FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO 0-2. Dublă BOGDAN STANCU şi Euro 2016 este aproape

FINLANDA ROMANIA 0-2: Dubla lui Bogdan Stancu aduce României şapte puncte în clasament. În celelalte partide din grupă, Ungaria s-a impus la limită cu Insulele Faroe, în timp ce Iralnda de Nord a furnizat surpriza rundei, 2-0 în Grecia. 
Alina Costache
14 oct. 2014, 13:11
FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO 0-2. Dublă BOGDAN STANCU şi Euro 2016 este aproape

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO TVR ONLINE. 

FINLANDA-ROMANIA LIVE VIDEO 0-2. În meciurile cu Ungaria şi Finlanda, ocaziile avute de jucătorii naţionalei României abia dacă se pot număra pe degetele de la o mână.

Nici idei tactice n-au prea avut tricolorii şi parcă nici prea multă tragere de inimă. le-a lipsit fervoarea pe care au avut-o toamna trecută contra ungurilor, dar şi limpezimea tactică pe care păreau s-o fi recăpătat-o la un moment dat, în prima repriză a meciului cu Grecia, de la Atena, primul jucat în actualele preliminarii.

Cu toate acestea, bilanţul reprezentativei noastre este mai mult decât rezonabil: două victorii şi un egal, ambele succese venind pe terenurile unor echipe puternice, Grecia şi Finlanda. În plus, deşi suntem în clasament în urma Irlandei de Nord, să nu uităm că această reprezentativă a jucat deja cu Insulele Faroe, partidă care ar trebui să constituie o formalitate şi pentru tricolori.

În meciul de marţi, de la Helsinki, tricolorii n-au strălucit, ba chiar am putea spune că au fost mai slabi decât în meciul cu Ungaria. Diferenţa a fost că au avut în faţă un aversar mult mai naiv decât maghiarii. În prima repriză jocul a fost de o plictiseală teribilă şi acelaşi curs l-ar fi urmat probabil şi în partea secundă dacă Victor piţurcă nu l-ar fi introdus în joc pe Sânmărtean. Ca şi sâmbătă, cu Ungaria, mijlocaşul Stelei a fost cel care a dat culoare jocului şi a contribuit decisiv la goluri: a executat cornerul din care Bogdan Stancu a deschis scorul şi tot el i-a dat „Motanului” pasa cu care acesta a ridicat scorul la 2-0.

Următorul meci al naţionalei nostre este programat pe 14 noiembrie, acasă, cu Irlanda de Nord.

GRUPA F
1 IRLANDA DE NORD 3 1 0 0 2 0 2 0 0 4 1 3 0 0 6 1 5 0 9 QLF
2 ROMANIA 3 0 1 0 1 1 2 0 0 3 0 2 1 0 4 1 3 0 7 QLF
3 FINLANDA 3 0 1 1 1 3 1 0 0 3 1 1 1 1 4 4 0 0 4
4 UNGARIA 3 0 0 1 1 2 1 1 0 2 1 1 1 1 3 3 0 0 4
5 GRECIA 3 0 0 2 0 3 0 1 0 1 1 0 1 2 1 4 -3 0 1
6 INSULELE FAROE 3 0 0 2 1 4 0 0 1 0 2 0 0 3 1 6 -5 0 0

CLICK PE POZĂ PENTRU LIVE VIDEO

Min. 90 + 3: Final de meci, Romania castiga trei puncte mari in Finlanda

Min. 83: Finlanda – Romania 0-2, Dublă Bogdan Stancu, serviciu excelent Sînmărtean.

Min. 65: Grecia – Irlanda de Nord 0-2!!!

Min. 57: Finlanda rămâne în inferioritate numerică.

Min. 54: Finlanda – Romania 0-1, GOOOOOOOOOOOOOOOOL Bogdan Stancu!

Min. 45: Finlanda – Romania 0-0 la pauză!!

Min. 44: Bogdan Stancu vede cartonașul galben după o intrare riscantă

MIN. 20: Feroe – Ungaria 0-1, Grecia – Irlanda de Nord 0-1, doar Finlanda Romania 0-0

Min 14: Șut periculos al lui Hetemaj, Tătărușanu respinge în lateral

Min. 12: Hoban trage primul șut spre poartă, fără a-l pune în pericol însă pe Mäenpää

Min. 8: Intrare tare a lui Tănase, care vede cartonașul galben

Componenţa formaţiilor:

România: Tătăruşanu – Luchin, Dr. Grigore, Chiricheş, Raţ – Pintilii, Hoban – Torje, Chipciu, Tănase – Stancu.

Finlanda: Mäenpää – Arkivuo, Toivio, Moisander, Hurme – Sparv – Ring, K. Hamailainen, Eremenko, Hetemaj – Pukki.

 

Pe 14 octombrie, de la ora 21.45, TVR 1, TVR HD şi TVR+ transmit în direct un nou meci susţinut de Naţionala de fotbal a României în drumul calificării spre EURO 2016: partida cu reprezentativa Finlandei. Meciul comentat de Marian Olaianos şi Emil Hossu Longin este precedat, la TVR 1, de la ora 21.00, de Studio Fotbal, program moderat de Cristian Mîndru, care revine şi cu rezumatul şi analiza partidei, după încheierea acesteia. .

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO TVR ONLINE: TVR+ 

„Nu e o dramă egalul cu Ungaria. E un punct câştigat. Avem nevoie de cel puţin un punct pentru a şterge cu buretele acest rezultat. Probabil că meciurile din această grupă aşa se vor derula. Vor fi pe muchie de cuţit. În momentul ăsta preocuparea mea e ca jucătorii să-şi revină fizic şi mai ales psihic, pentru că sunt puţin dărâmaţi. Dacă vom câştiga la Helsinki nu ar mai fi o problemă rezultatul cu Ungaria. Un egal nu ar fi nici el rău, dar am încredere că vom câștiga meciul”, declară nonșalant Victor Pițurcă.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO TVR ONLINE: Ultimul meci pentru Piţurcă? 

Negocierile dintre Victor Pițurcă și Al Ittihad au continuat în ultimele săptămâni. Cele două părți au negociat „la sânge” și se pare că au ajuns, în sfârșit, la un numitor comun. Refuzați de Neil Lennon, saudiții au revenit rapid la pista Piți, căruia i-au satisfăcut toate doleanțele: plata clauzei de reziliere cu Federația, contract de 1,5 milioane de euro plus bonusuri importante, salarii și condiții excepționale pentru stafful său cu care va pleca în corpore de la echipa națională.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016 AICI, AICI, AICI, AICI, AICI şi AICI

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO TVR ONLINE: Încurajări din Afganistan

Naţionala de fotbal a României a fost încurajată înaintea meciului de marţi cu Finlanda de militarii români aflaţi în Afganistan, printr-un mesaj video publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale, informează FRF. 

„Noi, Şoimii Carpaţilor, transmitem următorul mesaj tricolorilor. Când lupţi, poţi fi învins, dar ca să învingi trebuie să lupţi. Capul sus, băieţii! Nu trebuie să câştigăm toate bătăliile, important este să câştigăm războiul. Luptă, România!”, se arată în mesajul militarilor români. 

România joacă marţi seara, de la ora 21,45, cu Finlanda, la Helsinki, în preliminariile EURO 2016, după ce sâmbătă a remizat la Bucureşti cu Ungaria, scor 1-1. 

Schimbări în primul 11” la Finlanda-România

Chiar dacă la finalul remizei cu Ungaria, Piți nu părea așa de afectat, el fierbea e nervi după evoluțiile lamentabile ale unor elevi de-ai săi în partida cu pricina. Din acest motiv, jucătorii respectivi vor lua loc pe bancă în partida din această seară. Astfel, Chipciu, Maxim, Hoban și chiar Rusescu le vor lăsa locul în teren lui Torje, Stancu, Prepeliță și Keșeru. Pițurcă va merge în continuare pe mâna lui Tătărușanu, vinovat în mare măsură la golul maghiarilor, dar și pe cea a Chiricheș, pe banda dreaptă, în detrimentul lui Srgian Luchin. Gardoș va face cuplul în centrul defensivei cu Dragoș Grigore, iar Raț,  Pintilii și Sânmărtean rămân puncte fixe în echipă. Ultimul va intra titular încă de la începutul partide, deși este chinuit de o accidentare mai veche.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO TVR ONLINE: Nordicii au prins curaj

Cele patru puncte obținute în primele două meciuri, dar mai ales remiza obținută acasă în fața Greciei (1-1), le-au dar aripi jucătorilor finlandezi. Ei sunt siguri că forma bună pe care o traversează la începutul acestor preliminarii îi vor ajuta să bifeze alte trei puncte cu România. „Sunt convins că vom avea multe situații de gol în meciul cu România, iar la final o să ne bucurăm de victorie”, spune Jarkko Hurme, autorul golului contra elenilor, care este completat de căpitanul Moisander: „Contra României trebuie să fructificăm fiecare ocazie. O victorie ne-ar plasa foarte bine în cursa de calificare”. Atacantul Teemu Pukki spune că obiectivul echipei sale în dubla cu Grecia și România este obținerea a patru puncte: „Am făcut doar egal acasă cu Grecia, așa că, încă o remiză pe teren propriu cu România nu ne-ar bucura. Trebuie să scoatem patru puncte din cele două jocuri de acasă”. Nici colegul său din avanposturi, Joel Pohjanpalo, nu se lasă mai prejos: „Suntem într-o formă bună, jucăm și acasă, iar echipa României a avut parte de o deplasare lungă până în Finlanda. Așa că, avem multe avantaje pentru a ne impune, dar trebuie să fim atenți, românii sunt jucători foarte tehnici”.

România e o echipă puternică, periculoasă pe contraatac, cu jucători tehnici şi rapizi. Trebuie să ne gândim la victorie, însă aş fi mulţumit și cu o remiză – Mixu Paatelainen, selecționer Finlanda

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO TVR ONLINE: 100 pentru Raț 

Răzvan Raţ va bifa astă-seară, cu Finlanda, a 100-a prezenţă în tricoul echipei naţionale şi, spune el, o victorie l-ar face de două ori fericit. „În Finlanda trebuie să recuperăm ce am pierdut cu Ungaria, dar să fim şi precauţi, pentru că nu avem voie să ratăm victoria cu Finlanda. Echipa va face tot ce e posibil să câștige mâine și să își mărească șansele de a se califica. Finlanda este o echipă superioară calitativ Ungariei. Da, e o partidă specială. Doar personal, pentru că o să mă gândesc mai mult să câștigăm și să fac tot ce e posibil ca noi să câștigăm. Este o performanță pentru mine personal, dar aș fi de două ori mai fericit să câștigăm mâine”, spune Răzvan Raț.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO TVR ONLINE: Talisman norocos la centru

Meciul Finlanda – România va fi arbitrat de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Paolo Tagliavento. El va fi ajutat la cele două linii de Lorenzo Manganelli şi Mauro Tonolini, în timp ce rezervă va fi Giulio Dobosz. Asistenţi suplimentari la acest meci vor fi Marco Guida şi Gianpaolo Calvarese. Tagliavento a mai arbitrat în 2013 meciul Steaua – Ajax Amsterdam, scor 4-2, la loviturile de departajare, din 16-imile Ligii Europa, dar şi partida Galatasaray Istanbul – CFR Cluj, scor 1-1, din octombrie 2012, în grupele Ligii Campionilor.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO TVR ONLINE: I-am bătut pe unde i-am prins

României domină net Finlanda la meciurile directe. Şase victorii și două egaluri în cele opt confruntări de până acum, toate fiind meciuri oficiale. Ultima partidă directă dintre cele două echipe a avut loc la Helsinki, în urmă cu nouă ani, românii câștigând cu 1-0, gol Adrian Mutu (41-penalty), tot cu Victor Pițurcă pe banca tehnică. Din acele echipe, la finlandezi se mai află şi astăzi în lot Teemu Tainio, în timp ce de la noi este prezent Răzvan Raț. În altă ordine de idei, tricolorii vor susține contra Finlandei meciul cu numărul 655 din palmaresul naţionalei. Bilanțul este următorul: 290 victorii, 164 egaluri, 199 înfrângeri, golaveraj 1085-847, dintre care în deplasare au fost 314 partide, 98 de victorii, 90 de egaluri şi 126 eșecuri.

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO TVR ONLINE: Clasament Grupa F

1. Irlanda de Nord        2 4-1    6 puncte

2. Finlanda                   2 4-2    4 puncte

3. ROMÂNIA             2 2-1    4 puncte

4. Ungaria                    2 2-3    1 punct

5. Grecia                      2 1-2    1 punct

6. Insulele Feroe           2 1-5    0 puncte

Se mai joacă astăzi

Insulele Feroe – Ungaria, ora 21.45

Grecia – Irlanda de Nord, ora 21.45

Etapa viitoare (14 noiembrie)

Grecia – Insulele Feroe

Ungaria – Finlanda

România – Irlanda de Nord

Formaţii probabile:

Finlanda: Mäenpää – Arkivuo, Moisander, Toivio, Hurme – Ring, Sparv, Hetemaj – Eremenko, Pukki, Pohjanpalo

Selecţioner: Mixu Paatelainen

România: Tătăruşanu – Chiricheş, Gardoş, Grigore, Raţ – Pintilii, Prepeliţă – Torje, Sânmărtean, Stancu – Keşeru

Selecţioner: Victor Piţurcă

MECIUL FINLANDA ROMANIA LIVE ONLINE

Finlanda-Romania se joacă pe Stadionul Olimpic din Helsinki, unde a avut loc şi Olimpiada de vară din 1952. Potrivit Tvr.ro, primul meci susţinut de cele două echipe la stadionul amintit a avut loc pe 22 septembrie 1971, când România a învins cu 4-0, partidă în care Anghel Iordănescu a înscris, fiind la primul meci oficial în Naţională.

Finlanda Romania – Arbitrul Tagliavento va fi ajutat la cele două linii de Lorenzo Manganelli şi Mauro Tonolini, în timp ce rezervă va fi Giulio Dobosz. Asistenţi suplimentari la acest meci vor fi Marco Guida şi Gianpaolo Calvarese.

Finlanda Romania LIVE ONLINE. Cine transmite Finlanda Romania. Victor Piţurcă a anunţat lotul Nationalei pentru meciul cu Finlanda din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2016. Meciul va avea loc in data de 14 octombrie şi va fi transmis  de TVR1. Două surprize a pregătit selecţionerul: l-a chemat la naţională, după trei ani, pe Sânmărtean şi a revenit asupra deciziei de a nu-l mai convoca niciodată pe fundaşul stânga al Stelei, Iasmin Latovlevici, notează ProSport.

Finlanda Romania grupa F de calificare la Euro-2016. Tagliavento a mai arbitrat meciul Steaua – Ajax Amsterdam, scor 4-2, la loviturile de departajare, din 16-imile Ligii Europa, disputat în februarie 2013, dar şi partida Galatasaray Istanbul – CFR Cluj, scor 1-1, din octombrie 2012, în grupele Ligii Campionilor. De asemenea, el a mai arbitrat naţionala de tineret a României în meciul cu Anglia, din octombrie 2010, în play-off-ul de calificare la CE, scor 1-2, dar şi echipele FC Timişoara şi FC Vaslui, în Liga Europa.

În vârstă de 42 de ani, Tagliavento este arbitru internaţional din 2007.

LOTUL NATIONALEI – JUCĂTORII CONVOCAŢI DE VICTOR PIŢURCĂ PENTRU “DUBLA” CU UNGARIA ŞI FINLANDA SUNT URMĂTORII:

Portari: Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Silviu Lung Jr. (Astra)
Fundaşi: Vlad Chiricheş (Tottenham), Dorin Goian (Asteras), Florin Gardoş (Southampton), Dragoş Grigore (Toulouse), Cosmin Moţi (Ludogorets), Răzvan Raţ (PAOK), Srgian Luchin (Steaua), Iasmin Latovlevici (Steaua)

Finlanda Romania LIVE ONLINE. Cine transmite Finlanda Romania

Mijlocaşi: Ovidiu Hoban (Hapoel Beer Sheva), Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (Stuttgart), Andrei Prepeliţă (Steaua), Cristian Tănase .(Steaua), Alexandru Chipciu (Steaua), Gabriel Enache (Astra), Lucian Sânmărtean (Steaua).
Atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Ciprian Marica (Konyaspor), Claudiu Keşeru (Steaua), Raul Rusescu (Steaua)

FINLANDA ROMANIA LIVE VIDEO TVR ONLINE: Cifrele meciului

Naţionala de fotbal a României întâlneşte formaţia Finlandei, marţi, de la ora 21,45, la Helsinki, în al treilea său meci din preliminariile EURO 2016. 

Tricolorii vin după un egal cu Ungaria, sâmbătă, la Bucureşti (1-1), şi după o victorie cu Grecia, în debutul campaniei (1-0, la Pireu). Şi nordicii au tot o victorie (3-1 cu Feroe, în deplasare) şi un egal (1-1 cu Grecia, acasă). 

Fundaşul Răzvan Raţ, căpitanul echipei României, va bifa marţi selecţia cu numărul 100 în meciul de pe Stadionul Olimpic din Helsinki. 

Naţionala României domină Finlanda în meciurile directe, cu şase victorii şi două egaluri în cele opt confruntări de până acum, toate oficiale. Mai mult, cea mai categorică victorie din palmaresul oficial al României s-a înregistrat contra Finlandei, 9-0, pe 14 octombrie 1973, în preliminariile Cupei Mondiale 1974. 

Ultimul joc direct dintre cele două echipe a avut loc la Helsinki, pe 8 octombrie 2005, tricolorii câştigând cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Adrian Mutu (41 – penalty), cu Victor Piţurcă selecţioner. Din acele echipe, la finlandezi se mai află azi în lot Teemu Tainio, în timp ce de la tricolori este prezent Răzvan Raţ. 

România va juca împotriva Finlandei meciul cu numărul 655 din palmaresul său general. Tricolorii au până acum un bilanţ de 290 victorii, 164 egaluri, 199 înfrângeri, cu un golaveraj de 1085-847. În deplasare, din 314 partide, 98 au fost victorii, 90 egaluri, iar 126 eşecuri. 

Arbitrul italian Paolo Tagliavento va conduce meciul dintre România şi Finlanda. Arbitri asistenţi au fost delegaţi Lorenzo Manganelli şi Mauro Tonolini, arbitru de rezervă va fi Giulio Dobosz, în timp ce arbitri asistenţi adiţionali au fost desemnaţi Marco Guida, Gianpaolo Calvarese, toţi din Italia. 

Mixu Paatelainen (47 ani) este selecţionerul echipei de fotbal a Finlandei din 2011 şi are un bilanţ pozitiv în cele 36 de partide în care a condus formaţia nordică. Fostul atacant a condus Finlanda la 16 victorii, 9 partide s-au încheiat la egalitate, iar 11 le-a pierdut. 

Victor Piţurcă a ajuns, la al treilea mandat pe banca reprezentativei României, la 95 de jocuri, 52 de victorii, 23 egaluri, 20 înfrângeri, golaveraj 159-80. 

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. România joacă marți, pe terenul Finlandei, de la ora 21:45, într-un meci contând pentru etapa a 3-a din Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Meciul Finlanda – România, care se va disputa, marţi, de la ora 21.45, în grupa F de calificare la Euro-2016, va fi arbitrat de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Paolo Tagliavento.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Tagliavento va fi ajutat la cele două linii de Lorenzo Manganelli şi Mauro Tonolini, în timp ce rezervă va fi Giulio Dobosz. Asistenţi suplimentari la acest meci vor fi Marco Guida şi Gianpaolo Calvarese.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Fundaşul Răzvan Raţ, căpitanul echipei României, va bifa marţi selecţia cu numărul 100 în meciul de pe Stadionul Olimpic din Helsinki.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Reprezentativa Finlandei nu a câştigat niciodată în faţa României, chiar dacă a jucat până acum de 8 ori cu aceasta. “Tricolorii” au obţinut 6 victorii, fiind consemnate 2 remize. Nordicii au suferit o înfrângere drastică în faţa românilor, fiind învinşi în 1973 cu scorul de 9-0.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. În clasamentul FIFA echipa naţională a Finlandei se află pe poziţia 65 cu 491 puncte, iar cea a României pe locul 26 cu 837 puncte.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Selecţionerul Finlandei, Mixu Paatelainen nu are jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru partida de marţi cu România. Mijlocaşul lui Chievo Verona, Përparim Hetemaj, are două cartonaşe galbene după meciurile cu Insulele Feroe şi Grecia, fiind în pericol să rateze partida cu Ungaria, în cazul unui nou avertisment.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Antrenorul Mixu Paatelainen a declarat că dacă echipa sa va fi concentrată, atunci va putea învinge România.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. “Dacă vom fi concentraţi, energici şi vom specula situaţiile care se vor ivi, putem învinge România. Vom întâlni o echipă puternică, periculoasă pe contraatac, cu jucători tehnici şi rapizi. Avem o şansă bună să câştigăm, trebuie să ne gândim la victorie. Totuşi, n-aş fi supărat dacă nu am câştiga, aş fi mulţumit să nu pierdem meciul cu România”, a precizat antrenorul Mixu Paatelainen

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă l-a convocat pentru meciul cu Finlanda pe fundaşul central Bogdan Mitrea (FC Viitorul), în locul lui Dorin Goian, care s-a accidentat în partida cu Ungaria. Jucătorul a suferit o a suferit o ruptură a mușchiului peronian şi a devenit indisponibil pentru jocul cu scandinavii.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Faţă de meciul cu Ungaria, selecţionerul Victor Piţurcă va face câteva schimbări. Se aşteaptă ca Luchin să joace în flancul drept al defensivei, iar Chiricheş să fie folosit ca închizător, în locul lui Pintilii. Chipciu şi Maxim au avut o prestaţie slabă cu ungurii şi vor fi înlocuiţi cu Torje şi Tănase. Chiar dacă a înscris în poarta lui Király, nici Rusescu nu este sigur că va fi titular, Piţurcă fiind tentat să înceapă cu B. Stancu.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Ciprian Marica a fost suspendat pentru meciul cu Ungaria după ce a fost eliminat în partida de la Pireu cu Grecia. Sportivul nu va putea juca nici cu Finlanda, după ce s-a reaccidentat la menisc, urmând a fi operat în Germania.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Lucian Sânmărtean a suferit în meciul cu Ungaria o contractură la ischiogambierii de la coapsa stângă, fiind înlocuit în minutul 67 cu Cristian Tănase. Conform ultimelor informaţii Sânmărtean va juca sigur cu finlandezii.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a declarat că România are nevoie de victorie în meciul cu Finlanda.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. “Niciun meci nu este decisiv în perioada aceasta. Avem nevoie de victorie în Finlanda, așa cum am fi vrut să fie și cu Ungaria, pentru a putea să acumulăm, până la finalul anului, cât mai multe puncte, să avem șanse să ne calificăm de pe primul loc”, a precizat Răzvan Burleanu.

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Următorii adversari ai României în preliminariile EURO 2016 sunt: Irlanda de Nord (14.11.2014, acasă), Insulele Feroe (29.03.2015, acasă) şi Irlanda de Nord (13.06.2015, deplasare)

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Echipele probabile:

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda: Mäenpää – Arkivuo, Toivio, Moisander, Hurme – Sparv – Ring, Riski, Eremenko, Hetemaj – Pukki

Selecţioner: Mixu Paatelainen

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. România: Tătăruşanu – Luchin, D. Grigore, Gardoş, Raţ – Chiricheş, Hoban – Torje, Sânmărtean, Tănase – B. Stancu

Selecţioner: Victor Piţurcă

Finlanda – România, LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016 AICI, AICI, AICI, AICI, AICI şi AICI

FINLANDA – ROMANIA, o nouă surpriză? Vezi rezultatele de luni

Grupa A

Kazahstan – Cehia 2-4

Au marcat: Logvinenko ’84, ’90+1 / Dockal ’13, Lafata ’44, Krejcí ’56, Necid ’88

Islanda – Olanda 2-0

Au marcat: Sigurdsson ’10 (penalti), ’42

Letonia – Turcia 1-1

Au marcat: Sabala ’54 (penalti) / Kisa ’47

Grupa B

Andorra – Israel 1-4

Au marcat: Lima ’15 (penalti) / Damari ‘3, ’41, ’82, Hemed ’90 (penalti)

Bosnia – Belgia 1-1

Au marcat: Dzeko ’28 / Nainggolan ’51

Ţara Galilor – Cipru 2-1

Au marcat: Cotterill ’13, Robson-Kanu ’23 / Laban ’36

Grupa H

Croaţia – Azerbaidjan 6-0

Au marcat: Kramarici ’11, Perisici ’34, ’45, Brozovici ’45+2, Modrici ’56 (penalti), Sadigov ’61 (autogol)

Malta – Italia 0-1

A marcat: Pelle ’23

Norvegia – Bulgaria 2-1

Au marcat: Elyounoussi ’13, Nielsen ’72 / Bodurov ’43.


Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Mănăstirea din peșteră, locul unic aflat la o mică distanță de București, care îi fascinează pe toți cei care îi trec pragul. Se află într-o zonă superbă, iar pelerinii se pot caza aici
Capital.ro
Simona Halep, în culmea fericirii. Imaginea postată de sportivă: ,,Împlinită ești”(FOTO)
Playtech.ro
Angela Gheorghiu, UMILITĂ și HUIDUITĂ la un concert. Ce a pățit faimoasa soprană
DailyBusiness
Vestea zilei! Ce se întâmplă cu pensiile în octombrie 2024
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Alfred Bulai i-a șocat pe judecători. Ce se întâmplă la SNSPA
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Drama prin care trece Gabriel Vasiliu după gratii, de când a auzit că soția lui a fost ucisă: 'Este distrus!'
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Germania suspendă spațiul Schengen și sporește controalele la toate frontierele terestre. Decizia este considerată „inacceptabilă” de statele europene
Capital.ro
Demisia anului la Antena 1. Părăsește trustul după 12 ani: Le doresc succes
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Majorarea plafonului de impozitare pentru pensiile din domeniul de ordine și siguranță publică aprobată de guvern
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...