FINALA SURVIVOR ROMANIA. Elena Ionescu a câştigat un premiu de 250.000 de lei

„Survivor Romania”, show-ul care a ținut cu sufletul la gură o tară întreagă timp de patru luni, se apropie de deznodământ. Se anunță momente critice în Marea Finală.
Romania TV
30 mai 2020, 14:27
FINALA SURVIVOR ROMANIA. Elena Ionescu a câştigat un premiu de 250.000 de lei

UPDATE: Câştigătorul Survivor România 2020 este Elena Ionescu: „Această frumoasă emisiune a dovedit că prin bunătate poti să ajungi departe. Sper ca această lecţie de viaţă s-o pot împărtăşi cu toată lumea. Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere„.

UPDATE: Pe locul trei în finala Survivor România s-a clasat Iancu Sterp.

UPDATE: Lola Crudu a părăsit cursa pentru marele premiu. Au rămas în joc Elena Ionescu, Emanuel Neagu şi Iancu Sterp.

UPDATE 23:30 Emisiunea Survivor România a intrat în direct, din studiourile Kanal D, din România, pentru a împărtăşi rezultatul final: câştigătorul trofeului, dar şi premiului de 250.000 de lei.

UPDATE: Elena Ionescu, înainte de anunţarea marelui câştigător:In primul rand, ma simt binecuvantata si privilegiata pentru faptul ca am ajuns pana aici. Consider ca am trecut prin multe si la fel ca toti ceilalti, probabil ca am demonstrat niste lucruri in aceasta competitie. Iar daca publicul simte si considera ca acest titlu mi s-ar potrivi.

Cred ca nu mai tine de mine in momentul de fata si imi doresc, asa cum am spus de la inceput, ca cel mai bun sa castige pe dreptate si corectitudine. Va trebui sa acceptam, sa accept situatia si sa ma gandesc ca acest joc mi-a dat cea mai buna lectie de viata”.

UPDATE: Iancu Sterp, unul dintre cei patru finalişti de la Survivor România, a argumentat de ce merită el să câştige marele premiu.

In primul rand, si eu ma bucur din toata inima ca am ajuns in finala, mi-am indeplinit scopul cu care am ajuns aici, am jucat frumos, am ajuns unde trebuie si mereu am lasat, zic eu, faptele sa vorbeasca pentru mine si nu vorbele. Si de asta am ajuns pana aici. Multumesc din suflet si publicului care m-a sustinut cand a fost nevoie si nu am fost eliminat din competitie.

Acum totul e relativ, sunt in finala, cu cei trei colegi ai mei, sunt bucuros ca am ajuns aici. Imi doresc cum isi doresc si ei, clar, sa castige. Ce o vrea acum publicul sa voteze, va fi corect pentru oricare dintre noi, zic eu, pentru ca fiecare a demonstrat ca este in stare sa supravietuiasca, ca este in stare sa rupa traseele, ca este in stare sa faca foarte mult lucruri, iar experienta de aici ne-a bagat pe toti in toate starile, si de nervi si de bucurie, fericire, extaz, foame, drama.

Nici nu stiu ce sa mai zic, nu imi mai gasesc gandurile, cuvintele. Sper din tot sufletul ca mi-am facut fratii mandri. Ii iubesc din toata inima, pe mama mea o iubesc din toata inima, pe tatal meu, pe iubita mea. Sper din tot sufletul ca sunt mandri de mine pentru ca eu cred ca am facut ce trebuie in aceasta competite si de asta am ajuns pana aici, a spus Iancu.

FINALA SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Sâmbătă seara, de la ora 20:00, va fi difuzata Marea Finala de la Survivor România, iar numele castigatorul trofeului si al premiului de 250.000 de lei va fi aflat in direct, la Kanal D, dupa votul telespectatorilor.

FINALA SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D

Marea finala Survivor Romania va putea fi urmarita live, incepand cu ora 20:00 si online, accesand live stream-ul oficial: https://www.kanald.ro/live.html. Daca doresti sa revezi cele mai tari momente din emisiune o poti face pe canalul oficial de YouTube.

La capatul unei experiente extrem de dificile, care le-a solicitat rezistenta psihica, fizica, puterea de adaptare, inteligenta sociala, din 29 de concurenti aflati in concurs au mai ramas doar patru: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp.

Castigator Survivor Romania 2020. Cum se votează în Finala Survivor Romania. LIVE VIDEO KANAL D 

Care sunt regulile după care va fi desemnat marele câștigător Survivor România 2020

La început au fost 29 de concurenți, iar acum au rămas doar cei patru finaliști: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp. Dintre aceștia, doar unul va pleca acasă cu marele premiu de 250 de mii de lei, după patru luni de concurs. 

Elena Ionescu, Lola Crudu si Emanuel Neagu au intrat în această competiție încă de la început și, timp de mai bine de patru luni, s-au luptat atât cu propriile echipe cât și cu adversarii pentru a ajunge în actul final al acestui reality extrem de supraviețuire în jungla din Republica Dominicana. Iancu Sterp a intrat pe la jumătatea emisiunii, dar a reușit să reziste până la finalul competiției.

LIVE VIDEO KANAL D

CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2020. Cine sunt finaliștii care se bat pentru marele premiu

Lola Crudu este cu adevărat războincă. Are calități sportive incontestabile, un caracter puternic, și a doborât adversari mult mai bine cotați decât ea. Originară din Chișinău, antrenor de fitness, oate fi oricând campioană la Survivor. „Sunt in acest concurs pentru a-mi demonstra mie si familiei mele ca sunt puternica”, declara razboinica înainte de a intra în celebra emisiune.

Dansatorul profesionist Emanuel Neagu, în vârstă de 23 de ani, a făcut un adevărat spectacol din fiecare confruntare la care a participat. Indiferent cât au fost de grele probele, Neagu nu și-a pierdut calmul și nici buna dispoziție. A dovedit că este un bărbat puternic, care poate câștiga lejer concursul Survivor.

„M-am inscris la Survivor Romania din pasiune pentru sport si pentru adrenalina”, povestea Emanuel.

CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2020. Nebunie mare, fanilor nu le-a venit să creadă!

Elena Ionescu a închis gura tutror celor care au contestat-o și care spuneau că nu are ce căuta în competiția foarte dură de la Kanal D. Obișnuită cu ținute sclipitoare și cu pantofii cu toc, cântăreața a dovedit tuturor că are un caracter puternic și se poate mobiliza exemplar în situații de criză. Și Elena Ionescu poate fi surpriza din finala Survivor 2020.

„Este cea mai mare provocare a vietii mele. Vreau sa-mi depasesc limitele si sa lupt pentru copilul meu!”, declara artista înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Iancu Sterp a fost unul dintre cei mai rapizi concurenți pe traseuri. Pare un joc de copii pentru el și este dispus să treacă peste orice hop pentru a-și vedea dus la capăt planul. Fratele interpretului de muzică populară Culiță Sterp pare hotărât să câștige marele premiu și are și el șanse reale.

„Cred ca acest gen de competitie mi se potriveste cel mai bine. Sunt apt din punct de vedere fizic si psihic”, declara Iancu Sterp la intrarea în competiția de la Kanal D.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o ciorbă de pește la restaurantul lui Marius Tucă. Prețurile sunt aproape duble față de cele din anii trecuți
Capital.ro
Românii primesc banii înapoi. Guvernul a dat ordin. Premiera anunțată chiar acum în România
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Boala care face ravagii a ajuns deja și în România
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Netflix dă lovitura cu serialul fenomen. Data la care va avea loc premiera
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Pensiile se măresc din nou, de la 1 ianuarie! Șeful Casei Naționale de Pensii a explicat câți bani vor lua pensionarii începând cu anul 2025
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Tensiuni între Rusia și Republica Moldova din cauza expulzării unui diplomat rus
MediaFlux
RECALCULARE PENSIE. Cum a obținut Nea Ion o creștere de 1.900 lei
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?