Festivalul Rock The City a început la Romexpo

Cea de-a patra ediţie a festivalului Tuborg GreenFest powered by Rock The City, care se desfăşoară în perioada 29 iunie - 1 iulie în parcarea B a complexului Romexpo, şi-a deschis vineri porţile la ora 16:30, trupa Old Green urmând să urce prima pe scenă, la ora 17:00.
Romania TV
29 iun. 2012, 05:24
Festivalul Rock The City a început la Romexpo

Prima zi a festivalului, dedicată trupelor româneşti, va continua cu Luna Amară, Timpuri Noi, Celelalte Cuvinte şi Heaven Shall Burn.

Sâmbătă publicul va avea acces în spaţiul de la concert de la ora 12:30, pe scena festivalului urmând să urce Sweet Savage, Saxon, Lacuna Coil, Soulfly, Black Lavel Society şi Machine Head, potrivit Agerpres.

Pentru ultima zi de festival porţile se vor deschide la ora 13,00 iar prima formaţie care va urca pe scenă va fi Ugly Kid Joe, urmată de Within Temptation, The Cult, Evanescence şi Guns N’Roses.

Fiecare seară de festival se va încheia la ora 23:00, au informat organizatorii.

Organizatorii festivalului le recomandă participanţilor la eveniment să nu vină în zona de concerte cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genţi voluminoase, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul în spaţiul festivalului va fi permis, pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru confortul participanţilor la festival şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctul de acces în zona de concert este la intrarea în complexul Romexpo dinspre Piaţa Presei Libere.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la festival, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun. În situaţia folosirii autoturismelor personale, vor exista locuri de parcare contra-cost, la preţul de 10 lei/zi, situate în complexul Romexpo, în parcările C şi D.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs la evenimentele de acest tip, organizatorii nu recomandă prezenţa la festival a copiilor sub 12 ani. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă.

Organizatorii avertizează participanţii că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care le-ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

De asemenea, este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor sau a biletelor la suprapreţ. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Pe toată durata evenimentului vor fi încurajate colectarea selectivă a deşeurilor şi comportamentul civilizat, în acest sens ”Umbrela Verde” – programul de protecţie a mediului iniţiat de compania Tuborg – fiind activă pe parcursul celor trei zile de festival pentru a promova păstrarea curăţeniei şi va recompensa participanţii care vor colecta paharele de plastic.

Biletele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock The City au fost puse în vânzare prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi pe www.eventim.ro.

Spynews
Scandal uriaș acasă la Ionel Ganea! Polițiștii ar fi intervenit de urgență, după ce fostul atacant și-ar fi bătut un vecin
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Animalul pentru care plătești 800 de dolari pe oră ca să-l vezi. Este una dintre cele mai sălbatice experiențe
Capital.ro
Cutremur în TV. Demisie de răsunet la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Marea vedetă a spus adio
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
Intrarea totală în Schengen a României ar putea sta în mâinile noilor alegeri din Austria
Adevarul
Denumirea Transnistria, interzisă de regimul de la Tiraspol și asociată cu fascismul, stârnește îngrijorări în rândul experților
Spynews
Exclusiv! Primele declarații ale Adrianei Simionescu despre despărțirea de soțul ei, Nicu. Fiica lui Adrian Minune spune că NU divorțează de tatăl fetiței sale
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Cristian Costin de la Insula Iubirii despre relația de dragoste cu Justyna Gradek, fosta lui Alex Bodi! Unde s-au cunoscut cei doi. Au bifat deja o vacanță împreună
Evz.ro
Mihai Bobonete, ironic la o fotografie postată de Mădălina Ghenea. Mesajul s-a viralizat rapid
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
Aroganță uriașă a milionarilor Dedeman! Frații Pavăl au cumpărat un hotel de lux în Albii Elvețieni. Imagini fantastice cu proprietatea veche de 150 de ani
kanald.ro
Ploi și vijelii de la mijlocul săptămânii viitoare. Care sunt zonele vizate
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îl plâng pe marele cântăreţ. A murit mult prea devreme
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Bombă din Al Doilea Război Mondial descoperită într-un transport de sfeclă la Roman
MediaFlux
SE DAU BANI pentru activități casnice. Ce reguli trebuie respectate
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...