Fericire mare în familia lui Nicolae Botgros. Rapsodul va deveni bunic! Fiul său, Corneliu, și soția lui, Angela, îi vor dărui cel de-al doilea nepoțel

Corneliu Botgros și mai tânăra lui soție, Angela, vor deveni părinți. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2022, iar în curând va apărea și primul bebeluș al cuplului. Corneliu mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară.
Irina Dumitrescu
26 feb. 2024, 09:39
Fericire mare în familia lui Nicolae Botgros. Rapsodul va deveni bunic! Fiul său, Corneliu, și soția lui, Angela, îi vor dărui cel de-al doilea nepoțel

Nicolae Botgros va deveni bunic pentru a doua oară. Fiul său, Corneliu (48 de ani), și soția lui, Angela (25 de ani), au dat vestea în cadrul emisiunii Seară Perfectă, de la Pro TV Chișinău, fără să dezvăluie sexul copilului.

Fericire mare în familia lui Nicolae Botgros. Fiul său, Corneliu, va deveni tată pentru a doua oară

Da, așteptăm cu mare drag! Dumnezeu ne-a binecuvântat, are grijă de noi doi, suntem în așteptare și Doamne ajută să ajungem până la final! Mă simt bine, am trecut deja de acea perioadă critică, merg încă la muncă, voi merge cât trebuie, până la șapte luni. Știm deja sexul”, au mărturisit Corneliu și Angela Botgros la postul TV, potrivit Star Popular.

Corneliu Botgros mai are un fiu din căsnicia anterioară, pe Cristi, iar acesta mărturisea că abia așteaptă să mai aibă un frățior sau o surioară.

Cristi își dorește și mereu mă întreabă: tata, când va fi soția însărcinată? Cu ajutorul meu și bunăvoința Domnului, cât mai curând!”, mărturisea Corneliu Botgros pentru Star Popular.

Citeste si Nicolae Botgros nu poate trece peste moartea soției: „Eu nu am cunoscut o altă dragoste”. Deși au trecut mai bine de doi ani, este devastat de durere

Eu aștept noutăți din partea tatălui și Angelei, ce-o vrea Domnul. Sincer, aș vrea un frate, soră am! Am o relație bună cu sora mea, în primul rând pornește de la mine și mama, pentru că asta ne leagă”, a mărturisit Cristi Botgros.

Corneliu Botgros a mai fost căsătorit cu Adriana Ochișanu, împreună cu care îl are pe Cristi. La rândul ei, Adriana mai are o fetiță de șase ani.

Regretata Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botrgros, își iubea mult nora

Maestrul Nicolae Botgros plănuia, înainte ca soția lui să se stingă din viață, să sărbătorească și nunta de aur în același timp cu nunta lui Corneliu. Acesta mărturisea ca Lidia Bejenaru o îndragea pe Angela, ba, mai mult, a simțit că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt.

Doua luni nu ne-au ajuns pana la 50 ani ca sa facem sarbatoarea frumoasa. Planuisem cu sotia sa-i facem lui Corneliu o nunta frumoasa si acolo sa sarbatorim si nunta de aur, sa facem 2 in 1. Ea a fost foarte multumita de Angela, viitoarea nora, Cornel si-a gasit perechea potrivita pentru sufletulul lui, si Lidia a placut-o foarte mult. Este o fetita care sper sa ne aduca bucurie in casa, asteptam poate si nepoti”, a declarat Nicolae Botgros.

Citeste si Adriana Ochişanu detonează bomba chiar înainte de nunta fostului soţ Corneliu Botgros: „O relaţie toxică! Mi-a adus multe jigniri şi acuze pe care i le-a băgat în cap şi copilului”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!