Fernando de la Caransebeș s-a pocăit și cântă muzică creștină, dar ar vrea o colaborare cu Connect-R: „Te vreau manager pe planeta Terra ca să distrugem toate topurile din lume”

Prin anii 2000, Fernando a reușit să-și câștige celebritatea cu două melodii care nu se remarcau decât prin tematica cu tendințe spre erotism. "M-am căsătorit cu un bărbat tâmpit" și "Castravetele" nu au rupt topurile, dar l-au adus pe Fernando de la Caransebeș în atenția publicului din România.
Alina Costache
22 oct. 2023, 09:18
Fernando de la Caransebeș s-a pocăit și cântă muzică creștină, dar ar vrea o colaborare cu Connect-R:

Fernando de la Caransebeș nu a impresionat prin calitățile vocale. Chiar deloc. Cu toate acestea, pentru că era o apariție ușor bizară în peisajul muzical românesc și aborda teme care, la ora aceea, încă erau tabu în România, a devenit în scurt timp cunoscut.

Mihai Bendeac a fost fascinat de el, așa că i-a dedicat un personaj în show-ul pe care-l realiza, „În puii mei”.

Dar anii au trecut, și Fernando de la Caransebeș, pe numele său real Florin Adrian Rada, a intrat într-un con de umbră. Nu s-a mai auzit nimic de el, nu a mai lansat nicio melodie, iar când emisiunea „În puii mei” a dispărut din grila de programe, toată lumea a uitat de Fernando.

A reapărut discret odată cu rețelele de socializare, dar nu era o prezență foarte constantă nici aici.

S-a pocăit după ce a făcut infarct

În urmă cu mai mulți ani, a suferit un infarct, iar din acel moment a decis să-L caute pe Dumnezeu. S-a pocăit, și-a luat numele de „fratele Florin” și a început să cânte muzică creștină.

Eu beam multa cafea si suc. Toata lumea imi spunea ca o sa fac infarct. Acum cateva luni, pe la 3 noaptea, am simtit ca imi bate inima mai tare. Si am iesit din corp.

Mi-am vazut corpul. In momentul ala am stiut ca am murit. Am inceput sa plang, stiam ca nu o sa imi mai vad parintii niciodata. Am incercat sa intru in corpul meu inapoi. Stiam ca urmeaza un tunel. Simteam. Si incercam sa fug, sa nu ma prinda nimeni. In tim pul asta mi s-au aratat fapte, oameni care semanau cu mine, care faceau greselile pe care le-am facut eu. La un moment dat m-au prins doua persoane.

Nu le-am vazut, doar le-am simtit. Erau fiinte, nu stiu ce erau, demoni probabil. Si au zis ‘Hai sa te bagam in Iad sa vezi cum e’ si eu tipam ca nu vreau sa intru. Erau doua tunele, celalalt era Raiul. In mijlocul lor era un cuptor si erau carbuni si m-au bagat cu picioarele in carbuni si m-au  chinuit acolo pentru pacatele mele. Tipam si ma rugam. ‘Nu mai fac aia, nu mai fac aia, promit ca nu mai fac, dar de casatorit ma casatoresc’.

Eram constient ca am murit. Mai constient ca acuma. Cand am iesit au spus ‘Lasati-l pe asta ca urmeaza altul’. Era Duhul Sfant. Nu a confirmat ca o sa ma lase sa ma intorc in corp, doar au zis ‘Lasati-l in asteptare’. Si m-au aruncat si m-am trezit in corp„, povestea Fernando de la Caransebes într-un interviu acordat în anul 2018.

Fernando de la Caransebeș vrea o colaborare cu Connect-R: „Te vreau manager pe planeta Terra ca să distrugem toate topurile din lume”

O perioadă, a dispărut din mediul online. Asta până când s-a apucat de TikTok, unde a început să posteze diverse clipuri video cu el. Într-unul dintre ele, Fernando i-a transmis un mesaj lui Connect-R, spunându-i că-l vrea ca manager și că își dorește ca împreună să „distrugă” topurile muzicale. Florin Rada a precizat că așteaptă să fie contactat de Connect-R în acest scop.

Pentru fratele nostru, Connect-R, te vreau ca manager într-o colaborare aici, pe planeta Terra, pentru a distruge toate topurile muzicale posibile din lume. Aștept telefon de la tine”, a spus acesta, într-un clip postat pe TikTok.

@onorabilule♬ sunet original – Fernando de la Caransebeș

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?