FINLANDA-ROMANIA 0-2 „Dublă” BOGDAN STANCU!

FINLANDA-ROMANIA 0-2. O "dublă" a lui Bogdan Stancu a decis meciul FINLANDA-ROMANIA 0-2, disputat, marţi, în etapa a 3-a din Grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016. În celelalte meciuri ale grupei, Insulele Feroe - Ungaria 0-1 şi Grecia - Irlanda de Nord 0-2. Clasament: 1. Irlanda de Nord 9p, 2. Romania 7p, 3. Finlanda 4p, 4. Ungaria 4p, 5. Grecia 1p, 6. Insulele Feroe 0p. Următoarea etapă (14 noiembrie): Grecia - Insulele Feroe, Ungaria - Finlanda şi Romania - Irlanda de Nord.
Filip Stan
14 oct. 2014, 11:08
FINLANDA-ROMANIA 0-2

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE la TVR, de la ora 21:45 în preliminariile EURO 2016. Romania are 4 puncte dupa două meciuri, la fel ca şi Finlanda, socotelile „tricolorilor” fiind încurcate de remiza de sâmbătă, de pe Arena Naţională, 1-1 cu Ungaria.

GOL ROMANIA! Bogdan Stancu face „dubla” în min. 83! FINLANDA – ROMANIA 0-2!

GOL ROMANIA! Bogdan Stancu a marcat în min. 54! FINLANDA – ROMANIA 0-1!

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE la TVR, de la ora 21:45 în preliminariile EURO 2016.

Finlanda: Mäenpää – Arkivuo, Toivio, Moisander, Hurme – Sparv – Ring, Riski, Eremenko, Hetemaj – Pukki.

România: Tătăruşanu – Luchin, Dr. Grigore, Chiricheş, Raţ – Pintilii, Hoban – Torje, Chipciu, Tănase – Stancu.

FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO AICI.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE la TVR, de la ora 21:45 în preliminariile EURO 2016. „Nu e o dramă egalul cu Ungaria. E un punct câştigat. Avem nevoie de cel puţin un punct pentru a şterge cu buretele acest rezultat. Probabil că meciurile din această grupă aşa se vor derula. Vor fi pe muchie de cuţit. În momentul ăsta preocuparea mea e ca jucătorii să-şi revină fizic şi mai ales psihic, pentru că sunt puţin dărâmaţi. Dacă vom câştiga la Helsinki nu ar mai fi o problemă rezultatul cu Ungaria. Un egal nu ar fi nici el rău, dar am încredere că vom câștiga meciul”, a declarat Victor Pițurcă.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE la TVR, de la ora 21:45 în preliminariile EURO 2016. Negocierile dintre Victor Pițurcă și Al Ittihad au continuat în ultimele săptămâni. Cele două părți au negociat „la sânge” și se pare că au ajuns, în sfârșit, la un numitor comun. Refuzați de Neil Lennon, saudiții au revenit rapid la varianta Victor Piţurcă, căruia i-au satisfăcut toate doleanțele: plata clauzei de reziliere cu FRF, contract de 1,5 milioane de euro plus bonusuri importante, salarii și condiții excepționale pentru stafful său cu care va pleca în corpore de la echipa națională.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE la TVR, de la ora 21:45 în preliminariile EURO 2016. Meciul Finlanda – Romania, care se va disputa, marţi, de la ora 21.45, în Grupa F de calificare la Euro 2016, va fi arbitrat de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Paolo Tagliavento, informează uefa.com. Tagliavento va fi ajutat la cele două linii de Lorenzo Manganelli şi Mauro Tonolini, în timp ce rezervă va fi Giulio Dobosz. Asistenţi suplimentari la acest meci vor fi Marco Guida şi Gianpaolo Calvarese.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE la TVR, de la ora 21:45 în preliminariile EURO 2016. Tagliavento a mai arbitrat meciul Steaua – Ajax Amsterdam, scor 4-2, la loviturile de departajare, din 16-imile Ligii Europa, disputat în februarie 2013, dar şi partida Galatasaray Istanbul – CFR Cluj, scor 1-1, din octombrie 2012, în grupele Ligii Campionilor. De asemenea, el a mai arbitrat naţionala de tineret a României în meciul cu Anglia, din octombrie 2010, în play-off-ul de calificare la CE, scor 1-2, dar şi echipele FC Timişoara şi FC Vaslui, în Liga Europa. În vârstă de 42 de ani, Tagliavento este arbitru internaţional din 2007.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE la TVR, de la ora 21:45 în preliminariile EURO 2016. Răzvan Raţ va bifa astă-seară, la meciul FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE la TVR, de la ora 21:45 în preliminariile EURO 2016, a 100-a prezenţă în tricoul echipei naţionale şi, spune el, o victorie l-ar face de două ori fericit. „În Finlanda trebuie să recuperăm ce am pierdut cu Ungaria, dar să fim şi precauţi, pentru că nu avem voie să ratăm victoria cu Finlanda. Echipa va face tot ce e posibil să câștige mâine și să își mărească șansele de a se califica. Finlanda este o echipă superioară calitativ Ungariei. Da, e o partidă specială. Doar personal, pentru că o să mă gândesc mai mult să câștigăm și să fac tot ce e posibil ca noi să câștigăm. Este o performanță pentru mine personal, dar aș fi de două ori mai fericit să câștigăm”, a declarat Răzvan Raț.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE la TVR, de la ora 21:45 în preliminariile EURO 2016. Romania domină net Finlanda la meciurile directe. Şase victorii și două egaluri în cele opt confruntări de până acum, toate fiind meciuri oficiale. Ultima partidă directă dintre cele două echipe a avut loc la Helsinki, în urmă cu nouă ani, românii câștigând cu 1-0, gol Adrian Mutu (41-penalty), tot cu Victor Pițurcă pe banca tehnică. Din acele echipe, la finlandezi se mai află şi astăzi în lot Teemu Tainio, în timp ce de la noi este prezent Răzvan Raț. În altă ordine de idei, tricolorii vor susține contra Finlandei meciul cu numărul 655 din palmaresul naţionalei. Bilanțul este următorul: 290 victorii, 164 egaluri, 199 înfrângeri, golaveraj 1085-847, dintre care în deplasare au fost 314 partide, 98 de victorii, 90 de egaluri şi 126 eșecuri.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE la TVR, de la ora 21:45 în preliminariile EURO 2016

Finlanda: Mäenpää – Arkivuo, Moisander, Toivio, Hurme – Ring, Sparv, Hetemaj – Eremenko, Pukki, Pohjanpalo. Selecţioner: Mixu Paatelainen

România: Tătăruşanu – Chiricheş, Gardoş, Grigore, Raţ – Pintilii, Prepeliţă – Torje, Sânmărtean, Stancu – Keşeru. Selecţioner: Victor Piţurcă

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Proteina care ar putea prelungi speranța de viață cu până la 7 ani. A fost denumită “fântâna tinereții”: “Un obiectiv cheie pentru domeniul îmbătrânirii”
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Metrorex a lansat o pagină web dedicată Magistralei 6, ce va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...