Fiica lui Nelu Ploieșteanu îl pune la zid pe Raed Arafat pentru moartea marelui artist: „„Ei pot dormi liniștiți? Unde e acum? Ne tot spunea să ne spălăm pe mâini”

Fiica lui Nelu Ploieșteanu este încă sfâșâiată de durere, cu toate că au trecut 3 ani de la momentul în care marele artist s-a stins din viață. „Lăutarul sufletelor” a decedat după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19, iar fiica lui îi blamează pe politicienii care au gestionat pandemia pentru moartea tatălui său.
Alina Costache
26 mart. 2024, 16:45
Fiica lui Nelu Ploieșteanu îl pune la zid pe Raed Arafat pentru moartea marelui artist: „„Ei pot dormi liniștiți? Unde e acum? Ne tot spunea să ne spălăm pe mâini”
Fiica lui Nelu Ploieșteanu îl pune la zid pe Raed Arafat pentru moartea marelui artist: „„Ei pot dormi liniștiți? Unde e acum? Ne tot spunea să ne spălăm de mâini”

Nelu Ploieșteanu, cel care pentru cei mai mulți dintre noi era cu adevărat „lăutarul sufletelor” a plecat dintre noi în data de 2 aprilie 2021, chiar în timpul pandemiei de Covid-19. S-au scurs trei ani de la tragicul moment, iar fiica lui Aneta Gavrilă, este încă extrem de revoltată cu privire la atitudinea politicienilor și a medicilor care au avut o influență uriașă cu privire la acest subiect. În cadrul unui interviu acordat pentru Playtech Știri, fata marelui artist și-a spus oful, dar a și transmis un mesaj extrem de tranșant la adresa persoanelor care au gestionat la momentul respectiv pandemia.

Citește și: Activitatea lui Theo Rose în serialul „Clanul” a ajuns la final. Personajul ei, Vera, a murit. „Îmi va lipsi. Mi-a schimbat viața”

„Ei pot dormi liniștiți? Eu nu pot! Unde e acum Raed Arafat, care ne tot spunea să ne spălăm de mâini și că microbul se agață de haine?”.

Nelu Ploieșteanu a trecut în lumea celor drepți în urmă cu trei ani, la foarte puțin timp după ce a contactat virusul Sars-Cov2. Familia încă extrem de îndurerată a marelui solist consideră că Nelu Ploieșteanu ar mai fi avut multe zile pe pământ și că medicii nu și-au făcut treaba așa cum trebuie.

Trei ani s-au scurs de la acel moment, iar Aneta Gavrilă se pregătește pentru parastas. Durerea este, însă, la fel de mare ca în primul moment, iar fiica lui Nelu Ploieșteanu arată cu degetul către persoanele responsabile de gestionarea pandemiei și a vieților omenești care au fost puse în pericol, ba chiar au fost pierdute.

„La noi, în familie, a fost traumă, șocul cu Covid-ul. Acum s-a uitat, domnul Arafat nu mai este. O mai trăi, ce s-o fi întâmplat cu el, pe unde e?  Să mai dea și el un semn! Era foarte vocal, în pandemie, ieșea și ne învăța cum să ne spălăm pe mâini, de parcă pe restul corpului nu mai trebuia. Nu știu ce se întâmplă cu Raed Arafat, nu mai dorm de focul lui! Mai face lucruri, în minister, în sistemul acesta medical?”, a mai spus aceasta.

Cu toate acestea, Aneta Gavrilă nu îi uită nici pe politicienii precum Klaus Iohannis sau Ludovic Orban, pe care îi consideră responsabili în aceeași măsură de tragediile care au avut loc pe parcursul celor aproape 3 ani de pandemie.

„Nici lui Klaus Iohannis nu-i mai pasă, văd că se plimbă. Dacă toată lumea tace și nu spune nimic, atunci și ei tac. Nu interesează pe nimeni să plătească pentru ce s-a întâmplat în pandemie. Sunt singură, împotriva tuturor. Atunci, Iohannis și Orban erau categorici, ne impuneau reguli. Ce fac ei, azi, cum e viața lor, acum, că a trecut Covid-ul, că a noastră, care am pierdut oameni dragi, nu e prea bună, am rămas cu sufletele îngenuncheate. Cum trăiesc, au, oare, ceva pe suflet, când se culcă? Nu mai zice nimeni, nimic, e campanie electorală, nu răspunde nimeni pentru nimic. S-a întâmplat masacru atunci, prin toate spitalele din România. S-a uitat, cine plătește?”.

Parastasul marelui artist va avea loc chiar în ziua morții sale,în data de 2 aprilie, însă dat fiind că traversăm perioada de post a Paștelui, cutumele vor fi respectate, iar toate mâncarea va fi de post.

”Mergem la cimitir, facem cum este datina, cu mâncare de post, cu preot. Intenționăm să facem și un spectacol, în memoria lui. Să ne dea Dumnezeu putere, înapoi nu-l mai aduce nimeni. Noi am pierdut un om care a însemnat ceva pentru noi, pentru români. Politicienii sunt nimic. Ei sunt microbul, nu Covid-19”, e explicat Aneta Gavrilă..

Văduva lui Nelu Ploieșteanu este distrusă de durere, după ce și-a pierdut și soțul, dar și pe fiul lor, Mihăiță: „Mama nu este mai bine, este așa cum vrea Dumnezeu, a trecut prin atâtea. Sunt lucruri foarte dureroase, la noi durerea a rămas la fel, chiar dacă au trecut trei ani de la necaz”, ne-a mai spus Aneta Gavrilă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Reacţie violentă la adresa Simonei Halep: „S-a dopat şi s-a dopat la greu!”. Ce a spus Sorana Cîrstea după revenirea rivalei sale

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce rugăciune se spune, de fapt, când aprinzi candela în casă. Puțini creștini mai știu aceste vorbe sfinte. Sunt doar două propoziții, dar puterea lor este uriașă
Capital.ro
ILEGAL pentru proprietarii de teren din România. Nu poți crește asta. Te arestează pe loc
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Statul face concurență băncilor! Ce randament au în 2024 titlurile de stat
Adevarul
EXCLUSIV. Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale: „Nu mai pot fi spectator și să văd cum se duce țara-n cap“
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Vacanță în Turcia, cu mașina. Capcanele pe care trebuie să le evitați
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc
Cancan.ro
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată pe sora ei geamănă
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
Permisul auto se CONFISCĂ automat. Schimbare totală în Codul Rutier. Decizie vineri, 28 iunie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Aeroportul Henri Coandă amendat cu 10.000 de lei de ANPC pentru deficiențe la sistemul de ventilație
MediaFlux
Putin AMENINȚĂ România! Pregătește o CONFRUNTARE DIRECTĂ
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?