Filmele anului 2024. Ce producții vor putea vedea românii la cinema anul viitor

CNN a realizat topul filmelor la care merită să te uiți în 2024. Printre producțiile pe care le vom putea vedea în cinematografe la anul se-numără „Deadpool 3”, în care rolurile principale le vor avea Ryan Reynolds și Hugh Jackman, filmul biografic despre Amy Winehouse „Back to Black” sau „Joker”.
Irina Dumitrescu
19 dec. 2023, 11:34
Filmele anului 2024. Ce producții vor putea vedea românii la cinema anul viitor

Filmele anului 2024. Conform unei analize CNN, sunt foarte multe filme programate pentru anul viitor la care merită să te uiți. În ianuarie, este programată să apară adaptarea versiunii muzicale „Mean Girls”, iar în iulie urmează să ruleze „Deadpool 3”.

Tot în cinematografe, Disney și Pixar aduc pentru prima dată „Soul” „Luca” și „Turning Red” pe marele ecran. Lista continuă cu „Challengers” cu Zendaya în rolul principal. De asemenea, vom putea vedea în cinematografe filmul biografic despre Amy Winehouse „Back to Black” și continuările la „Inside Out”, „Dune” și „Joker”.

Deadpool 3

Cei cărora le era dor de eroul guraliv lansat în „X-Men Origins: Wolverine”, în interpretarea lui Ryan Reynolds, și jucat apoi de acesta în „Deadpool” (2016) și în „Deadpool 2” (2018), vor avea prilejul să-l revadă în 2024, în filmul „Deadpool 3” .

Introdus în universul lui Wolverine o dată cu „X-Men de la Origini: Wolverine” (2009), Wade Wilson alias Deadpool (Ryan Reynolds) a cucerit publicul de la început. Creatura cu costum roșu, gură slobodă și mult umor care satiriza filmele cu supereroi a recidivat în producția „Deadpool” (2016) și în continuarea sa, „Deadpool 2” (2018). Ambele filme au avut încasări enorme, dar și restricția de vizionare „Interzis minorilor”, din cauza violenței abundente și a limbajului fără perdea.

Citeste si Tragedie uriaşă în lumea filmului! A murit unul dintre cei mai iubiţi actori de seriale

Atât fostul CEO al companiei Disney, Bob Iger, cât și președintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, au declarat că „Deadpool 3” își va păstra restricția, ceea ce înseamnă că violența abundentă și limbajul dur îl vor caracteriza.

Regizorul filmului „Deadpool 3”, Shawn Levy, a confirmat pentru Collider că filmul va fi foarte orientat spre publicul matur: „Scriem, rescriem, dezvoltăm, pregătim filmul în fiecare zi în această etapă. Este grozav să râzi zilnic, e absolut delicios să scrii asemenea scene în care oamenii vorbesc dezinhibat, iar violența e chiar în fața ta. E un film tipic Deadpool și îl are și pe Logan în el. Mă distrez atât de tare și nici măcar nu am ajuns pe platouri. Proiectul este una dintre cele mai distractive creații din viața mea, iar conștientizarea sa de sine îl face unic în întreaga franciză”.

Cel mai surprinzător anunț în legătură cu „Deadpool 3” a fost acela că Jennifer Garner va relua aici interpretarea unei alte supereroine celebre: Elektra Natchios. Revenirea actriței se petrece la douăzeci de ani de la lansarea personajului, în „Daredevil” (2003).

Citeste si Netflix a început producţia serialului românesc „Subteran”. Printre actori se numără Ana Ularu şi Florin Piersic Jr.

Dune: Part Two (15 Martie 2024)

Prima parte a filmului a castigat nu mai putin de 6 premii Oscar! Povestea: Paul Atreides se aliaza cu Chani si Fremen in cautarea razbunarii impotriva conspiratorilor care i-au distrus familia.

Joker: Folie a Deux (4 Octombrie 2024)

Continuarea filmului Joker in care Joaquin Phoenix revine in rolul notoriului adversar al lui Batman va debuta pe marele ecran pe 4 octombrie 2024 – exact cinci ani de la lansarea primului film.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii agresivi nu mai au scăpare. Au greșit, vor plăti scump
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?