brâncovenești au abandonat urmărirea autoturismului în cauză și acordat primele îngrijiri medicale femeii, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului.

Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj- Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au continuat urmărirea autoturismului, care a fost oprit în localitatea Răstolița, iar conducătorul auto a fost identificat, fiind aplicate măsurile legale.

În cauză se efectuează cercetari pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

 

Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este pe bancnota de 200 de lei. Există un detaliu pe care puțini români l-au observat
Spynews
Tu crezi că poți rezolva măcar 1 din aceste 10 ghicitori grele, fără ajutorul Google?
Evz.ro
Cătălin Bordea a uitat-o pe Livia. Amănunte ascunse despre noua iubită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Rusia se RETRAGE. Bucurie de nedescris în Ucraina: Amintiți-vă de această zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea este femeia, medic stomatolog, găsită fără suflare în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Diferențele de Preț la Apa Plată Între Supermarketuri și Litoralul Românesc, Criticată de Directorul ANPC
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'