Fiica latifundiarului Becali, nevoită să „paseze” altcuiva bolidul de 250.000 de euro după ce a fost amendată

Fiica lui Gigi Becali, Alexandra, are un Bentley de 250.000 euro de la tatăl ei, însă din cauza amenzilor primite de tânără, bolidul este acum condus de altcineva.
Ruxandra Rădulescu
21 sept. 2021, 09:33
Fiica latifundiarului Becali, nevoită să

Fiica lui Gigi Becali, Alexandra, este mândra posesoare a unui bolid de lux, care stârnește invidia Bucureștiului. Latifundiarul din Pipera este cel care i-a oferit prețiosul cadou tinerei, însă statutul de șoferiță nu a fost lipsit de peripeții pentru Alexandra.

Tânăra a comis mai multe greșeli în trafic pentru care a fost sancționată, s-a întâmplat să parcheze pe trecere, sau să urce cu bolidul de lux pe trotuar.

La ultima ieșire a Alexandrei Becali, la volanul „bijuteriei” pe patru roți, fata a fost oprită de Poliția de la Rutieră, pentru un control de rutină.

Recent, Alexandra Becali a fost surprinsă în Bentley-ul personal, însă cel care conducea era chiar unul dintre cei mai apropiați oameni ai finanțatorului de la FCSB, ”Maestrul” Luțu.

Aghiotantul lui Gigi Becali o va conduce de acum încolo pe „prințesa” latifundiarului din Pipera, deoarece tânără este mai în siguranță atunci când la volanul se află cineva mai experimentat decât ea.

Despre Ionuț Luțu se spune că i-ar da chiar și sfaturi lui Becali cu privire la afacerile din interiorul FCSB, însă de data aceasta și-a asumat rolul de „șofer de ocazie” și a plimbat-o pe fiica lui Gigi prin capitală în luxosul bolid, relatează CanCan, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.

Gigi Becali, afectat grav de falimentul City Insurance. Suma imensă pierdută de patronul lui FCSB

Gigi Becali, afectat grav de falimentul City Insurance. Principal sponsor al celor de la FCSB are probleme imense, iar clubul lui Gigi Becali riscă să piardă 6 milioane de euro!

FCSB prelungise, în primăvară, contractul de sponsorizare cu City Insurance, până în vara anului 2025, pentru suma de 1,5 milioane de euro pe sezon. Astfel, Gigi Becali pierde 6 milioane de euro şi va trebui să suporte din propriul buzunar această sumă!

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a declarat că Gigi Becali nu va avea probleme după lovitura primită de City Insurance. „Îl doare în pălărie că nu o să-i mai aibă pe ăştia sponsori! Nici nu vă imaginaţi câtă avere are Gigi Becali. Să mai găsească alt sponsor? Pentru ce? El este principalul sponsor, el dă toţi banii acolo” , a spus Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat, după mai bine de o săptămână de la constatarea neîndeplinirii cerinţei de capital minim pentru că investitorul olandez I3CP nu a adus 150 milioane euro, verdictul final în cazul City Insurance. Mai exact, planul de finanţare pe termen scurt şi de redresare transmise de asigurător au fost respinse, s-a constatat starea de insolvenţă a City Insurance şi se promovează cererea privind deschiderea procedurii de faliment împotriva companiei, potrivit informaţiilor transmise de ASF.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Remus Pricopie îl acuză pe Mircea Geoană de folosirea însemnelor NATO în campania electorală
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!