Fiica lui Cătălin Crișan, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Artistul a fost supus unei operații riscante de hernie de disc: „Tata este extrem de rezistent la durere. Îl ajută și faptul că a făcut sport la viața lui”

În toamna anului 2023, Cătălin Crișan a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce a fost diagnosticat cu dublă hernie de disc. Situația lui a fost atât de gravă încât medicii neurochirurgi care l-au consultat nu s-au încumetat să-l opereze. A găsit, însă, un medic care a avut curajul să-i facă operația, iar evoluția stării de sănătate a artistului este una bună.
Alina Costache
31 ian. 2024, 09:28
Fiica lui Cătălin Crișan, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Artistul a fost supus unei operații riscante de hernie de disc:

Cătălin Crișan a vorbit, recent, pe rețelele sociale despre problema de sănătate cu care s-a confruntat și a postat câteva poze de pe patul de spital, dar și împreuă cu medicul Cristescu Mihai Adrian, cel care i-a salvat viața.

Fiica lui Cătălin Crișan, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui său

Acum, fiica sa a revenit cu mai multe detalii legate de evoluția stării de sănătate a tatălui său.

Tatăl meu mi-a spus că urmează să se opereze, nu a ascuns nimic de mine. Este foarte important că a găsit medicii potriviți care și-au făcut foarte bine treaba. El este un om extrem de rezistent la durere și a făcut față acestei perioade. Normal că am fost îngrijorată pentru că îmi doream să se simtă bine cât mai repede. Pe el îl iubește Dumnezeu, acum e totul bine. Au trecut deja vreo trei luni de la intervenție. Ne-am văzut și atunci, în perioada cu operația, dar și recent. Se recuperează foarte bine, cred că ajută mult faptul că a făcut sport la viața lui”, a declarat Daria, fiica lui Cătălin Crișan, pentru Fanatik.ro.

Citeste si Cum a reușit Cătălin Crișan să slăbească peste 30 de kilograme. Dieta minune pentru cei care vor să piardă în greutate într-un mod sănătos

Cătălin Crișan a luat 22 de pastile pe zi

Cătălin Crișan a urmat un tratament complex, ce consta în 22 de pastile pe zi și injecții anticoagulante administrate în burtă. Deși nu este complet recuperat, artistul s-a reîntors deja pe scenă, dar are grijă să nu facă prea multe mișcări.

Au fost 22 de pastile pe care le luam în fiecare zi, însemnând de la cele care ajută la refacerea nervilor afectați, plus 10 zile de injecție în burtă, anticoagulante. Încet-încet s-au mai diminuat și pastilele și antibioticul și tot ce implică această intervenție chirugicală. N-am voie să ridic, n-am voie să fac mișcări bruște. Deocamdată, nu pot să ridic nicio sticlă de apă de 2 litri și au trecut 3 luni.

Dar mi-a spus doctorul că se va întâmpla lucrul acesta, 3-4-6 luni, dar de o lună și jumătate am revenit pe scenă, am cântat. Voi cânta în Grecia, plec în Italia. Norocul meu mare e că nu cânt rap, nu trebuie să dansez. Stau înțepenit pe scenă, ceea ce e bine. În acest moment sunt bine, eu sunt un tip extrem de optimist. Știu că mai există dureri, știu că a fost o intervenție extrem de complicată, mi-a spus de la început doctorul să am mare grijă, că majoritatea se întorc pe masa de operație pentru că n-au grijă la recuperare.

E mai grea recuperarea decât operația în sine. Încerc să am grijă, câteodată mai uit”, a spus artistul în cadrul unei emisiuni TV.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!