Final de vară cu CINCI astre RETROGRADE. Ce ne aduc rău și cum să le facem față

Mulți astrologi atribuie adesea diverse probleme retrogradului lui Mercur. Cu toate acestea, există și alte corpuri cerești care experimentează mișcarea retrogradă. Toate planetele din Sistemul nostru Solar trec prin mișcare retrogradă la un moment dat. Nu este nevoie să vă faceți griji acum. Este un moment crucial pentru a rămâne conștienți.
Alina Costache
06 aug. 2024, 23:31
Final de vară cu CINCI astre RETROGRADE. Ce ne aduc rău și cum să le facem față

La sfârșitul verii, avem cinci astre retrograde în prezent, cu mai multe pe cale să experimenteze acest fenomen astrologic, unde par să se miște înapoi.

Semnificația planetelor retrograde
Indiferent de așteptările noastre, viața ne amintește constant că drumul nostru este departe de a fi previzibil. Deși este natural să preferăm experiențe directe și clare și chiar să le sărbătorim, este important să ne amintim că există mai mult în această imagine.

Pe măsură ce planetele din cosmosul nostru trec printr-o perioadă de mișcare retrogradă, ne ghidează într-o explorare profundă a acțiunilor noastre trecute, a sinelui, a experiențelor, a dorințelor și a expresiilor noastre. Trebuie să ne întoarcem și să experimentăm necunoscutul cu prezență completă, conștientizare, înțelegere și compasiune.

În timpul unui retrograd, întâlnim situații care necesită atenția noastră și care trebuie abordate. Aceste încheieri nerezolvate necesită fie reînnoire, fie rezoluție definitivă. Este important să recunoaștem și să procesăm ideile care au intrat în conștiința noastră înainte de a fi complet pregătiți pentru ele. Trebuie fie să căutăm să le înțelegem, fie să le lăsăm să plece. Și poveștile care necesită o perspectivă nouă, una pe care am dobândit-o doar după ce ne-au fost prezentate prima dată.

Previziuni rune. WUNJO, runa bucuriei, protejează o zodie. Şi BERKANA are veşti de aur!

Deși planetele în retrograd pot părea o regresie, ele joacă un rol vital și sacru în calea noastră spre progres. Aceste elemente oferă o oportunitate valoroasă pentru contemplare profundă, favorizând o mai mare înțelegere a sinelui și abilitatea de a integra experiențele trecute. Ele creează, de asemenea, un spațiu necesar pentru creștere și dezvoltare personală înainte de a ne angaja în noi inițiative.

În timp ce lumea continuă să avanseze, perioadele de retrogradare planetară ne încurajează să incorporăm momente de liniște și reflecție în viața noastră zilnică. Luați câteva momente pentru a vă opri înainte de a începe ziua, savurați un moment de reflecție în timpul prânzului și bucurați-vă de câteva minute de liniște în timp ce vă pregătiți pentru somn. Eliminați toate distragerile și zgomotele inutile și concentrați-vă pe crearea unor spații pentru noi înșine. Permiteți călătoriei interioare profunde să iasă pe deplin la suprafață în conștiința voastră. Permiteți spațiului emoțiilor să curgă liber prin corpul vostru și să-și găsească propria eliberare. Cosmosul oferă contemplare. Pregătiți-vă să fiți uimiți de transformarea incredibilă pe care ați parcurs-o și de numeroasele moduri în care ați evoluat. Există noi perspective care așteaptă să fie descoperite.

Zodia care este dată peste cap de Mercur retrograd! Daniela Simulescu despre nativii care au lecții de învățat

Ce planete sunt retrograde în luna august 2024?
Conform astrologiei antice, planetele în retrograd se credea că traversează lumea subterană, dobândind perspective, perspective și informații valoroase din tărâmul nevăzut. La fel ca un astrolog experimentat, putem folosi această înțelegere ca o metaforă pentru a explora mecanismele interne ale minții noastre atunci când o planetă este în retrograd.

În adâncurile conștiinței noastre se află părți ascunse ale noastre, simbolizate de planete în retrograd, care parcurg un drum de introspecție și reflecție. Aceste aspecte ascunse, adânc înrădăcinate în noi, doresc recunoaștere, observare, îmbrățișare și integrare în conștientizarea noastră.

Pluto Retrograd: 2 mai–11 octombrie 2024

Saturn Retrograd: 29 iunie–15 noiembrie 2024

Neptun Retrograd: 2 iulie–7 decembrie 2024

Chiron Retrograd: 26 iulie–29 decembrie

Mercur Retrograd: 5–28 august 2024

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât costă să urci și să cobori cu telecabina din Bușteni la Babele. Mai ieftină e o noapte de cazare la munte: ”Se acceptă și plata cu credit?”
Capital.ro
S-a dat ordinul de la UE. A intrat în vigoare obligatoriu și în România. S-a pus limită
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Erori în deciziile de recalculare. Începe calvarul pensionarilor
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Gică Hagi, bunic?! Soția lui Ianis dă semne că așteaptă barza
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
FCSB remizează cu Sparta Praga, scor 1-1, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!