Femeile care şi-au TURNAT soţii sau amanţii. Afaceri ilegale şi secrete murdare, date în vileag VIDEO

Politicieni şi oameni de afaceri care au ajuns la DNA s-au trezit turnaţi chiar de soţii sau amante. Este cazul lui Remus Truică sau al lui Gheorghe Nichita, care au ajuns după gratii sau pe mâna anchetatorilor din cauza femeilor care le-au fost alături.
Iulian Tudor
31 mai 2015, 11:42
Femeile care şi-au TURNAT soţii sau amanţii. Afaceri ilegale şi secrete murdare, date în vileag VIDEO

Milionarul Remus Truică a fost denunţat la DIICOT chiar de fosta sa soţie, cu care este în conflict de câţiva ani. Irina Truică le-a declarat procurorilor cum a obţinut omul de afaceri, fraudulos, credite de zeci de milioane de euro. Pentru că a semnat şi ea pentru credite, Irina Truică a ştiut toate dedesubturile afacerii şi nu s-a sfiit să le dezvăluie anchetatorilor DIICOT.

„O asemenea structură a creditului ar fi însemnat ca soţul meu să producă venituri de cel puţin 100.000 euro pe lună, pentru a rambursa sumele împrumutate. Or, soţul meu nu a înregistrat niciodată venituri de un astfel de nivel, nici măcar pe societăţile în care era implicat, cu atât mai puţin pe persoană fizică.”, a spus Irina Truică la DIICOT, în legătură cu creditul de 3 milioane de euro primit de fostul soţ în anul 2008.

Mai mult, fosta soţie a milionarului a vorbit şi despre cum Truică a garantat creditele cu terenuri pe care nu le mai avea în proprietate.

Soţul meu a vândut două loturi de valoare redusă unei persoane despre care bănuim că era angajată a BRD, la un preţ foarte mic, pentru ca numai după două săptămâni, aceleaşi loturi să fie aduse drept garanţie de către aceeaşi angajată a BRD la creditul luat de Remus Truică.”, le-a mai spus Irina Truică procurorilor.

În urma acuzaţiilor făcute de Irina Truică, dar şi a denunţurilor angajaţilor băncii, Remus Truică este urmărit penal de procurorii DIICOT în dosarul bancherilor.

Nici primarul Iaşului nu a scăpat de dosar penal, după ce şi-a transformat o angajată de la primărie în amantă. Supărată că este hărţuită şi supravegheată de Gheorghe Nichita, ADINA SAMSON a făcut plângere la Parchet şi a povestit chiar că a fost bătută.

„Timp de 2 luni m-a urmărit, m-a hărţuit, m-a ameninţat. Într-o seară, când ma intorceam acasă, cu sora mea, a trimis un borfas sa ma ameninte cu moartea”, a mărturisit Adina Samson. 

Tânăra de 33 de ani a fost urmărită timp de mai multe luni de poliţiştii locali din Iaşi, iar apoi ameninţată de interlopi cu moartea. Când DNA a deschis dosarul penal, Adina Samson le-a povestit în detaliu procurorilor ce a păţit şi chiar a dat înregistrări pe care le deţinea.

Despre problemele primarului a vorbit şi fosta lui soţie, care a confirmat că edilul mergea la psiholog. 

Darius Vâlcov, fost ministru al Finanţelor, a fost acuzat pe bandă rulantă pentru afaceri incompatibile cu funcţia, după ce apropiaţii lui au făcut denunţuri la DNA În afară de oamenii de încredere ai fostului primar din Slatina, şi fina lui Vâlcov, despre care presa a relatat că ar fi avut o relaţie foarte apropiată cu fostul ministru, a povestit la DNA cum a cărat seiful cu aurul lui Vâlcov.

Fina lui Vâlcov şi sotul ei, parlamentar, au povestit anchetatorilor că o parte din tablourile fostului ministru şi lingourile de aur luate de acesta din şpagă au fost ţinute în apartamentul lor. De acolo, seiful cu bunurile lui Vâlcov a fost mutat într-o comună din Plt.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor de aur, Berbecii și Balanțele, printre cele mai avantajate
Capital.ro
Dispare permisul auto. Se introduce Cardul My Number. Va intra în vigoare din 24 martie 2025
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de 60 de milioane de euro. Cât plătește anual pentru asigurarea aeronavelor sale
Adevarul
Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Zodiile care scapă de singurătate în octombrie. Iubirea este la un pas de ele
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mamă are Livian Pop! Soția lui Nelson Mondialu' a atras toate privirile la nunta fiului ei 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Ana Bogdan, imagini hot în costum de baie. Îi prieşte viața de femeie singură
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Cod portocaliu de ploi în Galați: cantități semnificative de precipitații în mai multe localități
MediaFlux
SE ÎNGHEAȚĂ PENSIILE DOI ANI! Răsturnare după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...