Femeie înjunghiată de şapte ori, în plină stradă în Maramureş. A fost transportată în stare gravă cu elicopterul la spital

Scene de coşmar în localitatea Lăpuşul Românesc din Maramureş. O femeie de 41 de ani a fost înjunghiată pe stradă, în timp ce era în drum spre casă. Victima, mama a doi copii, a fost transportată în stare gravă la spital. Surse din rândul anchetatorilor spun că agresorul este un tânăr de 19 ani.

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 12:30

„Poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus efectuează cercetări şi investigaţii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o femeie de 41 de ani a suferit leziuni corporale şi în prezent se află internată la spital sub supraveghere medicală. La finalizarea cercetărilor şi după încadrarea juridică a faptei, vor fi dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Romeo Tămăşan, conform Agerpres.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că agresorul este un tânăr de 19 ani care ar fi înjunghiat-o pe femeie de şapte ori. Victima, mama a doi copii, lucrează ca vânzătoare la un magazin şi era în drum spre casă.

foto: vasiledale.ro

Victima a fost transferată cu elicopterul SMURD de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare la o unitate medicală din Târgu Mureş, starea pacientei fiind gravă.

Presupusul agresor, bănuit de tentativă de omor, a fost internat la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării expertizei neuropsihiatrice, conform Vasiledale.ro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Gabriela Firea, soluţie salvatoare: „Oferim un voucher de 1000 de euro pacienţilor care s-au vindecat de Covid şi donează plasmă”