Fiicele lui Vladimir Drăghia nu l-au urmărit niciodată în serialul Clanul. Motivul pentru care actorul își ține copilele departe de această lume: „Să se mândrească cu ce fac ele, nu cu ce fac eu”

Vladimir Drăghia a spus recent, într-un interviu, că fiicele lui, Zora și Alegra, nu l-au urmărit niciodată până acum în serialul "Clanul" în care joacă.
Alina Costache
21 mart. 2024, 12:19
Fiicele lui Vladimir Drăghia nu l-au urmărit niciodată în serialul Clanul. Motivul pentru care actorul își ține copilele departe de această lume:

Vladimir Drăghia spune că el și Alice Cavaleru nu au acasă televiziune prin cablu, însă au acces la Voyo, iar copilele se pot uita la desene animate.

Vladimir Drăghia are 38 de ani, are o carieră de succes în televiziune și familia pe care și-a dorit-o alături de Alice Cavaleru. Actorul s-a schimbat mult de când în viața lui au apărut cele două fetițe. În vreme ce mulți copii din familii celebre obișnuiesc să se mândrească la școală sau în grupul de prieteni cu realizările părinților lor, Vladimir Drăghia susține că nu pune accent pe acest lucru în fața fiicelor lor. Actorul se raportează acum mai mult la Zora, pentru că cealaltă fiică, Alegra, e prea mică și momentan nu înțelege prea mare lucru, despre meseria și celebritatea lui.

Actorul a explicat de ce fiicele sale nu l-au urmărit până acum niciodată în serialul „Clanul”, în care joacă.

„Echipa de la ‘Clanul’ este atât de profi, încât recunosc că m-a bătut gândul să o aduc pe set, dar ținând cont de cât de profi este echipa, acolo este armată, totul este la minut, mi-a fost frică să o aduc pentru că, fiind copil, nici nu pot să îi spun să stea într-un loc și să nu zică nimic. În același timp, nici nu aș vrea cumva să pericliteze munca întregii echipe făcând vreo tâmpenie pe acolo. Așa că am preferat să o țin acasă, să îi povestesc ce se întâmplă”, a declarat Vladimir Drăghia pentru EGO.ro.

Citește și Ce a decis Prima TV în legătură cu Șerban Huidu. Au trecut 24 de ani de „Cronica cârcotaşilor”

Actorul i-a arătat fiicei sale cu ce se ocupă, în urmă cu doi ani, când a luat-o cu el la teatru.

„Am luat-o o dată la teatru, dar era acum aproape doi ani. La o piesă pe care nu cred că a înțeles-o. Poate o iau la teatru peste câteva luni, când cred că o să fie mai dispusă să înțeleagă ce se întâmplă acolo”, a explicat el.

Fetele nu l-au văzut, însă, niciodată jucând în serialul Clanul pentru că nu au cablu tv acasă. Actorul și soția lui, Alice Cavaleru, au hotărât ca micuțele lor să nu-și petreacă timpul în fața televizoarelor, dar, uneori, se mai uită la desene animate.

„Ca să fiu extrem de sincer. Noi nu avem televiziune prin cablu acasă. Ne-am pus, în schimb, Voyo, pentru serial. Momentele în care vrem să ne uităm la seriale, sunt momente în care alegem noi să ne uităm. De obicei ne uităm la televizor când copiii dorm sau când nu sunt acasă. Ea nu prea are timp ca să se uite și dacă are, să zicem că îi dăm 20 de minute pe zi, atunci preferă să se uite la desene animate. Așa că nu o să o oblig niciodată să se uite la taică-su, care cine știe ce zice pe acolo, în loc să se uite la desene. Are timp. Pe Voyo vor rămâne episoadele mult timp de acum înainte, când o să fie un pic mai mare, și dacă o să fie curioasă, o să poată să se uite”, a mai povestit actorul.

Citește și Irinel Columbeanu, de urgență la spital. Fostul afacerist a suferit un AVC, iar acum se văd efectele. „E bine să evit supărările”

„Dacă i-aș permite să se mândrească cu ce face taică-su, cumva ar trebui să-mi asum și dacă fac eu vreo tâmpenie, ar trebui să-i fie ei rușine. Încercăm să umblăm la mândrie, să nu fie prea mândră. Dacă e să fie mândră cu ceva, să fie cu ce a făcut cea, nu cu ce face taică-su. De mică trebuie să o învățăm. Adică să se mândrească cu ce face ea, nu cu ce fac eu. Dacă i-aș permite să se mândrească cu ce face taică-su, cumva ar trebui să-mi asum și dacă fac eu vreo tâmpenie, ar trebui să-i fie ei rușine. Motiv pentru care nu o să-i dau nici oportunitatea să se bucure de ce fac eu bun, nici nu o să o încarc cu eventuale tâmpenii pe care le voi face pe viitor. N-ai de unde să știi niciodată. Suntem oameni, ni se mai pot întâmpla tot felul de tâmpenii. Sper să nu se întâmple, dar nu aș fi la prima”, a spus el.

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Interdicție pe STRĂZILE din România. Șoferii sunt ARESTAȚI pentru 30 de zile
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vestea momentului despre Facebook. Se întâmplă doar în UE
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Doliu în lumea muzicii. Adio, dragă DOAMNĂ! Muzica ei va fi eternă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Noi trageri Loto pe 18 iulie 2024: Reporturi semnificative la toate categoriile
MediaFlux
SCANDAL la Casa de Pensii. Ce se întâmplă cu adeverințele pentru pensii
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'