Finala Asia Express 2024. Când are loc Marea Finală a reality show-ului de la Antena 1

Nu peste mult timp, un cuplu de concurenți de la Asia Express va pleca acasă cu cei 30.000 de euro. În cursa pentru marele premiu au rămas 5 echipe din cele 9 înscrise inițial.
Irina Dumitrescu
24 oct. 2024, 10:20
Finala Asia Express 2024. Când are loc Marea Finală a reality show-ului de la Antena 1

Finala Asia Express 2024. Echipele Anca Țurcașiu – Andreea Samson, Mihai Găinușă – Oana Paraschiv, Carmen Negoiță – Andreea Perețeanu, Ioana State – Mane Voicu, Nicolai Tand – Sorin Brotnei au rămas în cursă și se bat pentru marele premiu. Marele câștigător al competiției va fi aflat pe data de 13 noiembrie, atunci când va fi difuzată Marea Finală, anunță CANCAN.

Finala Asia Express 2024. Trei echipe, în cursa pentru ultima șansă

În ediția din 23 octombrie a emisiunii, trei echipe s-au luptat să rămână în competiție la cursa pentru ultima șansă: Nicolai Tand – Sorin Brotnei, Ioana State – Mane Voicu, Carmen Negoiță – Andreea Perețeanu. Exchipa clasată pe ultimul loc a fost cea formată din Ioana State și Mane Voicu, însă, din fericire nu au fost eliminați pentru că zeul lor a fost verde.

La careu, Irina Fodor a anunțat echipele de pe ultimul loc: Nicolai-Sorin și Carmen-Andreea. Cea de-a treia echipă care urma să intre în această cursă trebuia desemnată de către cele două echipe de pe ultimul loc și de exhipa Anca Țurcașiu-Andreea Samson. În timp ce Anca și Andreea au ales echipa Mihai-Oana, celelalte două perechi i-au ales Mane și Ioana.

Citeste si Victor Slav și Selina divulgă toate secretele din spatele emisiunii Asia Express. De câte ori mănâncă concurenții, de fapt

Alegerea lui Nicolai și Sorin a deranjat-o pe Ioana State. Aceasta le-a spus celor doi că nu se aștepta la asta din partea lor.

Finala Asia Express 2024. Cină festivă pentru sultan

În ediția din 23 octombrie, cele trei echipe au avut de pregătit o cină festivă pentru sultan, o probă plină de provocări. Nervii au fost întinși la maximum și tensiunea în creștere.

Echipele au trebuit să își aleagă câte un comandant și să își alcătuiască o ținută asemănătoare cu a acestuia, potrivit a1.ro După ce comandanții au dat undă verde ținutelor, concurenții au pornit spre o fabrică de tăieței. Anca și Andreea au plecat primele, urmate de Nicolai și Sorin. Mane și Ioana au pierdut timp cu îmbrăcatul.

Ajunși la fabrică, concurenții au curățat bălegarul, Carmen și Andreea au curățat sitele pentru noodles, iar Ioana și Mane au trebuit să transporte 10 saci de făină prepararea aluatului de tăieței. După munca de la fabrică, echipele au primit câte un sac de tăieței.

Partea mai dificilă a misiunii a fost să transcrie lista de ingrediente pe care trebuiau să o caute în piața de legume. Cele trei echipe au fost nevoite să descifreze cuvintele scrise pe hârtie. Echipele s-au oprit pe drum să adune ingredientele. Ajunși la restaurant, Nicolai și Sorin au constatat că au reușit să adune doar 8 din cele 14 ingrediente necesare pregătirii cinei. Astfel, trebuie să consume câteva dintre delicatesele sultanului. Cu cât greșelile erau mai mari, cu atât porțiile pe care ei trebuiau să le mănânce erau mai generoase.

Citeste si Irina Fodor, dezvăluiri despre cea mai mare teamă de la Asia Express. „Este un moment în care mă simt foarte rușinată față de concurenți”

Ingredientele pentru rumătoarea probă le primeau doar după ce reușeau să termine toată mâncarea din farfurie.

În timp ce Nicolai și Sorin plecaseră deja spre următoarea destinație, Carmen și Andreea se chinuiau să mănânce. Ioana și Mane au confundat mai multe produse și au primit o mulțime de mâncare.

Ajunși la palat, concurenții au pus masa și au plecat să caute o pereche de sultani. Au găsit oameni normali, i-au convins să poarte ținutele alese, apoi i-au invitat la palat.

Prima echipă care a ajuns înapoi la Irina Fodor a fost Anca-Andreea, urmate de Nicolai și Sorin. Ioana State și Mane Voicu au ajuns ultimii. Mane și-a luat inima-n dinți și a deschis cutia. Spre bucuria lor, zeul era verde, astfel că au rămas în competiție.

DailyBusiness
Se anunță o nouă majorare a salariului minim! Vezi care sunt efectele din 2025!
Spynews
“Dezamăgirea zilei”. Au divorțat, dar s-au împăcat. Andrei și Cristina de la Insula Iubirii au isterizat din nou internetul / VIDEO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Fabrica unde se va produce un tractor 100% românesc. Utilajul va fi asamblat într-un loc celebru
Capital.ro
CRESC IAR pensiile în România. Se dă vot în Parlament mâine, 29 octombrie: Nu e o recalculare dublă
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Prețurile la energie și gaze rămân sub control până în primăvară, anunță Sebastian Burduja
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Ștefan Floroaica, schimbare de look! Ce tunsoare și-a făcut actorul din Lia - soția soțului meu / FOTO
Spynews
Delia, accidentare în timpul cursei de pe munte. Ce a pățit cântăreața: „Imagini șocante”
Evz.ro
Mașina se curăță repede și eficient, în interior. Cele mai bune metode
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ionuț a murit după ce a intrat în mare cu mașina. Avea doar 37 de ani. Mesajul cutremurător de adio pe care l-a lăsat pe Facebook
Cancan.ro
Marea împăcare din showbiz! Nimeni nu se aștepta ca ei doi să-și mai acorde o șansă 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Tragedia a lovit din nou. S-a mai stins o legendă: A transformat modul în care concepeam muzica
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Proteste în Georgia după alegeri contestate acuzate de fraudare
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! S-a aflat cine CÂȘTIGĂ ALEGERILE PREZIDENȚIALE din AMERICA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Mori cu zile în spitalele din România: Pacient operat greșit și infectat cu bacterii nosocomiale la Spitalul Județean Slatina