Fiica unui pacient mort de la Spitalul Pantelimon, despre chinurile trăite de tatăl ei: ”Tata era legat de mâini și de picioare. Îi curgea sângele din mâini. Țipa să-l luăm acasă”

Fiica unui pacient internat în Spitalul Pantelimon a povestit chinurile la care tatăl său a fost supus în timpul internării sale în această unitate medicală. Bărbatul a murit chiar în secția ATI, unde lucrau cele două doctorițe reținute de procurori în dosarul morților suspecte de la Spitalul Pantelimon, fiind acuzate de omor cu premeditare.
Alina Costache
08 aug. 2024, 14:37
Fiica unui pacient mort de la Spitalul Pantelimon, despre chinurile trăite de tatăl ei: ”Tata era legat de mâini și de picioare. Îi curgea sângele din mâini. Țipa să-l luăm acasă”

Fiica unui pacient care a murit în secţia ATI a spitalului Sfântul Pantelimon a făcut mărturisiri șocante despre ceea ce se întâmpla în spital. „L-am dus cu tensiune mare şi l-am luat mort”, susţine fiica bărbatului internat în secţia de terapie intensivă în urmă cu mai mult de 3 luni.

Fiica bărbatului a povestit că, în momentul în care l-a dus pe tatăl său la spital, starea sa de sănătate era bună, având doar tensiune.

„Tatăl meu, pe data de 4 aprilie mi-a decedat. L-am dus în stare bună, doar cu tensiune. El suferea de o boală, avea o tumoră, dar el a supraviețuit. Era ok, își făcea tratamentul acasă, deci nu avea niciun fel de problemă. Eu l-am dus doar cu tensiune”, a povestit femeia la Antena 3.

Citește și: Ciolacu, despre cazul doctoriţelor Spitalului Sf. Pantelimon acuzate de omor calificat cu premeditare: N-am crezut că se poate întâmpla aşa ceva în realitate, pentru că noi vorbim de nişte medici care trebuie să salveze vieţi, nu să omoare oameni

Femeia a povestit apoi că doctora care îl trata pe tatăl său la Spitalul Pantelimon nu o lăsau pe ea și pe mama sa să intre. Ba mai mult, aceasta le-a jignit.

„Nu ne-a lăsat absolut deloc să intrăm la el. Am intrat mai mult forțat. Era ora de vizită și nu ne lăsa doamna doctor. Ne-a jignit, i-au luat mamei mele telefonul din mână. Noi am intrat mai mult forțat ca să putem să îl vedem pe tatăl nostru”, a mai spus fiica bărbatului mort în condiții suspecte.

Femeia a povestit și chinurile la care tatăl său a fost supus în timpul internării sale la Spitalul Pantelimon.

„Tata era legat de mâini și de picioare. Îi curgea sângele din mâini. Tatăl meu țipa de pe patul de spital: „Luați-mă acasă că m-au omorât astea. Luați-mă de aici că mă omoară”. Când ne-am dus și am intrat înăuntru el avea gura spartă. Vreau să iasă adevărul”, a declarat fiica bărbatului care a murit la Spitalul Pantelimon.

Citește și: Ciolacu, în scandalul de la Spitalul Sf. Pantelimon: „Să intre la puşcărie cei care fac aşa ceva”

Doi medici de la secţia de anestezie-terapie intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Sfântul Pantelimon din Bucureşti sunt acuzaţi de omor calificat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti de moartea unui pacient de 54 de ani căruia i-ar fi scăzut doza de noradrenalină, fapt ce a dus la decesul acestuia.

Conform anchetatorilor, pacientul a cărui moarte este anchetată a fost ţinut în spital peste o săptămână, starea i s-a agravat şi a fost transferat la ATI. După o primă reducere a dozei de noradrenalină şi după ce o asistentă a crescut din nou doza, starea pacientului s-a îmbunătăţit. Moartea a survenit celei de a doua reduceri a dozei.

„Pacientul în vârstă de 54 de ani a fost internat în spital în data de 17.03, iar pe fondul agravării stării de sănătate, a fost transferat la ATI în data de 25.03. În data de 26.03 are loc prima reducere bruscă a dozei de noradrenalină. În zilele următoare, starea pacientului s-a îmbunătăţit, el fiind chiar vizitat de familie. În data de 04.04 are loc a doua reducere a dozei de noradrenalină şi survine decesul” a transmis, joi, procurorul Alexandru Anghel.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsele pe care foarte mulți români la caută. Sunt la raft de luni, 12 august 2024, au un preț excelent și se vor vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
România nu mai tolerează. Ordin la Guvern azi, 8 august: Categoric, închisoare!
Playtech.ro
Veste bombă în cazul Sabrinei Voinea. Nota va fi modificată, nu știm nu știm dacă va fi bronz, dacă va fi argint
DailyBusiness
Anunț major! Guvernul oferă noi zile libere!
Adevarul
Cele cinci cetăți dacice din România de neuitat. Cum ajungem în cele mai misterioase locuri din Munții Carpați VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Recentele restricții pe Valea Oltului, doar începutul. Șoferii vor de îndurat în continuare
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Un român a comandat „meniul zilei” la „împinge tava” din Eforie Nord, pentru 25 de lei. Ce a primit să mănânce, de fapt
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Pensionarii din România primesc o dublă veste bună: Care este motivul pentru care aceștia trebuie să rămână acasă săptămâna viitoare
Capital.ro
RAR dă interzis pentru toți șoferii. Duce la pierderea garanției. Consecințele pot fi catastrofale
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Bulgaria interzice promovarea orientării sexuale netradiționale în școli
MediaFlux
UN NOU VIRUS face RAVAGII! ALERTĂ MONDIALĂ OMS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!